Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της – Δείτε εικόνες και βίντεο από τη στολισμένη πόλη

Πάρτε μια γεύση

Συμπληρώνεται καθημερινά το παζλ του χριστουγεννιάτικου στολισμού της Θεσσαλονίκης. Τα συνεργεία της δημοτικής αρχής προσθέτουν διαρκώς εορταστικές “πινελιές” σε κάθε γωνιά της πόλης, ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας που έχει συστήσει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τον σκοπό αυτό.


Συνεχίζοντας την περυσινή του προσπάθεια ο Δήμος Θεσσαλονίκης κρατάει ψηλά τον πήχη και γεμίζει με φωτεινά στολίδια και εντυπωσιακές κατασκευές τόσο το κέντρο της πόλης, όσο και τα πάρκα των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων.


Στην πλατεία Αριστοτέλους εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τις κόκκινες φωτιζόμενες στήλες, στήθηκε ένα γυάλινο περίπτερο με μικρότερα στολισμένα δέντρα και λαμπιόνια.


Από προχθές, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του αγάλματος του Κ. Καραμανλή έχουν τοποθετηθεί τα φωτιζόμενα «Λάμδα». Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν στο αξιοθέατο.


Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του εορταστικού στολισμού της οδού Τσιμισκή. Όλα τα δέντρα εκατέρωθεν της οδού «ντύθηκαν» με λαμπάκια. Η εικόνα που δημιουργεί ο φωτισμός της οδού μόλις σκοτεινιάσει είναι μαγευτική.


Εξίσου εντυπωσιακή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το παραλιακό μέτωπο της πόλης. Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:











Πηγή: Thestival.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365