Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/12 Κριός 


Είσαι δικαιολογημένη που θέλεις να τραβήξεις την προσοχή στον εαυτό σου ή να ακούσεις μερικές καλές κουβέντες από το ταίρι σου. Μπορεί να αφορά το γεγονός πως θέλεις να εξισορροπήσεις τη δυναμική της σχέσης σου, γέρνοντας τη ζυγαριά προς τη μεριά σου.
Όμως όποια ευχαρίστηση και να αντλήσεις…. θα είναι βραχύβια. Γι’ αυτό δείξε ανωτερότητα! Όλα καλυτερεύουν… όπου υπάρχει καλοσύνη κι ευγένεια. 

ζώδια ταύρος

Αν τα συναισθήματα που τρέφεις για τη σχέση σου μετατρέπονται σε απογοήτευση, αποδέξου πως τα πράγματα ίσως ενταθούν ακόμη περισσότερο… πριν βελτιωθούν.
Να είσαι όμως ειλικρινής για το ρόλο που έπαιξες στην ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Μια εγκάρδια συζήτηση με το ταίρι σου, θα λύσει ό,τι παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί.
Η κατανόηση, προέρχεται από τη συνεργασία. Απλά και ξεκάθαρα! 

ζώδια προβλέψεις 27/12 δίδυμοι

Το μυαλό σου θα δουλεύει υπερωρίες για να βρει λύσεις ή να προχωρήσει με ένα θέμα που αφορά την ερωτική σου ζωή. Φαίνεται όμως πως αγνοείς την επιμονή και την αποφασιστικότητα του εραστή σου. Παρακολούθησε με προσοχή την έντονη ενέργεια που επικρατεί. Υπάρχουν στιγμές που ο έρωτας έχει ανάγκη το ανεξέλεγκτο πάθος…ενώ άλλες φορές, ευδοκιμεί με την αυτοπειθαρχία. Σήμερα… εστίασε στο δεύτερο! 

ζώδια καρκίνος

Μάλλον δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου τόσο, όσο θα ήθελες. Αυτό βέβαια δεν σε εμποδίζει να απολαύσεις μαζί του ευχάριστες ή ερωτικές αλληλεπιδράσεις. Υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορείς να υπολογίσεις υπέρ του εραστή σου, ακόμα κι αν κρατά καλά κρυμμένες τις συναισθηματικές του κάρτες. Η διαίσθησή σου, σπάνια σε απογοητεύει. Και τώρα… «έχει πάρει φωτιά»!

ζώδια προβλέψεις 27/12 λέων

Θα αποφασίσεις με τόλμη, να ξεκινήσεις μια ανοιχτή και διάφανη συζήτηση με τον αγαπημένο σου σήμερα. Θεωρείς πως η αποστολή σου είναι να κάνεις μια συζήτηση σε βάθος, στο όνομα της αγάπης κι ενδεχομένως είσαι περισσότερο από πρόθυμη, να δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου. Πίστεψε πως είσαι σε εξαιρετική θέση για να μετατρέψεις οποιαδήποτε ένταση σε μια ανάλαφρη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, στο δευτερόλεπτο.

ζώδια παρθένος

Αν περίμενες την κατάλληλη στιγμή για ν’ ανοιχτείς στον εραστή σου….η ώρα αυτή έφτασε. Επωφελήσου από την κοσμική υποστήριξη που προσφέρεται, επειδή είναι αποφασισμένη να σε βοηθήσει. Μην αφήσεις από τα μάτια σου έναν ερωτικό στόχο, αλλά παράλληλη μην ξεχάσεις πως τα προσεκτικά και μικρά βήματα, θα σε οδηγήσουν εκεί. Δεν είσαι τόσο συγκρατημένη πλέον με τα ερωτικά σου, όπως ήσουν στο παρελθόν…κι αυτό φαίνεται! 

ζώδια προβλέψεις 27/12 ζυγός

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάτι στη σχέση σου, μοιάζει με τροχοπέδη. Προσπάθησε όμως να μην κολλήσεις σ’ αυτή τη νοοτροπία τώρα. Η προσπάθεια που κατέβαλλες πρόσφατα στα ερωτικά σου, φαίνεται πως θα φέρει σύντομα, θετικά αποτελέσματα. Μόλις δεις αυτά τα στοιχεία… θα νιώσεις πιο ελεύθερη για να λάβεις μερικά τολμηρά μέτρα!

ζώδια σκορπιός

Γνωρίζεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις ν’ αλλάξεις στη σχέση σου. Αντί να επικεντρωθείς όμως στις αλλαγές, αναρωτήσου γιατί είναι τόσο απαραίτητο. Μια ειλικρινής εκτίμηση των αναγκών σου, θα σου αποδείξει πως έχει εξελιχθεί. Αυτό σημαίνει πως είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς πλέον στις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται τώρα….παρά στις ελλείψεις!

ζώδια τοξότης

Προετοιμάσου… γιατί μια εικόνα από το παρελθόν θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου. Πίστεψε πως θα εκδηλωθεί για έναν καλό λόγο, που αφορά την ερωτική σου ζωή τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τον πρώην σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια παθιασμένη εξέλιξη στο παρόν… μπορεί να έχει σχέση με την ρομαντική σου ιστορία.

ζώδια αιγόκερως

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποια φιλία από το στενό σου περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε παθιασμένη σχέση. Τα σημάδια μπορεί να μην είναι τόσο ευδιάκριτα… αλλά υπάρχουν. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης προς το ταίρι σου. Το μυαλό σου γυρνώντας πίσω σ’ αυτήν την εποχή πέρυσι… θα σου αποκαλύψει πόσο σταθερή είναι πλέον η σχέση σου!

ζώδια υδροχόος

Θα προσπαθήσει να εκδηλωθεί ένα μπέρδεμα, σήμερα στα ερωτικά σου. Θα έχεις όμως τον τελευταίο λόγο για το αν θα επηρεάσει τη σχέση σου ή όχι. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να πλησίασες πολύ κοντά σ’ ένα θέμα που σε απασχολούσε σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να καταλάβεις, πώς θα μπορούσε δημιουργήσει μια νέα προοπτική η απομάκρυνσή σου. Το οφείλεις στον εαυτό σου…. για να συνδεθείς με την ουσία της αλήθειας σου. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αντιληφθείς τις γνώσεις και τη σαφήνεια που χρειάζεσαι τώρα.

ζώδια ιχθύες

Θα μπορέσεις να μάθεις ποια κουμπιά πρέπει να πατήσεις, για να εξιτάρεις τη φαντασία του εραστή σου…κι αυτό είναι κατανοητό. Αν μπορέσεις μάλιστα να δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα είσαι πρόθυμη να κάνεις περισσότερα. Μη καταστρέψεις όμως μια ιδιαίτερη στιγμή, στην προσπάθειά σου να πετύχεις περισσότερα. Αν θέλεις πραγματικά να φαίνεσαι ξεχωριστή στα μάτια του αγαπημένου σου, τότε μια έξυπνη τακτική σε συνδυασμό με τη διάθεσή σου να ακούσεις αυτά που σου λέει….θα το πετύχει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365