Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κοζάνη: Εκοιμήθη ο πατέρας Aυγουστίνος Μύρου - Είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό

Είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό

Εκοιμήθη ο πατέρας Aυγουστίνος Μύρου, βυθίζοντας στο πένθος την Κοζάνη.


Είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και από τα τέλη Νοεμβρίου νοσηλεύονταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 


Την είδηση έκανε γνωστή μέσω facebook o Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Χαρισίου (προϊστάμενος Αγ. Νικολάου Κοζάνης):

“ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ ΕΚΔΗΜΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΥΡΟΥ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΙΜΙΑΣ ΤΟΥ KOVIND 19 .ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΤΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!!!!”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365