Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Στο γκέι πάρτι οργίων στις Βρυξέλλες νόμιζαν ότι οι αστυνομικοί ήταν στρίπερ

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα που διοργανωνόταν το πάρτι

Θεώρησαν  ότι απλώς πήγαν ντυμένοι ως αστυνομικοί για να τους διασκεδάσουν!


Όλο περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το γκέι πάρτι οργίων στις Βρυξέλλες στο οποίο συμμετείχε ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ, ο οποίος ανήκε στο συντηρητικό ακροδεξιό κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν και ο οποίος ήταν ανοικτά κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.


Η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα που διοργανωνόταν το πάρτι καθώς στο Βέλγιο απαγορεύονται οι συναθροίσεις πολλών ατόμων στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κοροναϊού. Όπως αναφέρει τώρα ο διοργανωτής του εν λόγω πάρτι, αρχικά ορισμένοι καλεσμένοι θεώρησαν πως οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα ήταν μέρος του «κόλπου» για το όργιο!


Ο Ντέιβιντ Μανζέλι είπε, συγκεκριμένα, ότι ορισμένοι από τους 30 άντρες καλεσμένους «προσπάθησαν να κατεβάσουν το παντελόνι των αστυνομικών, επειδή πίστευαν ότι η επιδρομή τους ήταν μέρος του σκεπτικού του πάρτι».


Ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής Ντέιβιντ Μανζέλι είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του συγκεκριμένου πάρτι. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κοροναϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης.


«Τελικά εμφανίστηκαν 25 άτομα γιατί κάποιοι έφεραν φίλους τους στο πάρτι», αναφέρει ο ίδιος συμπληρώνοντας πως δεν γνώριζε τον Ούγγρο ευρωβουλευτή.


Όταν η πόρτα έσπασε γύρω στις 22:30 ο Ζάγιερ Γιόζεφ κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ήξερε πολύ καλά ότι αν αποκαλυπτόταν πως ένας συντηρητικός, ακροδεξιός, με ομοφοβικό λόγο πολιτικός βρισκόταν σε γκέι όργιο θα καταστρεφόταν η καριέρα του. Έτσι, ο Γιόζεφ ανέβηκε στο παράθυρο, βγήκε έξω και στη συνέχεια μέσω της υδρορροής κατέβηκε στο δρόμο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος θα μπορούσε να έχει εξαφανιστεί, ωστόσο ένας περαστικός είδε την διαφυγή του και πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Τελικώς συνελήφθη με ναρκωτικά στο σακίδιό του τα οποία ο ίδιος είπε πως δεν γνώριζε πώς βρέθηκαν εκεί. Η Αστυνομία τον συνόδευσε στο σπίτι του έτσι ώστε να τους δείξει το διπλωματικό διαβατήριό του.


Όταν η ιστορία αποκαλύφθηκε, ο Ζάγιερ Γιόζεφ παραιτήθηκε παραδεχόμενος το λάθος του και ζητώντας από τους ψηφορόρους του να τον κρίνουν για την μέχρι τώρα πορεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365