Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/12 Κριός 


Αγαπητοί Κριοί, προσπαθήστε έστω να παραμείνετε ανέκφραστοι! Μια ευαίσθητη σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους συναισθηματικούς τομείς σας, βάζει περιορισμούς στις δύσκολες συζητήσεις. Κάποιοι θα κατακρίνουν την κάθετη προσέγγισή σας, άλλοι θα αντιληφθούν ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη για να πετύχετε.
Πάντως η όψη θα βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να φέρετε ανθρώπους προς το μέρος σας. Σπάστε την αρχική αμηχανία κάνοντας κάποιες προσωπικές ερωτήσεις – και θα αρχίσετε να στρατολογείτε συμμάχους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, πρέπει να ελέγξετε περισσότερο την ορμητικότητά σας! Το απαιτεί μια συνάντηση της Σελήνης με τον συμπαθητικό Ποσειδώνα.
Θα ξέρετε πώς να σχολιάσετε μια ευαίσθητη συγκυρία, χωρίς να βάλετε κάποιον σε θέση άμυνας. Έτσι θα προσεγγίσετε άτομα με επιρροή και θα εκτιμήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Επίσης, φροντίστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.
Εστιάστε στους συνομιλητές σας, χωρίς να κάνετε εικασίες ότι ξέρετε τι θα πουν… Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα!

ζώδια σήμερα 03/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σε καμία περίπτωση μην μείνετε ένα ακόμη ανώνυμο «πρόβατο» στην αγέλη! Ο διαισθητικός Ποσειδώνας στη ζώνη σας της καριέρας, συναντά τη Σελήνη στον οικονομικό τομέα σας. Είναι η στιγμή να ορμήσετε για να διαπρέψετε, κάνοντας πράξη όσα έχετε δηλώσει. Μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση θα λειτουργήσει προς όφελός σας, αρκεί να δείξετε τις ικανότητές σας σε άτομα ισχύος. Στήστε το κατάλληλο πορτφόλιο με τα επιτεύγματά σας και αναζητήστε τις ιδανικές ευκαιρίες στον τομέα σας. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αμέσως τη θέση που ονειρεύεστε, αυξάνετε τις πιθανότητές σας για το μέλλον!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Πάντα συνδέεστε με τους άλλους βαθιά και προσωπικά, αγαπητοί Καρκίνοι… Αλλά με το γλυκό τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, δεν θα χρειάζεστε καν προσπάθεια! Μπορείτε να εκφράσετε κάθε επιθυμία ή διαφωνία σας, χωρίς να ακουστείτε σκληροί. Προτιμήστε την προσέγγιση «ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι…», παρά να σκεφτείτε ότι εσκεμμένα κάποιοι υπεκφεύγουν. Μπορεί να βιώνουν μια προσωπική κρίση και να τους αποσυμφορήσει η διακριτικότητά σας!

ζώδια σήμερα 03/12 Λέων

Διατηρήστε την πίστη σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας συμπράττουν στις πιο συναισθηματικές πτυχές σας και απομακρύνουν ό,τι μπορεί να σας αποθάρρυνε. Η διαίσθησή σας συντονίζεται με το συναίσθημα και σας απομακρύνει από την υπερβολική ανάλυση των πάντων. Ακολουθήστε τη φυσική σας αισιοδοξία και θα βρείτε μια αποδοτική οδό πίσω από κάθε εμπόδιο. Είστε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο για όλους!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μην μείνετε στην εξωτερική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Παρθένοι! Η οξυμένη διαίσθησή σας θα εντοπίσει κάθε πρόβλημα για την ομάδα, προκειμένου να το χειριστείτε και να γλιτώσετε όλοι από πολύ κόπο και εντάσεις. Φροντίζει για αυτά μια υποστηρικτική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που κεντρίζει τον συνεργατικό τομέα σας. Αν θέλετε να εξελίξετε μια ιδέα σας ή ένα καινούργιο εγχείρημα, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και δείξτε ότι γνωρίζετε κάθε αντιπαραγωγική συμπεριφορά!

ζώδια σήμερα 03/12 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε για όλα μόνοι! Λατρεύετε να εργάζεστε ομαδικά με άτομα που έχετε κοινές απόψεις και οράματα. Και τώρα όλοι θα ωφεληθούν όλες οι πλευρές από αυτό, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους επαγγελματικούς τομείς σας. Όχι μόνο θα μοιραστείτε τον εργασιακό φόρτο, θα έρθουν και ευκαιρίες για να ανοίξετε νέες πόρτες προς την επέκτασή σας: Αρκεί να εκθέσετε στους αρμόδιους τα δικά τους κέρδη από τις προτάσεις σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπορείτε να πάτε όσο ψηλά – ή χαμηλά – θέλετε! Αυτό διαβεβαιώνει η ευθυγράμμιση του μεταφυσικού Ποσειδώνα με τη Σελήνη, στις ζώνες σας της δημιουργικότητας και της περιπέτειας. Οι επεκτατικές δονήσεις θα βοηθήσουν να δείτε σοβαρά την επιλογή να μην είστε τόσο… σοβαροί. Αν είστε ελεύθεροι, είναι η στιγμή να δοκιμάσετε ξανά το ταλέντο σας στο φλερτ. Αν είστε δεσμευμένοι, απόψε κάντε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα με το ταίρι σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ποτέ δεν διστάζετε να εκφραστείτε με ειλικρίνεια… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μιλάτε από καρδιάς! Χρειάζεστε μια ενθάρρυνση για να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αυτήν σας παράσχει τώρα μια υποστηρικτική όψη του Ποσειδώνα με τη Σελήνη, στις πτυχές σας της ευαισθησίας και των αισθημάτων. Αξιοποιήστε τη για να κάνετε ουσιαστικούς διαλόγους, ακόμα κι αν αρχικά νιώσετε κάπως άβολα ή ευάλωτοι. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα τονώσει τα επίπεδα της αλληλεπίδρασης και της αυτοπεποίθησής σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Έχει διαφορά η παροχή βοήθειας από την αποδυνάμωση των άλλων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Προσέξτε μην ξεπεράσετε αυτή τη λεπτή γραμμή, επειδή θα είστε σαν ένα συναισθηματικό σφουγγάρι όπου βρεθείτε. Ευθύνεται γι’ αυτό μια σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις ευαίσθητες γωνιές σας. Για να βγείτε από αυτή την δύστροπη συγκυρία, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να φορτώνεστε εσείς τα βάρη των άλλων. Έτσι δεν τους αφήνετε το περιθώριο να πάρουν τα μαθήματα που πρέπει από κάθε εμπειρία! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπορείτε να κάνετε τον εργασιακό σας χώρο ένα άσυλο δημιουργικότητας! Θα σας βοηθήσει μια όψη έμπνευσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, να βάλετε αυτό τον «χρυσό» παράγοντα στην καθημερινότητά σας. Κρεμάστε στους τοίχους πίνακες με χρώματα και σχέδια που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Επιλέξτε τη μουσική ως συντροφιά σας όταν δουλεύετε και να κάνετε τακτά διαλείμματα μέσα στη μέρα. Έτσι θα καθαρίζετε τη σκέψη σας και θα κινείται το σώμα σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, πάψτε να παραπονιέστε για τη ρουτίνα σας και αλλάξτε τη! Ο συγκυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας συναντάται αρμονικά με τη Σελήνη, τονώνοντας τη δημιουργικότητα και την έκφρασή σας. Μιλήστε για όσα έχετε μέσα σας και κάντε μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε έξοδα, αναζητήστε προτάσεις σε σχετικές ιστοσελίδες ή ζητήστε τη βοήθεια έμπιστων φίλων. Ξέρετε ότι νιώθετε καλύτερα όταν φαίνεστε καλύτερα – και αυτό θα σας κάνει πολύ παραγωγικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365