Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/12 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προσέξετε περισσότερο τα οικονομικά σας! Ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα ή να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε περισσότερα έσοδα. Αλλά μην πανικοβληθείτε, γιατί αρκεί ένας καλύτερος προγραμματισμός και πειθαρχία για να αντεπεξέλθετε.
Με την ευρύτερη οργάνωση των δεδομένων σας και μια επιπλέον απασχόληση – αν βρείτε, θα ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη φάση. Στο μεταξύ, να αφήνετε τις πιστωτικές σας στο σπίτι όταν βγαίνετε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κάποια σχέση σας χρειάζεται μια ανανεωτική πνοή αέρα, αγαπητοί Ταύροι! Μην κολλάτε στη συνήθεια ή θέτετε συνεχώς τα ίδια ερωτήματα, θα καταλήγετε στα ίδια συμπεράσματα.
Αλλάξτε θέμα συζήτησης, σχολιάζοντας κάτι που είδατε ή διαβάσατε. Δώστε στην άλλη πλευρά χρόνο και χώρο να απαντήσει, χωρίς να διακόπτετε.
Και πριν εκθέσετε τη δική σας άποψη, δοκιμάστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όσα ακούσατε!

ζώδια σήμερα 02/12 Δίδυμοι

Μείνετε εστιασμένοι στο πρόγραμμά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει τη συμπονετική σας πλευρά… Και εναπόκειται σ’ εσάς να τη διαχειριστείτε με ισορροπία. Ενώ βάζετε σε ροή τα καθήκοντά σας, ένας δικός σας άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξή σας. Μην βιαστείτε να δώσετε συμβουλές, φροντίστε πρώτα να τον ηρεμήσετε. Μετά θέστε ερωτήματα ώστε να κατανοήσει και ο ίδιος προς τα πού πρέπει να κατευθυνθεί. Το να τονώνετε την αυτοπεποίθηση των άλλων, είναι πιο σημαντικό από το να τους λύνετε προβλήματα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, έχετε χώρο για έναν ακόμη φίλο; Μια απρόσμενη σύγκρουση της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον εξωστρεφή Ουρανό, μπορεί να σας συστήσει ένα αξιόλογο άτομο. Ίσως προκύψει και η ευκαιρία να ενταχθείτε εσείς σε μια ομάδα που θέλατε, διαδικτυακή ή με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Πάντως η μαχητική σας πλευρά θα κάνει μια σαρωτική εμφάνιση για την υπεράσπιση του δικαίου. Αν χρειάζεστε υποστηρικτές για μια σχετική περίσταση, αναζητήστε τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ζώδια σήμερα 02/12 Λέων

Ακόμα και η δική σας κοινωνική ιδιοσυγκρασία έχει ανάγκη από λίγη ησυχία ενίοτε, αγαπητοί Λέοντες! Αλλά ίσως δεν την βρείτε άμεσα, μιας και η ομάδα σας θα χρειαστεί στήριξη. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να απέχετε πνευματικά, αντιθέτως συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας. Αντί να τα καταπιέζετε, αξιοποιήστε την ενέργειά τους για να δραστηριοποιηθείτε. Η ανταλλαγή απόψεων και η αλληλεπίδραση, θα βοηθήσουν να βρείτε φρέσκιες λύσεις και να αποσυμπιεστείτε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Προσέξτε τα έντονα συναισθήματά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσετε λίγο, μιας και η ατμόσφαιρα θα είναι έντονα κοινωνική. Και επειδή η οχλαγωγία σας ταράζει, επιλέξτε συνειδητά να φανείτε ελαστικοί. Θα δείτε ότι οι προσεγγίσεις θα σας φέρουν ειδήσεις, που θα εξυπηρετήσουν την πορεία των στόχων σας. Η ομαδική δουλειά θα βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας στη συνέχεια, μιας και θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα!

ζώδια σήμερα 02/12 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, να είστε σύντομοι και περιεκτικοί! Θα μεταδώσετε καλύτερα τα μηνύματά σας αντί να αναλύετε κάθε λεπτομέρεια, ειδικά αν απευθύνεστε σε πολυάσχολα άτομα εξουσίας. Αξιοποιήστε το πνεύμα σας και περάστε κατ’ ευθείαν στο θέμα: Όσο πιο γρήγορα θέσετε τα ζητούμενά σας, τόσο πιο γρήγορα θα τύχουν χειρισμών. Ας έχετε ερευνήσει εκ των προτέρων το κέρδος για τους ανθρώπους που θα συνομιλήσετε… Έτσι θα κεντρίσετε περαιτέρω το ενδιαφέρον τους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αξιοποιήστε τις αποδοτικές δονήσεις της ατμόσφαιρας! Μια δυναμική σύγκρουση της Σελήνης με τον Ουρανό, σας καλεί να είστε ανοικτόμυαλοι. Να σκέφτεστε γρήγορα και ενώ προχωράτε, για να καταφέρετε χειριστείτε όσα χρειάζεται. Γιατί να μην επιδείξετε την αποτελεσματική και αυθόρμητη πτυχή σας; Μια δημιουργική συζήτηση με άτομα από άλλη χώρα ή κουλτούρα, θα διευρύνει ανέλπιστα το πνεύμα σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, αγαπητοί Τοξότες… Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την ασπαστείτε ή θα ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων! Αντί να μπείτε σε εξαντλητικούς διαλόγους, εστιάστε στις χρυσές τομές για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Η θετική οπτική θα εξελίξει κάθε εγχείρημά σας και να διατηρήσει το ενδιαφέρον όλων των πλευρών. Τονώστε την αποφασιστικότητά σας και κινηθείτε αναλόγως! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Θωρακίστε τις αντοχές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είστε πάντα πρόθυμοι να είστε παρόντες για τους άλλους, χωρίς να υπολογίζετε τη δική σας ισορροπία. Έτσι γίνεστε εχθρός του εαυτού σας. Προτιμήστε να αντιστρέψετε τους όρους, να ζητήσετε από ένα «αδύναμο» άτομο του κύκλου σας να στηρίξει εσάς. Έτσι θα αποστομώσετε τις δεύτερες σκέψεις σας, ότι δεν μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στους άλλους… Το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι τα καταφέρνουν εξίσου καλά με εσάς!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην μπερδεύετε τον προϋπολογισμό με τη λιτότητα! Πάντα μπορείτε να είστε συνετοί και ταυτόχρονα να προσφέρετε στον εαυτό σας το «κάτι παραπάνω». Αν λαχταράτε να κάνετε μια αγορά, επενδύστε σε κάτι που θα έχει διάρκεια στον χρόνο ή θα έχει αυξητική αξία. Από την άλλη πλευρά, το κάρμα είναι ανταποδοτικό: Η γενναιοδωρία έλκει γενναιοδωρία!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην μένετε μόνο στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων, αγαπητοί Ιχθύες! Αν μια απρόβλεπτη κατάσταση σας πιέσει, ίσως να μην μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Χρειάζεστε στο πλάι σας ένα υποστηρικτικό άτομο για να συζητήσετε. Μην προσπαθήσετε πεισματικά να επιλύσετε τα πάντα μόνοι σας. Μόλις αποδεχθείτε την ευάλωτη πλευρά σας, όλα τα επόμενα βήματα θα είναι πιο εύκολα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365