Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Έτερος Εγώ 3ος κύκλος: Πότε ξεκινάει και όσα ξέρουμε

Δείτε όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

Ο 3ος κύκλος της σειράς "Έτερος Εγώ" βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του Σωτήρη Τσαφούλια. Πότε και τί θα δούμε στη νέα σεζόν; Δείτε όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.


Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σωτήρης Τσαφούλιας, ξεκινάει δυναμικά τη δημιουργία του “Έτερος Εγώ – 3ος κύκλος” και οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλη αγωνία την συνέχεια. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ξέρουμε για την τρίτη σεζόν.


Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που προβλήθηκε από την Cosmote TV, πέραν του ότι καθήλωσε τους τηλεθεατές, άφησε και αρκετά ερωτήματα με το ανατρεπτικό της φινάλε. Αυτό που γνωρίζουμε μέσα και από συνεντεύξεις ορισμένων συντελεστών της σειράς είναι ότι βρίσκεται σίγουρα στα πλάνα ο 3ος κύκλος του Έτερος Εγώ.


Ο τρίτος κύκλος του Έτερος Εγώ θα λέγεται “Νέμεσις”

Ο νέος κύκλος θα έχει το όνομα “Νέμεσις”. Όπως προδίδει και ο τίτλος της σεζόν, πρόκειται ουσιαστικά για το κλείσιμο της ιστορίας, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ούτε για το σενάριο, ούτε τους ηθοποιούς. Με δηλώσεις του ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας, σε συνέντευξή του στο Youfly.com, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:


“Θα χρειαστούμε άλλον ένα κύκλο για να κλείσουμε την εκκρεμότητα της Κάθαρσης. Για αυτό και ο 3ος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ, θα λέγεται “Νέμεσις”. Πάμε λίγο αντίθετα στην κανονική σειρά των λέξεων. Εμείς πάμε ανάποδα, κάνουμε μια κάθαρση που πυροδοτεί μια νέμεση”.


Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το cast που θα πλαισιώσει τον κεντρικό χαρακτήρα, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Ωστόσο, ηθοποιοί όπως ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και ο Τάσος Νούσιας, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο κλείσιμο της δεύτερης σεζόν. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά και τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος δήλωσε σε μια συνέντευξή του στους “Χιούστον το Λύσαμε”, πως γίνονται οι ετοιμασίες για το Κάθαρσις.


Δείτε το αντίστοιχο απόσπασμα:



Επιπλέον, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι, μάλλον, από τους σίγουρους χαρακτήρες που θα υποδεχτεί ο 3ος κύκλος της σειράς Έτερος Εγώ. Ο δεύτερος κύκλος είχε κάνει πρεμιέρα αρχές Δεκεμβρίου. Επομένως, το πιο πιθανό είναι να δούμε τον 3ο κύκλο τον Δεκέμβριο του 2021. Οι συνθήκες που επικρατούν βέβαια, εξαιτίας του Covid -19, ίσως καθυστερήσουν λίγο τα γυρίσματα. Το μόνο σίγουρο είναι, όμως, πως το κοινό θα περιμένει με μεγάλη αγωνία την επιστροφή της ελληνικής σειράς που άφησε εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365