Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/12 Κριός 

οί Κριοί, διέπεστε από τον τέλειο συνδυασμό πάθους και παρουσίας! Μια όψη ροής του Ερμή με τη Σελήνη από τον δημιουργικό 5ο Οίκο σας, είστε σε θέση να εκφράσετε τις θέσεις σας για κάθε εγχείρημα.
Όσο κι αν δεν προσπαθήσετε να αναδειχθείτε, δεν θα τα καταφέρετε – αρκεί να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες για την αυτοπροβολή σας… Θα έλξετε περισσότερους με την ισότιμη επικοινωνία, το δούναι και λαβείν στις αλληλεπιδράσεις σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ο διάλογος είναι το κλειδί για να πετύχετε συμφιλιώσεις, αγαπητοί Ταύροι! Θα έχετε βοήθεια από τη συνάντηση της Σελήνης στον οικιακό 4ο Οίκο σας, με τον εκφραστικό Ερμή.
Αν υπάρχει μια αντιπαράθεση με ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, μην κρατήσετε μέσα σας την ενόχληση. Συζητήστε με έναν συγκάτοικο ή συνάδελφο τους νέους κανόνες που μπορείτε να θέσετε για μια ομαλή συνεργασία.

Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν όρια, ώστε καμία πλευρά να μην καταπιέζει την άλλη. Αν βάλετε και λίγο χιούμορ στο διάλογο, θα καταλήξετε στη χρυσή τομή πιο ευχάριστα!

ζώδια σήμερα 04/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε σκεφτεί να χρεώνετε με την ώρα τις συμβουλές που παρέχετε; Τα αιτήματα θα αυξηθούν κατακόρυφα, χάρη σε μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ερμή, στον κοινωνικό 3ο Οίκο σας και τη ζώνη των σχέσεων αντίστοιχα! Θα μπορείτε εύκολα να δείτε όλες τις πτυχές κάθε θέματος, άρα καθίσταστε τέλειοι ακροατές για φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, χρειάζεται υπευθυνότητα στους χειρισμούς: Το ζητούμενο είναι να συνεισφέρετε, όχι απαραίτητα να λύσετε τα προβλήματά τους. Αν θέτετε πολλά ερωτήματα, θα τους κατευθύνετε να βρουν τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορείτε να ανατρέψετε όσα δεν σας ικανοποιούν στη δουλειά σας! Διαβεβαιώνει γι’ αυτό μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ερμή. Με το σκεπτικό σας στραμμένο ήδη στο 2021, ποια νέες δεξιότητες θέλετε να αποκτήσετε ή ποιον διευρυμένο ρόλο θέλετε να αναλάβετε; Προσπαθήστε να δώσετε απαντήσεις με γνώμονα τη λογική και όχι την τελειομανία σας, για να μην υπονομεύσετε την πρόοδό σας. Όσο αντιφατικό κι αν ακουστεί, θα προχωρήσετε περισσότερο με αργά και σταθερά βήματα

ζώδια σήμερα 04/12 Λέων

Τολμήστε να κάνετε πιο σπουδαία όνειρα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη στο ζώδιό σας συμπράττει με τον αιχμηρό Ερμή στη δημιουργική ζώνη σας. Θέστε μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς να «λογοκρίνετε» κανέναν ως υπερβολικό ή χάσιμο χρόνου. Οποιαδήποτε λαχτάρα σας αξίζει την ενέργεια και τη δουλειά που θα της επενδύσετε… Το σύμπαν θα χαρεί να ακούσει τους πιο ευσεβείς πόθους σας. Φυσικά όλα χρειάζονται κόπο και έμπνευση, γι’ αυτό μην κάνετε κινήσεις πριν στήσετε ένα στιβαρό σχέδιο!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μπορείτε να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση με την αίσια οπτική, αγαπητοί Παρθένοι! Θα βοηθήσει σε αυτό και η συνάντηση στήριξης της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας της ίασης, με τον συνετό Ερμή. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από κάθε είδους εμπόδια, από μια επιβλαβή συνήθεια μέχρι κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις. Φυσικά θα εκφράσετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, θα κάψετε λίγο φασκόμηλο, θα απευθυνθείτε στους αγγέλους σας… Αλλά θα βοηθήσει περισσότερο η συζήτηση με άτομα που έχουν βρεθεί στη θέση σας. Η δική τους ιστορία επιτυχίας, θα αποτελέσει έναυσμα για να προσεγγίσετε τους στόχους σας!

ζώδια σήμερα 04/12 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι ασυνήθιστο για εσάς να πορεύεστε με τη «λογική»! Συνήθως προτρέπετε τους πάντες να είναι πιο δημιουργικοί, αισιόδοξοι και τολμηροί… Αλλά ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, σας στρέφει να πάρετε τις πιο απλοϊκές και συνετές διαδρομές. Όσο κι αν σας αρέσει να παρέχετε στους άλλους, δεν οφείλετε να τους στηρίζετε συνεχώς θυσιάζοντας τις δικές σας ανάγκες. Θέστε πιο υγιή όρια, για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Αν θέλετε οπωσδήποτε να προσφέρετε ψυχολογική βοήθεια, εκπαιδευτείτε αναλόγως και κάντε το επαγγελματικά! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αρχίστε να κινείστε πιο δραστικά, αγαπητοί Σκορπιοί! Το επιβάλει το φιλόδοξο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, στις ζώνες σας των χρημάτων και της καριέρας. Αν ετοιμάζετε ένα νέο εγχείρημα ή λαχταράτε ένα ανώτερο πόστο, οραματιστείτε πρώτα πώς θα το προσεγγίσετε. Αν μπορείτε να δείτε τις κινήσεις σας σε βάθος ενός χρόνου ή ενός μήνα, σίγουρα μπορείτε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. Αλλά αυτή δεν είναι μια διανοητική διαδικασία μόνο, χρειάζεται ουσιαστικό κόπο και ανάλογη εκπαίδευση!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κάντε όσα χρειάζονται για να φτάσετε στον στόχο σας! Μια όψη διεύρυνσης της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σας, βοηθά να κατασταλάξετε στα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Αλλά να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε ή διαμορφώθηκε σε μία μέρα: Φροντίστε να διαμοιράσετε το όραμά σας σε μικρότερα και εφικτά βήματα, σαν να κόβετε σε κομμάτια την ευρύτερη εικόνα. Έτσι θα καταφέρετε να το πραγματώσετε, να συνθέσετε το παζλ σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, συνδυάστε τη λογική με τη διαίσθησή σας! Η Σελήνη συμπράττει με τον Ερμή και φωταγωγούν τους τομείς σας των πόρων και των οικονομικών στόχων. Η συλλογή και ανάλυση των δεδομένων σας είναι μια απαραίτητη πτυχή, δεν είναι η μόνη… Συντονιστείτε με το ένστικτό σας, ειδικά αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αν η διαίσθηση σας ωθεί να πάρετε το υπολογισμένο ρίσκο, να την ακούσετε. Μπορεί τα κέρδη να είναι μεγαλύτερα και από όσα φαντάζεστε… Αλλά αν νιώθετε κάποιο δισταγμό, μην προχωρήσετε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είστε εξαιρετικά κοινωνική ιδιοσυγκρασία, αγαπητοί Υδροχόοι… Είναι λεπτή για εσάς η γραμμή ανάμεσα στον «φίλο» και τον «γνωστό»! Γι’ αυτό μια σύμπραξη του Ερμή με τη Σελήνη, σας θυμίσει να μην παραμελείτε τον πιο στενό σας κύκλο. Αν μια σημαίνουσα σχέση έχει προβλήματα, δεν πρόκειται να τα λύσει ο χρόνος. Κανονίστε μια συνάντηση, που θα συζητήσετε ήρεμα τις διαφορές σας. Και αν όλα κυλούν ομαλά στη ζωή σας, είναι ευκαιρία να γιορτάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους την αγαστή σας σχέση! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, φαίνεται ότι τελευταία έχετε παραμελήσει την ευημερία σας! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, φροντίζει να σας θυμίσει να ξεσκονίσετε το χαλάκι της γιόγκα. Χρειάζεστε αυτή την επιπλέον ώθηση, για να επιστρέψετε στην εξάσκηση και να υιοθετήσετε πιο μόνιμες συνήθειες υγείας. Δεν υπάρχει λόγος να τα κάνετε όλα μαζί και άμεσα, καλύτερα να θέτετε στόχους που μπορείτε να διαχειριστείτε. Με αργά και σταθερά βήματα, σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε θετικά αποτελέσματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365