Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 30/12 Κριός 

Θα ανακαλύψεις το τελευταίο κομμάτι ενός «παθιασμένου παζλ»! Αυτό θα ρίξει έντονο φως σε ένα ερωτικό σου θέμα που εδώ και καιρό, χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή.
Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα θέματα της σχέσης σου καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν. Η ελπίδα και η θετική σου στάση, θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του δεσμού σου. 

ζώδια ταύρος

Μην αφήσεις μια διαφωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, να δημιουργήσει άσκοπες εντάσεις.
Αυτό μάλλον πρέπει να το αποδεχτείτε και οι δύο. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λυθεί…. αν ακολουθήσετε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο κοινό πλάνο.
Αν πρέπει να μιλήσετε μ’ ένα φίλο για να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε τότε είναι καλή στιγμή να το κάνετε. Πρέπει και οι δύο να πιστέψετε πως η εξέλιξη του δεσμού σας, χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις.

ζώδια προβλέψεις 30/12 δίδυμοι

Θα είσαι διχασμένη ανάμεσα στην προσκόλληση της άνεσης που σου προσφέρει η σχέση σου και στη διάθεση που έχεις για αλλαγές. Μπορεί να είναι μια στιγμή που αξίζει να αποδεχτείς πως το ρίσκο στο όνομα της αγάπης είναι απαραίτητο, για να δημιουργήσεις το παθιασμένο πρότυπο που θέλεις. Οι ανάγκες της καρδιάς σου, απαιτούν προσοχή τώρα. Άκουσέ τες προσεκτικά…. και η επόμενη κίνησή σου, θα γίνει ξεκάθαρη.

ζώδια καρκίνος

Ίσως χρειαστεί να κάνεις περισσότερη υπομονή για να περάσεις από την άλλη πλευρά της ρομαντικής έντασης στη σχέση σου σήμερα. Η αυτοσυγκράτησή σου θα είναι πολύ πιο εύκολη, αν αποδεχτείς ότι τόσο η σχέση σου όσο και ο εραστής σου δεν θα είναι ποτέ τέλεια! Αντιμετωπίζεις ένα μικρό ζήτημα και χρειάζεται να δείξεις ευαισθησία και καλοσύνη. Πρόσφερέ τα…και το ταίρι σου θα σου τα ανταποδώσει. 

ζώδια προβλέψεις 30/12 λέων

Ο εραστής σου προτιμάει τις πράξεις στοργής, περισσότερο από τα λόγια. Η σύνδεση με την ενσυναίσθηση, τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη, μπορεί να αποκαταστήσουν την αρμονία στη σχέση σου…. στη στιγμή! Αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζεται να πάρεις ακριβά δώρα για να του δείξεις την αγάπη σου. Η διάθεσή σου να τον ακούσεις όταν το έχει ανάγκη…είναι αυτό που επιθυμεί περισσότερο.

ζώδια παρθένος

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να εστιάζεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική σου ζωή τελευταία. Θα ανακαλύψεις πως οι ουσιαστικές διαβεβαιώσεις, προέρχονται από την αρμονική ισορροπία που επικρατεί ανάμεσά τους. Η αποφασιστικότητά σου να βελτιώσεις κάτι και στους δύο τομείς, είναι ξεκάθαρη. Αυτό είναι το εισιτήριό σου για να εξασφαλίσεις ότι τα αποτελέσματα που θέλεις, θα έρθουν. Μην σταματήσεις να κάνεις ό,τι κάνεις….γιατί δουλεύει. 

ζώδια προβλέψεις 30/12 ζυγός

Η διάθεσή σου να ακούς θα είναι πολύ μικρή…κι όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή. Η αμυντική σου στάση απέναντι στα λεγόμενα του εραστή σου, δε θα βοηθήσει καθόλου. Αυτό όμως σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αξιολογήσεις τι θέλει η καρδιά σου να αντιμετωπίσεις. Μέχρι να σου γίνει ξεκάθαρο αυτό το μήνυμα, πίστεψε ολόψυχα ότι η αποστολή της ευγενικής και δεκτικής ατμόσφαιρας… είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις.

ζώδια σκορπιός

Το να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου αυτό που θέλεις από τη σχέση σου, είναι μια χαρά. Όμως το να μεταφέρεις τη λίστα των αναγκών σου με τρόπο χειμαρρώδη στον εραστή σου, δεν θα τον ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Εξέφρασε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου με ειλικρίνεια… αλλά ευαισθησία. Ό,τι φαίνεται απαιτητικό ή απελπισμένο…συνήθως δεν είναι σέξι. 

ζώδια τοξότης

Τυχόν φιλοφρονήματα που προέρχονται από τον εραστή σου, πρέπει να γίνουν αποδεκτά…και να μην αμφισβητηθούν ή να απορριφθούν. Αν ο αγαπημένος σου πει ότι είσαι καλή σε κάτι, δεν επιδιώκει να σε κολακέψει. Το να ενθαρρύνεις όμως την ανάγκη του θα θέλει κάτι λίγο περισσότερο, θα φέρει τα σωστά επίπεδα του σέξι αυθορμητισμού στη σχέση σου τώρα! 

ζώδια αιγόκερως

Κάτι θα συνεχίσει να παίζει στο μυαλό σου που αφορά τη σχέση σου. Το να καταφέρεις να φτάσεις στη ρίζα αυτού που σε τριβελίζει, δε σημαίνει πως θα σε απογοητεύσει. Μια διευκρινιστική συζήτηση με το ταίρι σου, μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τις ανησυχίες σου. Εναπόκειται όμως σε σένα να αναλάβεις την πρωτοβουλία για να βοηθήσεις αυτό το θέμα, να βρει τη σωστή προοπτική. 

ζώδια υδροχόος

Μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή με τον εραστή σου, μπορεί να είναι αυτή που πιστεύεις ότι φέρνει την απαραίτητη λογική και πρακτική στη σχέση σου. Όμως αυτό θα τον εξοργίσει! Η προσπάθεια να πεις την άποψή σου, θα οδηγήσει τη συζήτηση σε τεταμένη περιοχή. Η κοσμική σου αποστολή στα ερωτικά σου, περιλαμβάνει την ειλικρίνεια – αλλά και τις προσεκτικές κινήσεις!

ζώδια ιχθύες

Η μοναδική σου ευγένεια, θα σώσει την ημέρα στα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν ο εραστής σου δεν το έχει αναφέρει, οι ρομαντικές και παιχνιδιάρικες ιδιότητές σου, είναι αυτές που του λείπουν περισσότερο. Έτσι θα μπορέσεις να διασφαλίσεις ότι η αγάπη και η οικειότητα δεν αφορούν αποκλειστικά τη διασκέδαση και τα παιχνίδια. Η συμπόνια και η υποστήριξη που προσφέρεις στο σύντροφό σου με άλλους τρόπους, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365