Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Το «δεξί χέρι» του Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει σε σπίτι 1 εκατ. λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο 60χρονος Adel Abdel-Bary έλαβε πρόωρη «απελευθέρωση ελέους», λόγω ανησυχίας τού να μην κολλήσει κοροναϊό

Xλιδή και πολυτέλεια φαίνεται να απολαμβάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο εκπρόσωπος του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην Ευρώπη.


Ο λόγος για τον 60χρονο καταδικασμένο τρομοκράτη Adel Abdel-Bary, ο οποίος αποφυλακίστηκε, πείθοντας τους δικαστές στις ΗΠΑ ότι λόγω παχυσαρκίας είναι πιο ευάλωτος στο να κολλήσει κοροναϊό. Η εύθραυστη υγεία του, ήταν ένας «εξαιρετικός και επιτακτικός» λόγος για «συμπονετική» πρόωρη απελευθέρωση, υποστήριξαν σε αμερικανικό δικαστήριο οι δικηγόροι του.


Ωστόσο, φωτογραφίες που κυκλοφορούν από την βρετανική εφημερίδα «The Sun» δείχνουν έναν άνθρωπο σε καλή φόρμα.


Το «δεξί χέρι» του Οσάμα Μπιν Λάντεν και μέλος της Αλ Κάιντα, είναι πατέρας έξι παιδιών. Ζει με την 59χρονη σύζυγό του Ragaa, στο σπίτι τους αξίας 1 εκατ. λιρών στο Βορειοδυτικό Λονδίνο μετά από 21 χρόνια που πέρασε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.


Ο Bary που κατάγεται από την Αίγυπτο, αποφυλακίστηκε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα του προγραμματισμένου, λόγω ανησυχιών για τα κρούσματα του κοροναϊού στο σωφρονιστικό κατάστημα.


Ο συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν καταδικάστηκε το 2015 σε 25ετή κάθειρξη, αλλά προσμετρήθηκαν και τα χρόνια που πέρασε στις βρετανικές φυλακές όσο προσπαθούσε να αποτρέψει την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Ο δικηγόρος είπε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του θέλει τώρα να ζήσει μια ήσυχη ζωή.


Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365