Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/12 Κριός 

Η ικανότητά σου να συνδέεσαι με τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εραστή σου, θα είναι σε άλλο επίπεδο τώρα. Μόνο προσπάθησε να μην απορροφήσεις πάρα πολλά από αυτά τα έντονα συναισθήματα.
Ξέρεις τι να πεις και να κάνεις για να τον υποστηρίξεις, να τον βοηθήσεις ή να τον ηρεμήσεις, όποτε το έχει ανάγκη. Υπάρχει όμως περίπτωση να επωμιστείς ζητήματα που δε σε αφορούν ή δεν λύνονται. Γι’ αυτό κινήσου προσεκτικά.

ζώδια ταύρος

Η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου θα βασιστεί στην προσωπική σου δύναμη τώρα.
Ανεξάρτητα όμως από το τι θέλεις να πεις ή να μεταφέρεις, πρέπει να γνωρίζεις πόσο έντονο θα μπορούσε να είναι το μήνυμά σου.
Ο εραστής σου, ίσως το δει σαν μια ερωτική κίνηση για αλλαγή ή για οριστικό χωρισμό. Προσπάθησε να εντοπίσεις τα σημάδια και τις ενδείξεις…. όταν η σεξουαλικότητά σου, φαίνεται σαν επιθετικότητα

ζώδια προβλέψεις 28/12 δίδυμοι

Η δράση στα ερωτικά σου θα αποκαλύψει πολλά για την εμπιστοσύνη και την αποφασιστικότητά σου. Η σύνεση και η λογική που δείχνεις στη σχέση σου, αποδεικνύουν το πάθος σου για πρόοδο. Μόνο μην προσπαθείς πολύ σκληρά και μην πιέζεις περισσότερο τις καταστάσεις. Φέτος έχεις μάθει πολλά και πολύτιμα ερωτικά μαθήματα. Αξίζει να τα αναγνωρίσεις, πριν ενθαρρύνεις περισσότερα!

ζώδια καρκίνος

Ξέρεις ότι το τελευταίο πράγμα που θα έκανες, είναι να αφήσεις «ξεκρέμαστο» τον εραστή σου. Όσο υπέροχο και σέξι είναι το γεγονός πως η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, μην κάνεις δεσμεύσεις που η καρδιά σου προειδοποιεί πως δεν θα τηρήσεις. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις κάτι δραματικό, με την αποδοχή μιας θετικής, ζεστής ατμόσφαιρας και ήπιων αλληλεπιδράσεων τώρα. Να είσαι σίγουρη πως δεν θα υπάρχει φόβος απογοήτευσης!

ζώδια προβλέψεις 28/12 λέων

Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη τώρα! Πίστεψε ότι σε περιμένουν εντυπωσιακά αποτελέσματα… αν την διοχετεύσεις στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Θα μπορέσεις να φέρεις ένα εντελώς νέο επίπεδο ζωντάνιας στο δεσμό σου. Ωστόσο, ό,τι μεταφέρεις ή εκφράζεις στον εραστή σου…. πιθανότατα θα αντηχεί υπέροχα και μέσα σου. 

ζώδια παρθένος

Μια ρομαντική φιλοδοξία θα σου φανεί πως είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, τα βήματα που κάνεις τώρα μπορούν να ξεκινήσουν μια διαδικασία που μετατρέπει την ονειροπόλησή σου σε συγκεκριμένα σχέδια. Κάνε μεγάλες σκέψεις και βάλε στόχους για να ζήσεις αυτό που λαχταράς. Οι περιορισμοί – συναισθηματικοί ή υλικοί – μπορεί να μην ισχύουν τώρα…όπως ίσχυαν κάποτε. 

ζώδια προβλέψεις 28/12 ζυγός

Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πού χρειάζονται περισσότερα γεγονότα στα ερωτικά σου θέματα τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ξέρεις ότι ο καλύτερος τρόπος για να τα αποκτήσεις, είναι να κάνεις μια διασαφηνιστική συζήτηση με το άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στην αντιμετώπιση τυχόν λανθασμένων σκέψεων ή συναισθημάτων. Με περισσότερη αμφίδρομη εμπιστοσύνη, θα φτάσουν οι αξιόπιστες πληροφορίες που χρειάζεσαι. 

ζώδια σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να χαράξεις μια γραμμή ή να θέσεις νέα όρια σχετικά με την εξάρτηση που επικρατεί στη σχέση σου. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν θέλεις να «είσαι εκεί» γι’ αυτόν που αγαπάς. Αλλά ίσως γνωρίζεις πως χρειάζεται χώρος ανάμεσά σας, για ν’ αναπνεύσετε αυτήν τη στιγμή. Μην φοβάσαι να δημιουργήσεις ισορροπίες, όπου χρειάζονται.

ζώδια τοξότης

Κάποιος μπορεί να κάνει μια παρατήρηση ή ένα σχόλιο για την ερωτική σου ζωή ή την επιλογή του συντρόφου σου. Είναι όμως απίθανο να πετύχει… μιλώντας αρνητικά για τη σχέση σου. Πρέπει να του ξεκαθαρίσεις πως δεν είναι δική του δουλειά η ερωτική σου ζωή. Στη συνέχεια, μπορείς να αποσαφηνίσεις το βαθμό που διατεθειμένη να ακούσεις οτιδήποτε αρνητικό. 

ζώδια αιγόκερως

Θα νιώσεις να χαλαρώνουν οι περιορισμοί στη σχέση σου τώρα. Αυτό θα σου δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια με τον εραστή σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να διαλύσεις τυχόν κουραστικές ρουτίνες. Αν με τον αγαπημένο σου προσπαθήσετε να είστε ανοιχτόμυαλοι και να διατηρήσετε μια ευχάριστη και αυθόρμητη ατμόσφαιρα στη σχέση σας, τότε αυτό που είχε γίνει κουραστικό θα γίνει αισθησιακά εμπνευσμένο!
 

ζώδια υδροχόος

Η Σελήνη ρίχνει φως στα ερωτικά σου θέματα σήμερα. Μπορεί να στραφείς για λίγο στην προηγούμενη συναισθηματική σου ζωή. Αν έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με μια ερωτική φλόγα από το παρελθόν, τότε κράτησέ τη για τον εαυτό σου. Η λαχτάρα για το πώς ήταν ανάμεσά σας τότε τα πράγματα, δεν είναι η απάντηση. Προσπάθησε να υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης όπου χρειάζεται… στο παρόν.

ζώδια ιχθύες

Αν ο ενθουσιασμός ή το πάθος δεν ήταν στην ημερήσια κατάταξη τον τελευταίο καιρό στο δεσμό σου, θα αποφασίσεις να αξιοποιήσεις την ενέργεια που επικρατεί με άλλους τρόπους. Η επιρροή της Σελήνης θα βοηθήσει να την εφαρμόσεις στο σπίτι ή στο χώρο διαμονής σου – και τίποτα δεν σε εμποδίζει να ζητήσεις τη βοήθεια του εραστή σου. Η προσπάθεια και η δημιουργικότητα…. συνδυάζονται υπέροχα αυτή τη στιγμή. Μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365