Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Επίθεση κατά πάντων από Σφακιανάκη

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης μέσω ανάρτησης που έκανε στο προφίλ του στο Instagram

Η τελευταία ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη, πριν κλείσει το προφίλ του Instagram, περιελάμβανε μία επίθεση κατά πάντων.


Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης μέσω ανάρτησης που έκανε στο προφίλ του στο Instagram, το οποίο σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε οτι όντως είναι δικό του.


Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος την Κυριακή το βράδυ συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του όπλο χωρίς άδεια και ποσότητα ναρκωτικών, έβαλε κατά πάντων, μιλώντας με σκληρά λόγια, όπως μπορείτε να διαβάσετε, ενώ στη συνέχεια το προφίλ του διαγράφηκε.


Αναλυτικά η ανάρτησή του Νότη Σφακιανάκη...

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλακία που μας πασάρουν.


Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365