Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/12 Κριός 


Θα εκπλαγείς και θα χαρείς αν ο εραστής σου, σου προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξή του τώρα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της μονοτονίας στο δεσμό σας.
Αν είσαι ελεύθερη, ένα φιλικό σου άτομο θα προσπαθήσει να μετατρέψει την πλατωνική σας φιλία σε κάτι ρομαντικό. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν παθιασμένες δυνατότητες. Χρειάζονται απλώς μια ώθηση από πλευράς σου, για πλησιάσουν περισσότερο. 

ζώδια ταύρος

Αναρωτιέσαι όταν ο εραστής σου σε κοιτάζει μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο ή σου ψιθυρίζει κάτι γλυκό;
Αν νιώθεις πως σ’ εκτιμά και σε λατρεύει ο αγαπημένος σου, αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σου ανεβάζει τη διάθεση.
Σε κάνει να νιώθεις πιο ζωντανή και να πιστεύεις πως αξίζεις όλα τα παραπάνω. 

ζώδια προβλέψεις 24/12 δίδυμοι

Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να βοηθήσει ώστε να βελτιώσεις την ένταση στο δεσμό σου. Ο παιχνιδιάρικος κι ερωτικός σου τρόπος, ίσως είναι αυτό που χρειάζεται τώρα το ταίρι σου για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Σίγουρα δεν θα σε πειράξει να εστιάσεις σ’ εκείνον την προσοχή σου. Αυτή η στάση, θα σε κάνει ακόμη πιο ελκυστική στα μάτια του!

ζώδια καρκίνος

Αν πιστεύεις πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα, τότε κάντο. Η εσωτερική φωνή σου θέλει να σου μιλήσει αλλά απαιτεί ησυχία για να ακούγεται σωστά. Πιθανόν επίσης να εμπιστεύεσαι μόνο έναν φίλο…και θα θελήσεις να του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις. Ούτως ή άλλως, το να αντισταθείς στη λήψη βιαστικών αποφάσεων είναι ο πιο σωστός τρόπος τώρα. 

ζώδια προβλέψεις 24/12 λέων

Μπορεί να υπάρχει ένα απογοητευτικό σενάριο τύπου: «κάνε όπως το λέω, όχι όπως το κάνω» στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να θελήσεις περισσότερη αυθεντικότητα ή διαφάνεια στο δεσμό σου. Όταν όμως μεταφέρεις τις σκέψεις σου, φρόντισε να το κάνεις μ’ ευαισθησία. Η διατήρηση της ηρεμίας και η απομάκρυνση των έντονων συναισθημάτων, από οποιεσδήποτε συζητήσεις…είναι μια καλή αρχή.

ζώδια παρθένος

Αν επικρατεί εμπιστοσύνη και ηρεμία στο δεσμό σου, έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι αισιόδοξη και ήσυχη. Μπορεί να έχεις ξεχάσει όμως, πώς ένιωθες όταν διασκέδαζες. Αν το ταίρι σου υποστηρίζει μια τέτοια σκέψη, θα είναι συναρπαστικό. Δες πώς μια νέα στάση και προσέγγιση στα ερωτικά σου φέρνει ένα βαθύτερο επίπεδο αμοιβαιότητας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ζώδια προβλέψεις 24/12 ζυγός

Αν κάτι ή κάποιος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου ή έχει εξιτάρει τη φαντασία σου, τότε καλωσόρισε την αίσθηση! Θα ανακαλύψεις επίσης μια λεπτή ανάπτυξη στα ερωτικά σου, που ενισχύει το κίνητρο, το πάθος ή τη λίμπιντο σου. Εμπιστέψου το ένστικτό σου αν σε παροτρύνει να ενεργήσεις με πάθος κι αισθησιασμό! 

ζώδια σκορπιός

Ίσως η επιθυμία σου να εξερευνήσεις τα μυστήρια της ζωής να βοηθούν στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου τώρα. Ίσως επίσης εξερευνήσεις έναν κόσμο μυστικών που θα μοιραστείτε με το ταίρι σου… και αφορά παιδικές μνήμες. Αυτό φέρνει μια ειλικρινή, αυθεντική προσέγγιση στη σχέση σας. Όσο περισσότερα μυστήρια αντιμετωπίζετε μαζί…. τόσο περισσότερες μορφές εμπιστοσύνης θα αναπτυχθούν μεταξύ σας. Αυτό είναι μαγικό! 

ζώδια τοξότης

Το να θέλεις να επισπεύσεις την εξέλιξη στο δεσμό σου είναι κατανοητό. Όμως ακόμη κι αν αντιμετωπίσεις εμπόδια μην τα δεις σαν αντίσταση ή έλλειψη ενδιαφέροντος από τον εραστή σου. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Η πρόοδος που θέλεις να κάνεις, με μια διευκρινιστική συζήτηση, θα γίνει σαφής και στους δύο. Ό,τι αναπάντητα ερωτήματα υπήρχαν θα βρουν απαντήσεις!

ζώδια αιγόκερως

Τα σχέδια που ίσως χρειαστεί να βελτιώσεις μόνη σου, είναι αυτά που θα ήθελες να κάνεις με τον εραστή σου, χωρίς να χρειαστεί να τον πείσεις. Σίγουρα, αυτή μπορεί να είναι η χειρότερη εποχή του έτους για να ξεκινήσεις γυμναστική. Απέφυγε να το κάνεις τις γιορτές αλλά φρόντισε να ενθαρρύνεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει, μόλις περάσουν. Αν κάποιος από σας θέλει να φαίνεται καλύτερα γυμνός, τότε τίποτα δεν εμποδίζει τον άλλο να ακολουθήσει το πρόγραμμα – κυριολεκτικά! 

ζώδια υδροχόος

Μια ζεστή, στοργική αίσθηση που είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, θα εξιτάρει τον εραστή σου για τη βελτίωση του δεσμού σας. Αν τώρα είσαι ελεύθερη θα μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης, και να κάνεις την κίνησή σου. Επιπλέον η ανέμελη στάση σου, θα βοηθήσει να εξαφανιστούν μερικές αναστολές – και από τις δύο πλευρές. 

ζώδια ιχθύες

Αντιστάσου στις αυθόρμητες ενέργειες ή στις βιαστικές αποφάσεις. Εστίασε καλύτερα στον αισθησιασμό και τον ερωτισμό και μην αφήσεις να εξελιχθεί με το δικό του τρόπο ένα ερωτικό σενάριο. Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα, θα έχουν εκτεταμένες συνέπειες. Γι’ αυτό, να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευαίσθητη και συνετή, πριν κάνεις οποιοδήποτε παθιασμένο βήμα. Οτιδήποτε ξεδιπλώνεται δεν χρειάζεται να το βιάσεις. Κινήσου με το πάσο σου και δημιούργησε κάτι αξέχαστο και για τους δύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365