Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/12 Κριός 


Αν νιώθεις πως μειώνονται τα κίνητρα στο δεσμό σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσεις απολαυστικές στιγμές με τον εραστή σου. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να είσαι επιφυλακτική για να διασφαλίσεις πως δεν θα είναι πολύ χαλαρά ή ανέμελα τα πράγματα.
Επειδή τέτοιου είδους περιβάλλοντα, είναι ιδανικά για παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Διατήρησε τα πράγματα αυθόρμητα σέξι… αλλά φρόντισε να είναι προσγειωμένα.

ζώδια ταύρος

Αν περίμενες να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία για να πεις κάποια πράγματα στον εραστή σου, τότε αυτή θα εμφανιστεί πολύ σύντομα.
Δεν θα ήταν κακό επίσης να προετοιμαστείς ψυχολογικά και πνευματικά. Αν ανακαλύψεις πως ο εραστής σου δεν είναι δεκτικός σ’ αυτό που ήλπιζες… τότε χαλάρωσε και συνέχισε αργότερα.
Εξάλλου αυτά που επιθυμείς να πεις ή να κάνεις, πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα – τώρα και πάντα.

ζώδια προβλέψεις 23/12 δίδυμοι

Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα μοιάζει ιδιαίτερα ονειρεμένος τώρα. Σίγουρα δεν θα επαναφέρεις τον ενθουσιασμό ή τη φιλοδοξία στα ερωτικά σου. Θα έχεις όμως την ευκαιρία να βάλεις μεγαλύτερους στόχους για το παθιασμένο σου μέλλον. Εστιάζεις σε μια-δυο φαντασιώσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τους ερωτικούς σου στόχους ή θα βρεις μερικούς πιο ενδιαφέροντες. 

ζώδια καρκίνος

Μια αλλαγή που είχες διαισθανθεί πως πλησίαζε, θα σε κάνει να ανησυχήσεις αρκετά. Μην πείσεις όμως τον εαυτό σου, πως δεν είσαι έτοιμη να την υποδεχτείς και μην αφήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου να σε κάνουν ν’ αμφιβάλλεις. Το μέλλον που βλέπεις για τη σχέση σου, προέρχεται από ένα βαθιά αυθεντικό μέρος τώρα. Αν η καρδιά σου είναι αποφασισμένη να το κερδίσει τότε δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα απ’ αυτό.

ζώδια προβλέψεις 23/12 λέων

Η φυσική σου γενναιοδωρία θα ενισχυθεί τώρα και πιθανώς να εκδηλωθεί υπερβολικά. Γι’ αυτό, φρόντισε ν’ αντικαταστήσεις την ορμητικότητά σου με τη λογική και το ρεαλισμό, για να μη μπεις σε μπελάδες. Ακόμα κι αν καταφέρεις να κάνεις οικονομία, ίσως καταλήξεις να συμφωνήσεις ή να δεσμευτείς για κάτι, που αργότερα θα διαπιστώσεις πως είχε διαφορετικό μήνυμα.

ζώδια παρθένος

Η λογική και ο ρεαλισμός αποτελούν αναπόσπαστο μέρος για τη δημιουργία σταθερών συναισθηματικών θεμελίων. Αν όμως ο εραστής σου σε παροτρύνει να γίνεις λίγο πιο ανέμελη και να πειραματιστείς με κάποια πράγματα, τότε δώσε βάση στις συμβουλές του και εμπιστέψου τη σοφία του. Τίποτα δεν χρειάζεται να γίνει βιαστικά. Αλλά κάποια ασυνήθιστη σκέψη μπορεί να φέρει εξαιρετικά ευχάριστα αποτελέσματα, τώρα. 

ζώδια προβλέψεις 23/12 ζυγός

Ίσως υπάρχει κάτι ανησυχητικό σε κάποιες αλλαγές που εκδηλώνονται τώρα στην ερωτική σου ζωή. Όμως αυτό οφείλεται στο ότι απελευθερώνεσαι από επαναλαμβανόμενα μοτίβα και πιθανώς αισθάνεσαι δημιουργικά εμπνευσμένη για να ζωντανέψεις τη σχέση σου. Πίστεψε στην ικανότητα που έχεις να συνδυάζεις την ένταση και την αυθεντικότητα με τολμηρό και σωστό τρόπο.

ζώδια σκορπιός

Αν πίστευες πως θα έκανες μια συνηθισμένη συζήτηση με τον εραστή σου, τότε θα εκπλαγείς από την εκρηκτική κατάσταση που θα δημιουργηθεί. Αντί όμως ν’ αντιδράσεις αμυντικά, σκέψου μήπως όλο αυτό εξιτάρει τη φαντασία σου. Ίσως σε παροτρύνει να εξερευνήσεις με πάθος, περισσότερες δυνατότητες. Πάνω απ’ όλα, μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με το τι μπορεί να φαίνεται αλλοπρόσαλλο….επειδή μπορεί να ανακαλύψεις κάτι εξαιρετικό. 

ζώδια τοξότης

Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα τέλειο μείγμα φαντασίας και πραγματικότητας τώρα στο μυαλό σου. Όμως ακόμα κι αν κάτι είναι γοητευτικό ή παρηγορητικό και σε κάνει να πετάς σε ρομαντικά σύννεφα, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις πιο σκληρά για να διατηρήσεις το μυαλό σου προσγειωμένο, αν υποσχεθείς πολλά. Μπορεί επίσης να σε χειραγωγούν ευκολότερα τώρα. Μην αφήσεις το ταίρι σου να εκμεταλλευτεί τις φαντασιώσεις σου, για προσωπικό του όφελος. 

ζώδια αιγόκερως

Ένα προσωπικό σου ζήτημα, μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή. Σίγουρα, όλοι χρειάζονται κάπου κάπου λίγο προσωπικό χώρο. Αλλά αν ο εραστής σου αποφασίσει να επιβάλει περιορισμούς, τότε θα το κάνει στο λάθος άτομο. Δε θα ήταν καλύτερα αν διαμόρφωνες με τέτοιο τρόπο την ατζέντα σου για να σου περισσεύει χρόνος για τα ερωτικά σου; Επειδή δεν πρέπει να θυσιάζεις συνεχώς την ερωτική σου ζωή για να δημιουργείς το χώρο που χρειάζεσαι.

ζώδια υδροχόος

Μήπως το «πράσινο τέρας» της ζήλιας δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου; Το τελευταίο πράγμα που θέλεις ν’ αντιμετωπίσεις είναι σκηνές ζήλιας. Κι έχεις δίκιο που το βλέπεις σαν κάτι αρνητικό και θέλεις να το αποφύγεις ή να το παρακάμψεις. Μην μπλεχτείς στο δράμα που προσπαθεί να εκδηλωθεί, γιατί το πόσο θα αυξηθεί, εξαρτάται από σένα.

ζώδια ιχθύες

Αν αισθάνεσαι κάποια ρομαντική ανησυχία, τότε προσπάθησε να κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτό. Ο εραστής σου μπορεί να είναι δεκτικός σε όποιες προτάσεις κάνεις σχετικά με το ταξίδι σε άγνωστα ή παθιασμένα εδάφη. Επομένως, αν δεν μπορείς να μείνεις αδρανής επειδή ανησυχείς πολύ, σκέψου πώς θα ταρακουνήσεις μια ερωτική ρουτίνα, όπου πιστεύεις πως είναι απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365