Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 25/12 Κριός 

Αν μια συζήτηση με τον εραστή σου φαίνεται να κατευθύνεται σε θερμή περιοχή, βεβαιώσου πως αυτή η θερμότητα είναι ευχάριστη και δεν οδηγεί σε αντιπαραθέσεις. Τα συναισθήματα μπορεί να χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό τώρα.
Εξάλλου ποιος θέλει εντάσεις τη συγκεκριμένη μέρα; Ίσως κάποια στιγμή νιώσεις πως αξίζεις Όσκαρ για τα πολλά χαμόγελα και την προσπάθεια να διατηρήσεις την ειρήνη…αλλά πίστεψε πως θα χαρείς που το έκανες.

ζώδια ταύρος

Τα ερωτικά σου μπορούν να επωφεληθούν υπέροχα αν χαλαρώσεις λίγο την αυστηρή σου στάση και ηρεμήσεις.
Αν υπήρχε μια μέρα που θα ήταν ιδανική για να λειτουργήσεις πιο ήπια και χαλαρά είναι η σημερινή! Η επιθυμία σου να είσαι συγκρατημένη θα έχει σαν αποτέλεσμα να στερηθείς τη ζεστασιά και τη χαρά των Χριστουγέννων.
Αξίζεις την ηρεμία και τη χαλάρωση. Εξάλλου αυτό επιθυμεί να δει σε σένα ο αγαπημένος σου.

ζώδια προβλέψεις 25/12 δίδυμοι

Ένα ρομαντικό δίλημμα μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο μυστηριώδες τώρα. Η Σελήνη επηρεάζει τα μυστικά και όλα όσα παραμένουν κρυφά. Όμως το ένστικτό σου μπορεί να είναι τεράστια βοήθεια, επειδή μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις μια δημιουργική λύση. Αυτό το αναλυτικό μυαλό των Διδύμων, θα είναι το εισιτήριό σου για τη διαχείριση και λύση μιας περίπλοκης κατάστασης στα ερωτικά σου με χαριτωμένο κι εντυπωσιακό τρόπο!

ζώδια καρκίνος

Αν κάτι ερωτικό φαίνεται πως έχει γίνει μονότονο κι έχει πάψει να δημιουργεί έμπνευση, τότε είναι μάλλον απίθανο να το αφήσεις έτσι. Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να οφείλεται στο γεγονός πως κάποιος από τους δυο σας νιώθει «πνιγμένος» και θέλει το χώρο του. ‘Όμως μια τέτοια συζήτηση καλύτερα να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας παρά τώρα.

ζώδια προβλέψεις 25/12 λέων

Σήμερα η μέρα δεν ενδείκνυται για να κάνεις μια παρατήρηση ή μια αποκάλυψη στο σύντροφό σου. Αν πιστεύεις πως το να μιλήσεις ανοιχτά δε θα ευχαριστήσει κανένα τώρα, τότε προσπάθησε ν’ αποφασίσεις πότε και πώς θα υποκινήσεις μια συζήτηση με ευαισθησία και προσοχή. Μίλησε σύντομα κι πες αυτά που θέλεις να πεις. Βεβαιώσου μόνο πως τα λόγια σου υποστηρίζονται από συμπόνια κι ευγένεια.

ζώδια παρθένος

Φέτος κανείς δεν ξέρει τι δώρα θα λάβει ή ποιος έχει κάνει Χριστουγεννιάτικες αγορές. Γι’ αυτό μην πιστέψεις πως ο αγαπημένος σου προτιμάει περισσότερο τα δώρα από σένα. Ο εραστής σου επιθυμεί να σε βλέπει αισιόδοξη, δυνατή κι ευτυχισμένη. Αν αυτό κάνει την καρδιά του να λάμπει ζεστά και περήφανα, τότε πίστεψε πως αυτό είναι ανεκτίμητο!

ζώδια προβλέψεις 25/12 ζυγός

Η επιπολαιότητα σου θα σε προσγειώσει απότομα αν δεν είσαι προσεκτική. Κι αυτό θα οφείλεται περισσότερο σ’ αυτά που λες, παρά σ’ αυτά που κάνεις. Αν κάτι στη σχέση σου σε απογοητεύει, το να μιλήσεις με ειλικρίνεια γι’ αυτό δε θα είναι και ό,τι καλύτερο σήμερα. Αντιστάσου στην επιθυμία να δημιουργήσεις δράματα κι εντάσεις. Μια μέρα αργότερα ίσως νιώσεις διαφορετικά…γι’ αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου τώρα. 

ζώδια σκορπιός

Η ψυχρή λογική δε θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ενός προκλητικού ρομαντικού διλήμματος. Μπορεί το ένστικτό σου να σε ωθεί ν’ αναλάβεις δράση – κάτι για το οποίο στο παρελθόν είχες αντισταθεί. Όμως η παθιασμένη σου εστίαση και το θάρρος σου δε θα αφήσει ανεπηρέαστο τον αγαπημένο σου που θα το αντιληφθεί. Βγαίνεις από μια ζώνη άνεσης κι αυτό είναι που ήθελε εδώ και καιρό να κάνεις ο αγαπημένος σου! 

ζώδια τοξότης

Ακόμη και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα αγνοήσεις την ερωτική και παθιασμένη γοητεία σου αυτή τη στιγμή. Όμως θα είναι προς το συμφέρον σου να το καταλάβεις και να το εκμεταλλευτείς! Η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου θα βασιστεί στην γενναία και σέξι αυτοπεποίθησή σου. Οι δελεαστικές σου ιδιότητες, σε οδηγούν στο σημείο που θέλεις να είσαι…γι’ αυτό συνέχισε!

ζώδια αιγόκερως

Αυτή η ημέρα είναι προφανώς ξεχωριστή για πολλούς λόγους – αλλά είναι πολύ ξεχωριστή για τα ερωτικά σου! Προσφέρεται αφθονία ζεστασιάς, γενναιοδωρίας και αγάπης. Αν είσαι ελεύθερη, θα σου κάνει «κλικ» ξαφνικά, κάποιο άτομο από τον κύκλο σου. Γι’ αυτό στάσου γρήγορα κάτω κάτω από το γκι! Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα νιώσεις το δεσμό σου να γίνεται πιο βαθύς και θα νιώσεις πως έρχεσαι πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. 

ζώδια υδροχόος

Το μυαλό σου θα μετακινηθεί σε πιο ζεστά κλίματα ή ίσως εύχεσαι κάποιο άτομο, να ήταν μαζί σου αυτήν την ξεχωριστή μέρα. Προσπάθησε όμως ν’ αλλάξεις την εστίασή σου άμεσα….γιατί περιτριγυρίζεσαι από άτομα που σε λατρεύουν. Αν υπάρχει ένα μυστικό που περίμενες τη σωστή στιγμή για να το αποκαλύψεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε το απόγευμα θα σου προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να το κάνεις.

ζώδια ιχθύες

Θα υπάρξει κάτι καθησυχαστικό και σαγηνευτικό στη μετατόπιση μιας δυναμικής στη σχέση σου. Μπορεί να αποφάσισες να πιέσεις τα συναισθηματικά σου όρια. Μπορεί ακόμη να εστιάσεις στο πού απαιτείται περισσότερο σέξι αυθορμητισμός στη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, καλωσόρισε ό, τι αλλάζει….επειδή πρόκειται να σε μεταφέρει σε μια νέα ρομαντική περιοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365