Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/12 Κριός 

Ο ιδεαλισμός σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας σας, αγαπητοί Κριοί! Ωστόσο, τώρα καλείστε να κατευνάσετε την υπέρμετρη αισιοδοξία σας με μια γερή δόση ρεαλισμού. Καλή είναι και η αυτοπροβολή σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο, αρκεί να μην παρασύρεστε σε σημείο να χάνετε τελικά τον στόχο σας.
Κοιτώντας τα εμπόδια που ξεπεράσατε πλέον, ενισχύεται ο οραματισμός… Αλλά οι ευσεβείς πόθοι δεν θα σας φτάσουν στη γραμμή τερματισμού. Μια σύγκρουση του Ήλιου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, σας ωθεί να ελέγξετε ξανά τα νούμερα και να συγκεντρώσετε τα στοιχεία που θα σας εξελίξουν!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αποφύγετε τις εικασίες για τη δυναμική των ομάδων σας, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί ακόμη κι ένας φιλικός διάλογος, να αναδείξει τα σκοτεινά και βαθύτερα κίνητρα κάποιου.
Να μείνετε σε επαγρύπνηση, καθώς ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον δόλιο Ποσειδώνα μπορεί να αποκαλύψει ποιοι λειτουργούν εναντίον σας ή πισώπλατα.
Ερευνήστε λίγο περισσότερο τη συγκυρία και μην διστάσετε να θέσετε δύσκολα ερωτήματα… Το μόνο που απαιτείται, είναι να είστε εσείς από την πλευρά σας απόλυτα ειλικρινείς! 

ζώδια σήμερα 09/12 Δίδυμοι

Τα δύο κεφάλια αποδίδουν καλύτερα από το ένα, αγαπητοί Δίδυμοι! Αντί να πορεύεστε μόνοι, αναζητήστε συντρόφους που έχουν την απαραίτητη εμπειρία. Ο Ήλιος από τον τομέα σας της σύμπραξης, συναντά τον διαισθητικό Ποσειδώνα στη ζώνη σας της καριέρας: Μπορεί η πιο αποδοτική διαδρομή ανάμεσα σε δύο σημεία, να είναι ελικοειδής και όχι ευθεία. Να είστε πιο δημιουργικοί σε καταστάσεις που σας προβληματίζουν και ασχοληθείτε με την τελειοποίηση των ιδεών σας… Να διαβάζετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα για καθετί γραπτό και να παίρνετε τη συμβουλή δικηγόρου!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην κάνετε συντομεύσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια προκλητική συνάντηση του Ήλιου με τον δημιουργικό Ποσειδώνα, κεντρίζει την οργάνωση και την απόδοσή σας. Όσο κι αν σας δελεάσει η περίπτωση να προσπεράσετε κάποια στάδια διαδικασιών, μπορεί να αποβεί εναντίον σας μακροπρόθεσμα. Η ατμόσφαιρα επιβάλλει να ακολουθήσετε τα πρωτόκολλα και τους κανόνες. Στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι η μεθοδικότητα είναι αυτή που σας δίνει ανταγωνιστικό προβάδισμα! 

ζώδια σήμερα 09/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ενίοτε η κολακεία μπορεί να φτάσει μακριά μια κατάσταση… Αλλά πώς θα σας φαινόταν αν κάποιοι εφάρμοζαν σε εσάς αυτή την τακτική; Μπορεί ένα ελκυστικό άτομο να μην έχει στόχο να σας προσεγγίσει… Και τελικά να βλάψει τον εγωισμό σας αν παρασυρθείτε από τον γητευτή! Αναζητήστε μόνο καθετί αυθεντικό, για να αποφύγετε όσους δεν έχουν έντιμα κίνητρα: Το απαιτεί μια ομιχλώδης γωνία ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Η εξαπάτηση μόνο σε εσάς θα κάνει κακό!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μήπως έχετε ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα αλλά την αναζητάτε από λάθος πηγές; Με ένα διασπαστικό τετράγωνο του μεγαλόψυχου Ήλιου με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, ίσως κάποιοι να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους. Είναι επίσης πιθανό εσείς να παρεξηγήσατε τις προθέσεις κάποιου, επειδή λαχταράτε κάτι διαφορετικό… Είστε απόλυτα ικανοί να φροντίσετε τον εαυτό σας, δεν χρειάζεστε κανέναν να το κάνει για εσάς. Καλύτερα να αξιοποιήσετε την ευκαιρία για να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Όσο απολαμβάνετε τη διαδρομή, θα έλκετε περισσότερους συναρπαστικούς καινούργιους φίλους – ή και κάτι παραπάνω!

ζώδια σήμερα 09/12 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τα πρότυπά σας χρειάζονται επανεκκίνηση! Καθώς ο Ήλιος συγκρούεται με τον ασαφή Ποσειδώνα, ίσως πρέπει να θίξετε ένα δύσκολο θέμα. Να το τολμήσετε, στο όνομα του δικαίου. Αν πρόκειται για προβλήματα άλλους, αντισταθείτε στην παρόρμηση να συμβάλλετε: Η καλύτερη βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε, είναι να τους επιτρέψετε να βρουν τις δικές τους λύσεις!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, χρειάζεστε διαύγεια με τα έξοδα και τα έσοδά σας! Ένα δόλιο τετράγωνο ανάμεσα στον ομιχλώδη Ποσειδώνα και τον Ήλιο στον τομέα των χρημάτων σας, δείχνει ότι δεν μπορείτε να έχετε «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο». Αλλά μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο πρακτικό και το επιθυμητό. Φυσικά λαχταράτε πολυτέλειες και υπερβολές, όμως η απαιτητική ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να σας πάει στο άλλο άκρο… Και μιας και ο Ποσειδώνας διαμένει στη ζώνη σας του ρομαντισμού, φανείτε εξίσου ακέραιοι στην ερωτική σας ζωή! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Κρατήστε μάτια και αφτιά ορθάνοιχτα, αγαπητοί Τοξότες! Ένα απατηλό τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα θυμίζει ότι κάτι που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως δεν είναι. Γι’ αυτό προσέξτε απατηλές υποσχέσεις, που μπορεί να προέρχονται από αμφισβητήσιμους φίλους. Αν κάποιος κακολογεί κοινούς γνωστούς παρουσία σας, μπορεί να κάνει το ίδιο για εσάς σε άλλους. Ο κανόνας λέει να διατηρείτε την ακεραιότητά σας με κάθε τρόπο, όταν οι άλλοι τείνουν να πέφτουν χαμηλά!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Θα σας οδηγήσει ορθότερα, από τα κάθε είδους περίπλοκα «στοιχεία» που θα σας παρουσιαστούν. Μια δύστροπη όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, κεντρίζει τις ζώνες σας της διαίσθησης και της επικοινωνίας. Αξιοποιήστε αυτό το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, ακούγοντας την εσώτερη φωνή σας και όχι την όποια παραπληροφόρηση. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε εκεί που θέλετε τώρα, τουλάχιστον δεν θα πέσετε σε ασύμφορες παγίδες!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Τα χρήματα μπορεί να διχάσουν, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο δόλιος Ποσειδώνας στον οικονομικό τομέα σας, αντιτίθεται στον Ήλιο στη γωνιά σας της φιλίας. Μπορεί να χαίρεστε να κερνάτε τους δικούς σας ανθρώπους… Αλλά θα σας ενοχλήσει να βλέπετε τα ίδια άτομα να μην έχουν ποτέ μετρητά, όταν έρχεται ο λογαριασμός… Είτε να μην επιστρέφουν ποτέ αυτά που τους δανείζετε. Είναι καιρός να μιλήσετε, όσο άβολα κι αν νιώθετε. Διαφορετικά, αυτά τα χρέη συνεχώς θα αυξάνονται και ποτέ δεν θα αποπληρώνονται!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην αυταπατάστε άλλο, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εντοπίσετε τα «κενά» σε όσα λένε ή κάνουν κάποια άτομα του κύκλου σας. Ο δικός σας ορισμός για την επιτυχία πάντα διέφερε από των πολλών… Και μια σύγκρουση του Ποσειδώνα που σας κυβερνά με τον μεγαλόπρεπο Ήλιο, μπορεί να θολώσει την έννοια της ευμάρειας. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Κακό είναι να παρασυρθείτε από επιτήδειους, σε γρήγορα κέρδη ή απάτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365