Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/12 Κριός 

Αυτά που υπόσχεσαι κι αυτά που κάνεις, χρειάζονται προσεκτικό φιλτράρισμα. Αν πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στο να κρατήσεις τις υποσχέσεις σου….. τότε ας γίνει έτσι.

ζώδια ταύρος

Μια βαριά συζήτηση με το σύντροφό σου, απαιτεί να δείξεις προσοχή. Μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα αν αφήσεις τα συναισθήματά σου εκτός ελέγχου.
Αν διαπιστώσεις πως η ταυρίσια ιδιοσυγκρασία σου προσπαθεί να αναδυθεί, τότε πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να ηρεμήσεις.
Η ηρεμία και η καλοπροαίρετη διάθεση, είναι βασικά συστατικά σ’ αυτό το μείγμα τώρα.

ζώδια προβλέψεις 20/12 δίδυμοι

Η γνώση αυτών που θέλεις να βελτιώσεις… όπως και η εμπειρία στα ερωτικά σου, είναι χρήσιμα και απαραίτητα. Η λήψη όμως ριζικών μέτρων για τις αλλαγές που επιδιώκεις, μπορεί να γίνουν καταλύτης για ένταση και δράμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Προσέχεις αυτά που σου λέει η καρδιά σου…και καλά κάνεις! Όμως μη είσαι βιαστική με τις κινήσεις σου. Αν είσαι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσεις ένα νέο παθιασμένο μονοπάτι, τότε θα χρειαστεί να κάνεις προσεκτικά βήματα. 

ζώδια καρκίνος

Το να δείξεις μ’ ένα ακριβό δώρο πόσα σημαίνει για σένα ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει νόημα και να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Δώσε όμως περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί… και ίσως αισθανθείς διαφορετικά! Αν ο σύντροφός σου πιστεύει πως ένα μεγάλο δώρο δεν αντικατοπτρίζει πάντα την μεγάλη αγάπη και την αφοσίωση, όσο η στοργή και η φροντίδα…τότε κινήσου σ’ αυτή την κατεύθυνση. Αν προτιμάς να ξοδευτείς…τότε ξόδεψε πολύ από τη στοργή και την αγάπη σου. 

ζώδια προβλέψεις 20/12 λέων

Ίσως έχεις φτάσει στα όριά σου με την κριτική του αγαπημένου σου. Ακόμα κι αν ο εραστής σου είναι έντονα εκνευρισμένος και δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του, εσύ σαν σοφή λιονταρίνα άκου την καρδιά σου. Σε παροτρύνει να δείξεις ανωτερότητα και ψυχραιμία. Δε σημαίνει πως πρέπει να αγνοήσεις, αυτό που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί. Μπορείς να επιστρέψεις όμως στο θέμα, όταν η συναισθηματική ατμόσφαιρα δεν θα είναι τόσο έντονη. 

ζώδια παρθένος

Ο Ποσειδώνας που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις σχέσεις, θα κάνει αυτό το διάστημα ιδανικό για μια πνευματική υποστήριξη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μπορεί να σχετίζεται με σκέψεις που κάνετε και αφορούν το νόημα της ζωής, το σύμπαν και τις θέσεις σας μέσα σε αυτό. Αν έχετε και οι δύο ανοιχτά μυαλά που δέχονται το μαγικά αόρατο και μυστηριώδες, θα βοηθήσετε στη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σας. 

ζώδια προβλέψεις 20/12 ζυγός

Μια πρόκληση στο δεσμό σου, θα σε υποχρεώσει να αξιοποιήσεις όλες τις εξισορροπητικές σου ικανότητες. Φυσικά δεν χρειάζεται να ασχολείσαι συνεχώς με ό, τι προκύπτει. Μπορείς όμως να διαχειριστείς την ένταση στη σχέση σου, απλά πηγαίνοντας με τη ροή και ενημερώνοντας τον αγαπημένο σου, πως επιλέγεις την ηρεμία κι όχι το άγχος. 

ζώδια σκορπιός

Αν αντιμετωπίζεις κάποιες αναταράξεις στη σχέση σου, θα σου είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στα θέματα που σε αφορούν, εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Όμως πρέπει ν’ ασχοληθείς και μ’ αυτά. Θα νιώθεις σαν ταχυδακτυλουργός για να τα προλάβεις όλα…επειδή θα αναγκάζεσαι διαρκώς ν’ αλλάζεις την εστίασή σου από τα ερωτικά στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Αυτή η αναταραχή θα είναι σύντομη…γι’ αυτό παρέμεινε ευέλικτη και διατήρησε την πίστη, πως όλα θα τελειώσουν σύντομα.

ζώδια τοξότης

Το να πιέζεις για παθιασμένη πρόοδο μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να χάσεις την υπομονή σου. Προσπάθησε να καταλάβεις πως η πρόοδος που επιθυμείς, δεν θα είναι άμεση. Στην πραγματικότητα, ίσως έχεις υποτιμήσει πόσο εκτεταμένες είναι μερικές από τις αλλαγές που θέλεις να πετύχεις. Προς το παρόν, εστίασε σ’ αυτό που φαίνεται σταθερό. Οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά δεν θα ανταποκριθούν στη βιασύνη.

ζώδια αιγόκερως

Βυθίσου σε έναν ονειρικό κόσμο! Ξέρεις πως διαθέτεις την απαραίτητη αυτοπειθαρχία για να εξαλείψεις από το κεφάλι σου όλα τα σύννεφα….χωρίς καμιά προειδοποίηση. Πιθανώς κάποιος έχει εξάψει υπέροχα τη φαντασία σου. Μπορεί να δεις την ερωτική σου ζωή μέσα από έναν πολύ διαφορετικό φακό τώρα κι αυτό που βλέπεις….. φαίνεται αναμφισβήτητα καλό!

ζώδια υδροχόος

Θα γεμίσει το μυαλό σου με πολλές πληροφορίες….που ίσως έχουν επιπτώσεις και στα ερωτικά σου. Μπορεί να χρειαστεί να εστιάσεις προσεκτικά στο διαχωρισμό της πραγματικότητας από τη φαντασία – κι αυτό περιλαμβάνει τα κουτσομπολιά. Θα αντιμετωπίσεις επιπλοκές, που δεν χρειαζόταν να αντιμετωπίσεις. Όμως αν κάποια απ’ αυτά χρειάζονται άμεση λύση…τότε δείξε την ανάλογη προσοχή και αποφασιστικότητα. 

ζώδια ιχθύες

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αυτό το διάστημα θα επικρατεί μια περίεργη σχέση ανάμεσα στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί με το σύντροφό σου να ανακαλύψετε πως μια ιδέα που ξεκινήσατε σαν χόμπι, κερδίζει γρήγορα δυναμική. Μπορεί επίσης να συνεργάζεστε με τρόπο, που μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι. Συνδυάστε τα μυαλά και τα ταλέντα σας και δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε. Η ανταπόκριση που θα έχετε, θα αποδείξει πως αξίζει να συνεχίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365