Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/12 Κριός 


Αγαπητοί Κριοί, πολλά θέματα σας έχουν αναστατώσει και κουράσει ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό.
Γι’ αυτό θα είναι καλό να πάρετε βαθιές ανάσες, για να ηρεμήσει το μυαλό σας για να το βάλετε σε μια τάξη. Όσο πιο ήρεμοι και χαλαροί, τόσο πιο ξεκάθαρα θα βλέπετε τα πράγματα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Οι απρόβλεπτες εξελίξεις έχουν τη δυναμική να ανατρέψουν όλο το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Ταύροι!
Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μην ενδώσετε στα αρνητικά συναισθήματα, έχετε παλέψει σκληρά για να επιφέρετε μια ισορροπία στην καθημερινότητα σας.
Αντλήστε δύναμη από το γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια αποδοτική πορεία, μην δίνετε καμία σημασία στους απαισιόδοξους που σας περιβάλλουν!

ζώδια σήμερα 19/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε τόση ενέργεια και μαγνητισμό που η αύρα σας αποπνέει μια θετική λάμψη! Παραμείνετε σε αυτό τον αργό και σταθερό ρυθμό προώθησης των στόχων σας, αντί να αντιδράτε σε όσα τεκταίνονται και λέγονται γύρω σας. Το συναίσθημά σας λαμβάνει μια εξαιρετικά αίσια ώθηση, γι’ αυτό διατηρήστε τη ρεαλιστική οπτική σας. Η στήριξη που λαμβάνετε από τους δικούς ανθρώπους, θα σας δώσει πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας για να χειριστείτε τα πολλά θέματά σας! Αποφύγετε τον πανικό και στραφείτε στην επίλυση όσων επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Όσο ακολουθείτε το πρόγραμμά σας και κινήστε μεθοδικά, όλα θα έχουν αίσια έκβαση. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις, γιατί μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να μην διορθώνεται αργότερα!

ζώδια σήμερα 19/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα μονοπωλήσουν το χρόνο και την ενέργειά σας! Ίσως κάποια στιγμή να αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο, αντί να εστιάσετε στις δικές σας υποχρεώσεις. Αλλά δεν πρέπει να προβληματίζεστε, γιατί είστε σε θέση να τα κάνετε όλα: Να παράσχετε βοήθεια και να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας… Δεν είναι μια φάση που πρέπει να κάνετε επιλογή!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η αρμονία και η αισιοδοξία επικρατούν στη ζωή σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Παρθένοι! Όλα φαίνεται να κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, δίνοντας στην πορεία σας μια σταθερή ταχύτητα προόδου. Συνεχίστε να αξιοποιείτε τα ταλέντα σας για την υλοποίηση των στόχων σας. Έχετε τη στήριξη και ενθάρρυνση των ανθρώπων που αγαπάτε και σας αγαπούν!

ζώδια σήμερα 19/12 Ζυγός

Κάποιες δυσχέρειες ενδέχεται να ανατρέψουν τα σχέδιά σας, αγαπητοί Ζυγοί… Δεν είναι καλή στιγμή για να απομονωθείτε, καθώς η επαφή με τους άλλους θα σας φορτίζει ενεργειακά για να είστε σε ετοιμότητα. Με ευέλικτους χειρισμούς και στρατηγική, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε συγκυρία. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε οριστικά τις πόρτες στο παρελθόν, διευθετώντας κάθε εκκρεμότητα ή κενό έχετε αφήσει. Μην γίνεστε δογματικοί με το κριτήριό σας, να είστε δεκτικοί στις απόψεις και συμβουλές των ανθρώπων που νοιάζονται για εσάς! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε μια καίρια ευκαιρία να εστιάσετε σε όσα είναι πραγματικά σημαντικά! Κατασταλάξετε σε όσα χρειάζεστε και πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων. Να θυμάστε ότι μόνο εσείς γνωρίζετε τα πραγματικά ζητούμενά σας από τη ζωή. Να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί δεν αποκλείεται τα γεγονότα να σας αιφνιδιάσουν!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Πολλά θέματα σας προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά όσο εστιάζετε σε αυτά, ελαττώνεται η ενέργειά σας… Έτσι δεν έχετε αποθέματα για τους δικούς σας ανθρώπους, που χρειάζονται επίσης τον χρόνο και την προσοχή σας. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να αποσυμπιεστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Συζητήστε σοβαρά και ώριμα όσα σας ανησυχούν, με ένα άτομο που εμπιστεύεστε. Είναι βέβαιο ότι θα φύγει μεγάλο βάρος από πάνω σας, ώστε να πάρετε λίγη ανακούφιση

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε σύγκρουση! Από τη μία πλευρά, έχετε την έμπνευση και ορμή να καταβάλετε μια πραγματική προσπάθεια… Από την άλλη, η πίεση σας κάνει κάπως βιαστικούς. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας και να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αποδεχθείτε τα πράγματα όπως είναι, γιατί αν εξαναγκάσετε αλλαγές μπορεί να καταβαραθρωθείτε! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώθετε απόλυτα σίγουροι και αισιόδοξοι για όσα λαχταράτε! Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και βοηθούν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην απομονώνεστε από τα άτομα του περιβάλλοντός σας: Ο άνθρωπος δεν μπορεί μόνος ούτε στον παράδεισο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην χάνετε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων! Πρέπει να λειτουργήσετε ώριμα και υπεύθυνα για να βρείτε την ανάλογη λύση για κάθε πρόβλημά σας. Επιστρατεύστε την ενέργειά σας, βρείτε το κέντρο σας και οργανώστε τις υποχρεώσεις. Μόνο έτσι θα τα βάλετε όλα σε σειρά, ήρεμα και πιο εύκολα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365