Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

600 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων παίρνει συνολικά η Κομισιόν από την Pfizer

Όπως ανακοίνωσε η κ. Φον Ντερ Λάιεν

Τα 27 κράτη-μέλη πορεύονται μαζί όσον αφορά στην αγορά εμβολίων» ξεκαθάρισε η Πρόεδρος της Κομισιόν.


Μήνυμα σε όσες χώρες – μέλη της ΕΕ – ανάμεσά τους και η Γερμανία – θέλουν να διαπραγματευτούν μόνες τους την αγορά εμβολίων έστειλε η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν.


«Τα 27 κράτη-μέλη πορεύονται μαζί όσον αφορά στην αγορά εμβολίων» ξεκαθάρισε η Πρόεδρος της Κομισιόν και διευκρίνησε ότι «κανένα κράτος-μέλος δεν επιτρέπεται να διαπραγματεύεται παράλληλα».


Ειδικότερα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν σημείωσε:«To μόνο πλαίσιο, μέσα στο οποίο διαπραγματευόμαστε, είναι ότι οι 27 το κάνουμε αυτό μαζί και κανένα κράτος-μέλος σε αυτή τη νομική δεσμευτική βάση δεν επιτρέπεται να διαπραγματεύεται παράλληλα ή να έχει συμβόλαιο παράλληλα».


Όπως ανακοίνωσε η κ. Φον Ντερ Λάιεν, η Κομισιόν εξασφάλισε επιπλέον 300.000.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer/ΒioNtech με τον συνολικό αριθμό των εμβολίων από τη συγκεκριμένη εταιρεία να φτάνει τα 600.000.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365