Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 26/12 Κριός 


Η δημιουργία μιας αρμονικής ισορροπίας σε μια σχέση, χρειάζεται προθυμία και προσπάθεια. Ίσως τώρα να έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα για τη μετατόπιση της δυναμικής ισχύος στη σχέση σου.
Αλλά πριν αναλάβεις δράση, κάνε μια συζήτηση με τον εραστή σου γι’ αυτό. Γνωρίζεις πως σε θέματα που αφορούν μια αλλαγή ή μια βελτίωση, η ουσιαστική συζήτηση, είναι το πρώτο βήμα. 

ζώδια ταύρος

Κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αυτήν τη στιγμή, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο σου είναι.
Τα συναισθήματα μπορεί να είναι έντονα και ίσως συναντήσεις αντιδράσεις. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να ηρεμήσεις.
Απόφυγε βαριά θέματα. Ό, τι σιγοβράζει μέσα σου, κράτησέ το σε έλεγχο. Ξέρεις πως είναι σημαντικό να συγκρατηθείς, προς το παρόν.

ζώδια προβλέψεις 26/12 δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξουν πολλοί περισπασμοί που θα προσφέρουν αφθονία αγάπης και στοργής. Αλλά η βαθιά, στενή σύνδεση ίσως χρειαστεί να περιμένει για αργότερα! Υπάρχει ένα διαφορετικό είδος αγάπης στο οποίο πρέπει να εστιάσεις και να το κάνεις προτεραιότητα. Κράτησε το όραμά σου για κάτι ευχάριστο ή βαθύ με «άλλους τρόπους»…. σε ασφαλές μέρος για τώρα!

ζώδια καρκίνος

Η περαιτέρω αναβλητικότητα στα ερωτικά σου, δεν είναι πλέον επιλογή. Μια καθυστέρηση προκαλεί επιπλοκές, που θα τις καταλάβεις αργότερα. Ό, τι άλλο υπάρχει στη λίστα σου, σβήστο και ασχολήσου μ’ αυτά που πρέπει να συζητήσεις με τον εραστή σου. Η ρομαντική πραγματικότητα στη σχέση σου, βασίζεται στις κινήσεις που θα κάνεις για να την δημιουργήσεις. 

ζώδια προβλέψεις 26/12 λέων

Η εστίασή σου θα αλλάξει εκπληκτικά γρήγορα στην ερωτική σου ζωή. Αλλά είναι ενδιαφέρον πώς κάτι που ίσως άγγιζε ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου στο παρελθόν…αναδύεται τώρα. Θα σου παρέχει μια τέλεια ευκαιρία για να αναγνωρίσεις πόσο μακριά έχεις φτάσει και πόσα έχεις μάθει στο όνομα της αγάπης. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη…. και θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως πλέον μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις πιο άνετα ό,τι κι αν παρουσιαστεί.

ζώδια παρθένος

Είσαι ικανή να μετακινήσεις ουρανό και Γη για τον εραστή σου. Αν όμως οι προσπάθειές σου μοιάζουν περισσότερο με υποχρέωση ….τότε πρέπει να κάνεις μια ειλικρινή αξιολόγηση. Αν ο παθιασμένος σπινθήρας χρειάζεται να ανάψει ξανά, έχετε δουλειά να κάνετε με το ταίρι σου, για να το διορθώσετε. Ό,τι είχε αγνοηθεί μέχρι τώρα που αφορούσε την ανισορροπία στη σχέση σας, χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση. 

ζώδια προβλέψεις 26/12 ζυγός

Απόλαυσε τη γιορτινή περίοδο πριν καταπιαστείς με ένα οικονομικό θέμα με το σύντροφό σου. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε μαζί για να βρείτε δημιουργικούς τρόπους και να γίνετε πιο επινοητικοί. Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτή τη συζήτηση για μια κατάλληλη στιγμή….γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει η σχέση σας, να εξελιχθεί.

ζώδια σκορπιός

Μια αντίθεση ή μια ανισορροπία ανάμεσά σας, μπορεί να είναι θέμα που δεν αντιμετωπίζετε για πρώτη φορά με το ταίρι σου. Ίσως εσύ χρειαστεί, να επαναφέρεις το πάθος ή τη λίμπιντο σου. Αυτή η ενέργεια που υποβόσκει, μπορεί να εκδηλωθεί σαν ανυπομονησία… και με άλλους τρόπους. Γι’ προσπάθησε να δείξεις αυτοπειθαρχία και να παραμείνεις ήρεμη και συνετή – προς το παρόν! 

ζώδια τοξότης

Μην παραιτηθείς από την προσπάθεια να βελτιώσεις το δεσμό σου. Είναι κατανοητό ότι μπορεί μια συζήτηση με το ταίρι σου, πιθανόν να ακολουθήσει τα παλιά γνωστά μονοπάτια και να σε απογοητεύσει. Όμως αυτή τη φορά αντί να προσπαθήσεις να δώσεις στο σύντροφό σου να καταλάβει τι θέλεις….πέτα τη μπάλα στο γήπεδό του. Άφησέ τον να αναλάβει την πρωτοβουλία να βρει μια λύση που θα φέρει ένα αποτέλεσμα… που θα σε ικανοποιήσει.

ζώδια αιγόκερως

Η δημιουργία μιας ισορροπίας στη σχέση σου, θα αποδειχθεί δύσκολη. Ίσως έχεις μια μεγάλη λίστα υποχρεώσεων που σε αποσυντονίζει. Παράλληλα ο εραστής σου ίσως επικεντρωθεί στις ανάγκες των άλλων, περισσότερο από τις δικές σου. Είσαι όμως αρκετά σοφή και πρακτική για να ξέρεις πως αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αν δώσετε ο ένας στον άλλο το χώρο που χρειάζεται, αυτό φέρνει αυτόματα σιγουριά και ενισχύει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Εξάλειψε την περιττή ένταση.

ζώδια υδροχόος

Κάτι που είπε αθώα το ταίρι σου θα αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου. Μπορεί να ειπώθηκε σαν αστείο για να κάνει τους άλλους να γελάσουν! Εσύ όμως θα αισθανθείς πως το ταίρι σου, ξεπέρασε τα όρια. Εμπιστέψου το ένστικτό σου, αν σε ειδοποιεί πως η δημιουργία σκηνής….δεν θα βοηθήσει κανέναν και τίποτα. Η ευγενική ενημέρωση του αγαπημένου σου, γι’ αυτό που δεν θέλεις να επαναληφθεί…..είναι αρκετή. 

ζώδια ιχθύες

Επικεντρώσου περισσότερο στη διασκέδαση και λιγότερο στις συναισθηματικές επιπλοκές. Αν ο εορταστικός ενθουσιασμός έπαιξε ρόλο σε μια παρανόηση ή μια παρεξήγηση, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μην μένεις κολλημένη σε ό,τι συνέβη…..γιατί υπάρχει άφθονος εγκάρδιος και σέξι αυθορμητισμός, που θα σε κάνει να χαμογελάσεις….αν τον αγκαλιάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365