Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι με μανιτάρια και κολοκυθάκια

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Σπαγγέτι 1 πακέτο
Κολοκυθάκια 4 τεμ κομμένα λεπτές ροδέλες
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ ψιλοκομμένα
Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη
Φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ κομμένα ροδέλες μόνο το λευκό σημείο
Ελαιόλαδο για σοτάρισμα
Αλάτι - πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι γλυκού
Άνηθο 1 κουταλιά σούπας
Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε κατσαρόλα με νερό κι αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαζί με τα κολοκυθάκια που κόψαμε σε λεπτές ροδέλες.Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την πάπρικα κι ανακατεύουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο ροδέλες, το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά ανακατεύοντας. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε και στραγγίξαμε. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη , πασπαλίζουμε με άνηθο, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μας κι είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε με τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365