Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Εμβόλιο: Νοσηλεύτρια απαντά στις θεωρίες συνωμοσίας για τον «ορό στο φιαλίδιο»

Δείτε την ανάρτηση

Την δική της απάντηση σε όσους διακινούν θεωρίες συνωμοσίας από τα social media, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού, δίνει η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠαΣΟΝοΠ) και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας (ΙΝΕΠΥ).


Κάποιοι χρήστες των social media ισχυρίζονται με αναρτήσεις τους ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, και άλλοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, όπως και υγειονομικό προσωπικό δεν έκαναν το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού, αλλά τους χορηγήθηκε νερό ή φυσιολογικός ορός. 


«Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Πέτρακα.


Παράλληλα σημειώνει ότι: «Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δηλαδή» για να καταλήξει: «όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».


Δείτε την ανάρτηση:





6 σχόλια:

  1. Να δω τη άλλο θα βρουν να πουν οι επιστήμονες του Facebook που ψάχνουν με το παραμικρό θεωρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι κι αν βρουν είναι ευπρόσδεκτο. Όλοι οι γελωτοποιοί είναι ευπρόσδεκτοι στις δυσκολίες που περνάμε. Αν φορέσουν και σκούφους με καμπανάκια ακόμα καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ένιωσε την ανάγκη η κυρία να απολογηθεί απορώ και αυτό στο τέλος που γράφει για μαύρα μεσάνυχτα για ποιο λόγο το λέτε κυρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί από χθες οι επιστήμονες του πληκτρολογιου αυτοί που έχουν μαύρα μεσάνυχτα, έχουν βγει και έχουν πει ανυπόστατα πράγματα. Και αυτό θα το κρίνετε;

      Διαγραφή
    2. Ναι θα το κρίνουμε όταν βγαίνει και γράφει κάτι φυσικά και θα κριθεί δεν κατάλαβα

      Διαγραφή
    3. 1:23 να κρίνουμε την ουσία, όχι να ψάχνουμε να βρούμε ψεκασμένες θεωρίες. Η κυρία σαν ειδικός σας απάντησε και έλυσε τις απορίες για την διαδικασία του εμβολιασμού, εσεις τη ψάχνετε να βρείτε πάλι, επιστήμονες του πληκτρολογίου όπως λέει και ο 1:08 και κριτές των πάντων.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365