Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ημέρα πληρωμών για το επίδομα των 534 ευρώ η 4η Φεβρουαρίου

Ημέρα πληρωμών

Νέο μπαράζ από πληρωμές έρχονται στις 4 Φεβρουαρίου με τους εργαζομένους σε αναστολή σύμβασης εργασίας να παίρνουν το επίδομα των 534 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο


Συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν η αποζημίωση ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον Ιανουάριο 2021 (σ.σ. σχετικές δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν έως 31 Ιανουαρίου).


Παράλληλα θα πιστωθεί η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας για όσους εντάχθηκαν στο μηχανισμό "Συν-Εργασία" το Δεκέμβριο του 2020 (σ.σ. δηλώσεις έως 31 Ιανουαρίου) και το Δώρο Χριστουγέννων, όπως αναλογεί για το μήνα Δεκέμβριο 2020 για τους εργαζομένους που είχαν ενταχθεί το μήνα αυτό στο μηχανισμό "Συν-Εργασία".


Τέλος θα πληρωθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365