Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/12 Κριός 


Η επιθυμία να επαναφέρεις την ηρεμία στο δεσμό σου μετά από το χάος και την αστάθεια, θα συναντήσει αντίσταση τώρα. Άκουσε την καρδιά σου αν σε παροτρύνει να ανακαλέσεις οποιαδήποτε ανάγκη σου για έλεγχο.
Υπάρχουν παθιασμένες κι ευχάριστες αναζητήσεις, που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου. Το να αντιμετωπίζεις με λιγότερο επιστημονικό τρόπο τα ερωτικά σου, είναι μια πολύ καλή ιδέα τώρα.

ζώδια ταύρος

Για να εμβαθύνει περισσότερο η σχέση σου, το μόνο που χρειάζεται είναι βαθιά συζήτηση κι επαφή με τον εραστή σου.
Αν και το «βαθιά» δεν σημαίνει απαραίτητα λήψη άκαμπτων αποφάσεων…αλλά σέξι διασκέδασης και αυθόρμητων, ειλικρινών αλληλεπιδράσεων.
Όσο πιο ανοιχτή είσαι με τον εραστή σου, τόσο πιο κοντά θα έρθετε… και το κλίμα στη σχέση σου θα γίνει πιο ερωτικό. 

ζώδια προβλέψεις 22/12 δίδυμοι

Μια σύγκρουση προτεραιοτήτων ίσως προκαλέσει προβλήματα στον συναισθηματικό σου κόσμο ή στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σου να αφιερώσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, ενθαρρύνοντας τον αγαπημένο σου να κάνει το ίδιο. Αν όμως η ιδέα σου για λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου θεωρηθεί από το σύντροφό σου εγωιστική, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια διευκρινιστική συζήτηση. Προσπάθησε όσο μπορείς, να προλάβεις μια διαφωνία στο ξεκίνημά της.

ζώδια καρκίνος

Το να γνωρίζεις πως έχεις αυξημένη παθιασμένη ενέργεια είναι καλό κι ευχάριστο αλλά πώς σκοπεύεις να την αξιοποιήσεις ; Για άλλη μια φορά, μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά ή άβολα. Να είσαι δημιουργική, αφήνοντας ελεύθερη την φαντασία σου για να οδηγήσεις μια συζήτηση ανάμεσά σας, σε ισορροπία. Λίγος παιχνιδιάρικος ή ευχάριστος ανταγωνισμός…δεν κάνει καθόλου κακό!

ζώδια προβλέψεις 22/12 λέων

Θα υπάρχει κάτι υπέροχα αισθησιακό στην ήρεμη ατμόσφαιρα που διαπερνά την ερωτική σου σχέση τώρα. Φρόντισε να μη συγκρατήσεις καθόλου το ρομαντισμό και την ευαισθησία σου. Θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις στο «σκηνικό» και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο ρομαντικό περιβάλλον με την ανάλογη προσπάθεια και φαντασία. Να είσαι μάλιστα σίγουρη, πως αυτό που δημιουργείς…θα είναι μοναδικά αξιομνημόνευτο.

ζώδια παρθένος

Μπορεί η εξάντλησή σου, να είναι κομμάτι της φαντασίας σου; Όμως ακόμα κι αν νιώθεις αποστραγγισμένη σωματικά, θα αισθάνεσαι πολύ δραστήρια συναισθηματικά. Ίσως όμως χρειαστεί να συγκρατήσεις το συναισθηματισμό σου, αν αρχίσει να σε συνεπαίρνει αρκετά, σε μια ερωτική συζήτηση ή ανταλλαγή. Μπορείς να νιώθεις ενθουσιασμό, χωρίς να γίνεσαι υπερβολική. Να είσαι ευγενική και καλοσυνάτη! 

ζώδια προβλέψεις 22/12 ζυγός

Εμπιστέψου το ένστικτό σου, για να αποκαλύψεις τη σειρά των ρομαντικών δυνατοτήτων που προσφέρονται. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις την εστίασή σου από τα εργασιακά σου ζητήματα. Ξέρεις πως η καρδιά σου είναι δεκτική σε ό, τι είναι ευχάριστο και σέξι! Μην αφήσεις όμως θέματα από άλλες περιοχές της ζωής σου να σε προκαλέσουν. Να είσαι σε ετοιμότητα. Να είσαι δεκτική.

ζώδια σκορπιός

Ανησυχίες, προβλήματα, αμφιβολίες – ίσως είναι μια στιγμή που αποδέχεσαι τα οφέλη από το να τα απαλλαγείς απ’ αυτά. Αν δεν μπορείς να νιώσεις πάθος για να πετύχεις μια ευχάριστη εξέλιξη, αυτό σημαίνει πως έχεις άλλες προτεραιότητες. Στην πραγματικότητα, εξελίσσεσαι και οι ανάγκες…. όπως και οι επιθυμίες σου, πρέπει να εξελιχθούν μαζί σου. Η εξάλειψη κάθε κύκλου αρνητικότητας είναι το πρώτο μέρος, από το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις. 

ζώδια τοξότης

Ανεξάρτητα από το πόσο ενθουσιώδης είναι ο εραστής σου για ένα θέμα, εσύ πιθανώς αντιμετωπίζεις αυστηρά τα γεγονότα. Αυτά όμως, δεν χρειάζεται να αποκαλυφθούν αμέσως. Αν μη τι άλλο, μπορείς να καθυστερήσεις μια έντονη ή βαριά συζήτηση, μέχρι να βρεις μια πιο κατάλληλη στιγμή. Ο έρωτας τώρα, χρειάζεται ανάλαφρη προσέγγιση. Γι’ αυτό διατήρησε τα πράγματα ζωντανά κι όχι βαριά ή καταθλιπτικά. 

ζώδια αιγόκερως

Αξίζει να κρατήσεις το μυαλό και τα αυτιά σου ανοιχτά σε ένα χρήσιμο και ενδεχομένως ενδιαφέρον κομμάτι πληροφοριών που προσφέρει ο εραστής σου. Ακόμα κι αν μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή γίνει δύσκολη για λίγο, η προθυμία σου να απομακρύνεις τις άκαμπτες πεποιθήσεις σου, μπορεί να αποκαταστήσει ή να διατηρήσει την αρμονία ανάμεσά σας. Δες πώς προκύπτει επίσης… ένα βαθύτερο επίπεδο κοινής κατανόησης. 

ζώδια υδροχόος

Αν αισθάνεσαι πως ένα καθυστερημένο κομμάτι του «παζλ» της ερωτικής σου σχέσης έχει μπει σωστά στη θέση του, τότε παρ’ το σαν ένδειξη για να προχωρήσεις περαιτέρω. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά, θα σε κάνει ιδιαίτερα αποφασιστική για να μοιραστείς την ευχάριστη διάθεση και την αισιοδοξία σου. Φέρνεις τη χαρά σε οποιαδήποτε στενή σου σχέση – και μπορείς να είσαι σίγουρη πως είναι εξαιρετικά γοητευτική. 

ζώδια ιχθύες

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως πρέπει να ρισκάρεις στα ερωτικά σου θέματα, πρέπει αρχικά να απελευθερώσεις ό,τι σε εμποδίζει να βιώσεις το πάθος και τη χαρά που προσφέρεται αυτό το διάστημα. Ένα κύμα θετικότητας θέλει να διεισδύσει τώρα στην ερωτική σου ζωή. Η άρση των εμποδίων, μπορεί να σημαίνει διακοπή των ψυχικών ή συναισθηματικών δεσμών σου, με το παρελθόν. Αυτό περιλαμβάνει τον αποχαιρετισμό της λύπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365