Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Βρετανίδα δασκάλα αρνείται ότι έκανε σεξ με 15χρονο, επειδή «είμαι πολύ κοντή»

Μια παντρεμένη δασκάλα στην Αγγλία αρνήθηκε ότι είχε κάνει σεξ με έναν 15χρονο μαθητή

Οι ένορκοι πληροφορήθηκαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ήδη καταδικαστεί για την αποστολή στο αγόρι ενός βιντεομηνύματος, το οποίο την έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται.


Μια παντρεμένη δασκάλα στην Αγγλία αρνήθηκε ότι είχε κάνει σεξ με έναν 15χρονο μαθητή. Ο λόγος; Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είναι υπερβολικά κοντή για να εκτελέσει τις σεξουαλικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.


Η 35χρονη Κάντις Μπάρμπερ από το Γουέντοβερ στο Μπάκιγχαμσαϊρ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον έφηβο μαθητή σε ένα χωράφι.


Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του μαθητή, χρησιμοποιώντας το ύψος της ως λόγο που το περιστατικό δεν θα μπορούσε να συμβεί.


Η δικηγόρος της, Νάντια Τσμπατ, υποστήριξε ότι με ύψος 1,52 η Μπάρμπερ είναι τόσο «μικροσκοπική», που φτάνει μέχρι τους ώμους του μαθητή, γεγονός που καθιστά την τέλεση της συγκεκριμένης σεξουαλικής πράξης ανέφικτη.


Οι ένορκοι πληροφορήθηκαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ήδη καταδικαστεί για την αποστολή στο αγόρι ενός βιντεομηνύματος, το οποίο την έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται.


Η δικηγόρος της δήλωσε στον 18χρονο καταγγέλλοντα ότι κατά τη στιγμή ενός περιστατικού τον Οκτώβριο του 2018, εκείνος ήταν ήδη ψηλότερος από τη δασκάλα.


«Είπες στην αστυνομία ότι ήσουν πίσω της. Είχες κατεβάσει τα ρούχα σου. Παραδέχεσαι ότι είναι αρκετά μικροσκοπική, μόνο 1,52 εκατοστά. Οπότε, τότε ήσουν ψηλότερος από εκείνη, έτσι δεν είναι;».


Σε επανεξέταση, το αγόρι είπε στον εισαγγελέα ότι είχε λυγίσει τα γόνατά του και έσκυψε για να καταστήσει την πράξη εφικτή. Δύο από τα υποτιθέμενα περιστατικά έλαβαν χώρα πριν από τα 16α γενέθλια του αγοριού, με το άλλο να λαμβάνει χώρα αργότερα.


Το δικαστήριο άκουσε ότι σε μια άλλη περίπτωση η Μπάρμπερ οδήγησε στην πλευρά ενός πολυσύχναστου κεντρικού δρόμου, ώστε ο έφηβος να μπορέσει να κάνει σεξ μαζί της. Στη συνέχεια, οι δυο τους φαίνεται πως βγήκαν από το αυτοκίνητο και εκείνη του έκανε στοματικό έρωτα.


Η Τσμπατ αμφισβήτησε το αγόρι, ρωτώντας γιατί να έβγαιναν από το αυτοκίνητο.


«Είναι πάνω σας και εκτελείτε μια σεξουαλική πράξη στο αυτοκίνητο. Ποια ήταν η ανάγκη να βγείτε από το αυτοκίνητο;» ρώτησε.


Το αγόρι είπε στο δικαστήριο ότι έπρεπε να φύγει από το αυτοκίνητο επειδή η δασκάλα του είχε σταθμεύσει ακριβώς δίπλα σε έναν πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο κοντά στο σπίτι του.


Οι φήμες για τη σχέση κυκλοφορούσαν ευρέως μέσα στο σχολείο και μάλιστα ο διευθυντής συναντήθηκε με το αγόρι, αλλά εκείνο αρνήθηκε τα πάντα. Επιπλέον, η δασκάλα είπε στο αγόρι ότι ήταν έγκυος, ενώ λίγο αργότερα τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι απέβαλε.


Η ίδια είπε στο Δκαστήριο ότι το αγέννητο παιδί ήταν του συζύγου της. Ο μαθητής είπε στην Αστυνομία: «Μου είχε πει ότι θα μπορούσε να είναι έγκυος στο παιδί μου και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Είπα ψέματα σε όλους, εκτός από τους φίλους μου. Είπε ότι αν επρόκειτο να την προδώσω, θα με κατέστρεφε. «Θα με κατηγορήσετε για βιασμό;», τη ρώτησα. Προφανώς θύμωσα και δεν της μίλησα μετά από αυτό.»


Η δίκη συνεχίζεται.


Πηγή: reader.gr


1 σχόλιο:

  1. Και μετά εμείς έχουμε της ξυνές να χλαπακιαζουν κοτόπουλα στης εκδρομές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365