Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/12 Κριός 


Ακόμα κι αν δεν νιώθεις πως έχεις την ενέργεια, αξίζει να κάνεις μια συζήτηση από καρδιάς με τον εραστή σου. Αυτό μπορεί ν’ ανεβάσει τη διάθεσή σου.

Μπορεί η συζήτηση να εστιάσει στο κοινό σας μέλλον….κι αν μιλήσεις αργά και ήρεμα θα μπορέσεις να βάλεις στο πνεύμα που επιθυμείς το ταίρι σου!

ζώδια ταύρος

Θα εκπέμπεις μια ευχάριστη και αισθησιακή γοητεία. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιος αυτό, θα το θεωρήσει ακαταμάχητο.
Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις από την αρχή τον αισθησιασμό που εκπέμπεις.
Απλά πρόσεξε πόσο το λίγο μπορεί να επεκταθεί…ή τουλάχιστον φρόντισε να κατανοήσεις την προσοχή και τα βλέμματα που θα τραβήξεις πάνω σου!

ζώδια προβλέψεις 21/12 δίδυμοι

Αν ένα ρομαντικό θέμα δεν είχε νόημα τελευταία, τότε θα εκπλαγείς με το πόσο ευκολότερα θα το καταλάβεις τώρα. Μπορεί να οφείλεται στο ότι έχεις συνειδητοποιήσει τι θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης. Σε κάθε περίπτωση, αν η σαφήνεια αντικαθιστά την αβεβαιότητα, προχώρησε με αυτοπεποίθηση!

ζώδια καρκίνος

Θα αντιμετωπίσεις βαθιά συναισθήματα αυτό το διάστημα….και η αντίσταση ή η αγνόησή τους θα είναι μάταιη. Δεν χρειάζεται να παλεύεις σιωπηλά ή μόνη σου. Αν πιστεύεις πως κάποιος εκτός της ερωτικής σου σφαίρας μπορεί να σε βοηθήσει προσφέροντάς σου κάποιες πληροφορίες…. αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Η αλήθεια έρχεται και φαίνεσαι έτοιμη να νιώσεις καθησυχασμένη όταν φτάσει. Μη φοβηθείς όμως, να οπλιστείς πρώτα….με γεγονότα!

ζώδια προβλέψεις 21/12 λέων

Το να γνωρίζεις πώς και πού να υποστηρίξεις αυτόν που αγαπάς σημαίνει πως πρέπει να έχεις καταλάβει πότε η ηθική υποστήριξη, γίνεται κάτι περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις αυτό που επιθυμείς, αν το επιλέξεις. Η σοφία όμως, συνδέεται με το να προσφέρεις βοήθεια… μόνο όταν σου ζητηθεί. Προς το παρόν, ο αγαπημένος σου ξέρει πως βρίσκεσαι δίπλα του…κι αυτό του είναι αρκετό.

ζώδια παρθένος

Ακόμα κι αν είσαι εξαιρετικά ευαίσθητη με τα προσωπικά σου θέματα, κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή, κρατά τα πράγματα διαχειρίσιμα. Μπορεί να είναι το μόνο για το οποίο πρέπει να νιώθεις ευγνωμοσύνη, επειδή τα ερωτικά σου, θέτουν και άλλα ζητήματα σε προοπτική. Για να υπάρξει εξέλιξη στη σχέση σου, πρέπει να κοιτάζεις μπροστά κι όχι πίσω. Γιατί το παρελθόν το μόνο που κάνει, είναι να σου δημιουργεί μεγαλύτερους φόβους και αβάσιμες αμφιβολίες.

ζώδια προβλέψεις 21/12 ζυγός

Θα έχεις τις διαβεβαιώσεις που χρειάζεσαι για το δίκιο σου σε κάτι αναφορικά με τη σχέση σου. Αν όμως είσαι ελεύθερη, τότε θα ανακαλύψεις πως τα ένστικτά σου ήταν σωστά που σε βοήθησαν ν’ ακολουθήσεις μια ρομαντική επιλογή που θα είχες απορρίψει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όμως ελεύθερη ή σε σχέση, κάποιες ουσιαστικές και βαθιές αλήθειες σε περιμένουν. Αν έχεις ανοιχτό μυαλό, θα μπορέσεις να τις ανακαλύψεις.

ζώδια σκορπιός

Έχεις την ορμή με το μέρος σου και δουλεύει προς όφελός σου τώρα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να εντοπίσεις τις θετικές δονήσεις που θα παίξουν ρόλο στη επόμενη ερωτική σου περιπέτεια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις υψηλούς ερωτικούς στόχους. Η προσπάθειά σου, δε θα χαθεί. Τα όνειρά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Τα αποφασιστικά μέτρα που λαμβάνονται τώρα θα είναι πιο εκτεταμένα από ό, τι νομίζεις.

ζώδια τοξότης

Θα δεις ένα σαφές σημάδι πως κάτι με τη σχέση σου, κινείται προς μία καθησυχαστική κατεύθυνση. Όμως οι περισπασμοί σε άλλους τομείς της ζωής σου θα δημιουργήσουν προβλήματα. Μπορεί να είναι απαραίτητο να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την ερωτική σου ζωή. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να υπάρχουν μεταξύ σας σέξι αλληλεπιδράσεις! Η σχέση σας θα εμβαθύνει…. και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δώσεις όσο μεγαλύτερη εστίαση και περισσότερο χρόνο, μπορείς. 

ζώδια αιγόκερως

Μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα θα διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή! Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να πιστέψεις πως η διασκέδαση πρέπει να είναι προγραμματισμένη ή λογική. Αν μπορείς να το κάνεις, τότε προσπάθησε να εξισορροπήσεις τη δουλειά με το ερωτικό παιχνίδι. Άφησε για λίγο στην άκρη τις ευθύνες και δες τι είδους ερωτική παρέα γίνεσαι!

ζώδια υδροχόος

Θα νιώσεις μια σημαντική αλλαγή που συνέβη στην ερωτική σου ζωή. Έχεις όμως αρκετή φαντασία και προνοητικότητα, για να την αγκαλιάσεις και να τη διαχειριστείς θαυμάσια. Αν στο ταίρι σου αρέσει που έχεις αναλάβει τα ηνία στο δεσμό σας, προφανώς είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο. Είστε ένα ασφαλές ζευγάρι από κάθε άποψη… και αυτό εξυπηρετεί υπέροχα τη σχέση σας! 

ζώδια ιχθύες

Αν κάτι ήταν ασταθές ή χαοτικό τελευταία στο δεσμό σου, τότε αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί τώρα. Βέβαια θα χρειαστεί να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, που απέφευγες καιρό τώρα. Αν χρειαστεί να βρεις το θάρρος για να πεις όσα είναι στο μυαλό και στην καρδιά σου… τότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Η αντιμετώπιση κάποιων σκοτεινών ζητημάτων, θα φέρουν μια ζεστή φωτεινή ακτίνα στην ερωτική σου ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365