Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΗΡΩΝ: Νέο επαγγελματικό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργεια - KIRKENIDIS TOURS: Κιρκενίδης Γεώργιος

Κατάστημα ΗΡΩΝ στην Αριδαία: KIRKENIDIS TOURS: Κιρκενίδης Γεώργιος

Πληρώνετε πολύ ακριβούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος? Αν ναι σας ενδιαφέρει! 


Το τουριστικό γραφείο Κιρκενίδης  tours Γεώργιος Κιρκενίδης   σας υποβάλει την αίτηση για να αλλάξετε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας  και συγκεκριμένα στην μεγαλύτερη εταιρεία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ηλεκτρικού ρεύματος  στην Ελλάδα την ΗΡΩΝ.


Στο γραφείο μας μπορείτε να προμηθευτείτε ενημερωτικά  φυλλάδια, για οικιακά, επαγγελματικά καθώς επίσης και για κοινόχρηστα οικοδομών, αποθήκες κτηνοτροφικές μονάδες κτλ.


Η αίτηση υποβάλετε πολύ απλά με λίγα δικαιολογητικά.


Θα μας βρείτε στην διεύθυνση Αθανασίου Διάκου 5 δίπλα στο ουζομεζεδοπωλείο το καραφάκι.


Τηλ επικοινωνίας 2384022581,  2384022002


Δείτε τα Φυλλάδια:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365