Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

“Όχι” των λοιμωξιολόγων στο άνοιγμα των σχολείων

Να μην ανοίξουν ακόμα τα σχολεία εισηγήθηκε η ειδική επιτροπή λοιμωξιολόγων

Με τηλεκπαίδευση συνεχίζουν τα σχολεία, σύμφωνα με την εισήγηση της ειδικής επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τον κορονοϊό.


Να μην ανοίξουν ακόμα τα σχολεία εισηγήθηκε η ειδική επιτροπή λοιμωξιολόγων για τον κορονοϊό, κατά τη σημερινή (03.12.2020) συνεδρίαση της. 


Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να επαναλειτουργήσει καμία βαθμίδα και το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365