Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Επίσημο! Παράταση στο lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου - Ανοίγουν την Δευτέρα τα εποχικά είδη

Παρατείνονται τα υφιστάμενα μέτρα έως τις 14 Δεκεμβρίου

Παράταση του lockdown μέχρι την Δευτέρα 14 δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το αυξημένο ιικό φορτίο δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε την οικονομική δραστηριότητα, είπε. Ανοίγουν από την Δευτέρα 7/12 τα καταστήματα με εποχικά είδη.


Με μεγάλη αγωνία αναμένονται οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και έως τα Χριστούγεννα. 


Ο κ. Πέτσας μίλησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με όσα λέγονται για τον κορονοϊό και την καταγραφή των κρουσμάτων. Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση παρείχε πλήρη εικόνα για την επιδημιολογική κατάσταση στην χώρα. 


Αυτή την στιγμή υπάρχει μια σταθεροποίηση και μείωση κρουσμάτων αλλά με αργούς ρυθμούς είπε όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας. Το σταδιακό άνοιγμα απομακρύνεται χρονικά. Παρατείνονται τα υφιστάμενα μέτρα έως τις 14 Δεκεμβρίου. 


Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα ότι τα μόνο καταστήματα που θα ανοίξουν θα είναι τα εποχικά. Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός και δωρεάν. Ήδη δημιουργούνται 1018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365