Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Πιάστηκε να πηγαίνει στην ερωμένη του με το χαρτί της δουλειάς - Ζήτησε κατανόηση από την ΕΛ.ΑΣ

Σε μία άλλη περίπτωση, νεαρός είπε σε έλεγχο οτι πάει να βοηθήσει την γιαγιά του, όμως διαπιστώθηκε οτι αυτή είχε πεθάνει

Ο άπιστος σύζυγος πήγαινε στην ερωμένη του, όμως το χαρτί της δουλειάς του δεν δικαιολογούσε την μετακίνησή του.


Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το δεύτερο lockdown, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τον έλεγχο για των πολιτών έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με διάφορες πιθανές και απίθανες δικαιολογίες των πολιτών.


Τις πιο χαρακτηριστικές έφερε στην δημοσιότητα το ρεπορτάζ της Άννας Μαρούλη στο site του ΣΚΑΙ, με την περίπτωση ενός άπιστου συζύγου να κλέβει την παράσταση.


Ζήτησε κατανόηση

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, επιχείρησε να πάει στον παράνομο δεσμό του, έχοντας ως δικαιολογητικό μετακίνησης το χαρτί της δουλειάς που του έχει δοθεί.


Για κακή του τύχη τον σταμάτησαν σε έλεγχο, όμως όταν έδειξε το συγκεκριμένο έγγραφο τόσο οι ώρες που έγγραφε, αλλά πολύ περισσότερο η περιοχή, δεν συμβάδιζαν με το σημείο που βρισκόταν.


Έτσι, του βεβαιώθηκε πρόστιμο των 300 ευρώ, το οποίο προσπάθησε να αποφύγει αποκαλύπτοντας τον λόγο που βρισκόταν στον δρόμο και ζητώντας κατανόηση από τους αστυνομικούς.


Ανάσταση γιαγιάς

Σε μία άλλη περίπτωση, νεαρός είπε σε έλεγχο οτι πάει να βοηθήσει την γιαγιά του, όμως διαπιστώθηκε οτι αυτή είχε πεθάνει.

1 σχόλιο:

  1. Πόλα σινχαριτιρια σε αυτούς του διθεν κυριους πο γράφουν ανελέητα λες και είμαστε εγλιματιες αλά να ξέρουν ο ελνχον ελενχετε αλά δεν έχουν πέσει σε κανένα μαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365