Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Αν φτάσουμε στον Φεβρουάριο με χιλιάδες νεκρούς θα είμαστε ασυγχώρητοι – Δεν φταίει μόνο ο Αγ. Δημήτριος για τη Θεσσαλονίκη

Για όσα έζησε η Θεσσαλονίκη δεν ευθυνόταν μόνο ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για μια ακόμα φορά ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.


Ο Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» χαρακτήρισε πολύ κρίσιμους τους επόμενους δύο μήνες για να αποφύγουμε ό,τι έγινε στο δεύτερο κύμα.


«Ο Ιανουάριος είναι ό,τι ήταν ο Οκτώβριος για το 2ο κύμα», είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως «τότε λέγαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε και δεν το κάναμε».


«Αν φτάσουμε το Φεβρουάριο με χιλιάδες νεκρούς, θα είμαστε ασυγχώρητοι», τόνισε και ανέφερε πως «τον Οκτώβριο ήταν σαν να παρακαλούσαμε τον κορονοϊό να μας κάνει ζημιά».


Ο γιατρός υπογράμμισε πως για όσα έζησε η Θεσσαλονίκη δεν ευθυνόταν μόνο ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου, αλλά και τα ανοιχτά πανεπιστήμια, τα πάρτι και η γεμάτη με ανθρώπους πόλη..


«Τώρα έχουμε πολλά δεδομένα και εμείς συζητάμε πώς θα διευκολύνουμε τον ιό να χτυπήσει και φεύγοντας να κάνει ζημιά», είπε, επισημαίνοντας σύμφωνα με το ant1news.gr πως πρέπει «να δούμε το άνοιγμα των σχολείων και της αγοράς με γνώμονα το 3ο κύμα που είναι μπροστά μας».


Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου τόνισε ότι, «δεν περιοριζόμαστε, πάμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές».


«Να μην έχουμε το κύμα του Νοεμβρίου κι εμείς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», σημείωσε τονίζοντας ότι, θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα που ορίζονται από την Πολιτεία και να τηρηθεί η ατομική ευθύνη».


«Ούτε ο Εισαγγελέας μπορεί να φέρει πίσω τους νεκρούς», κατέληξε ο γιατρός αναφερόμενος στην εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει.

1 σχόλιο:

  1. όταν παίρνεις στα σοβαρά το Βελόπουλο, δεν θέλει και πολύ να αρχίσεις να αμφιβάλλεις και για άλλα πράγματα...
    Όπως είδαμε και στις ΗΠΑ υπάρχει πολύς κόσμος ψεκασμένος..που πιστεύει: ότι για όλα φταίνε οι εβραίοι, οι μασόνοι , οι μουσουλμάνοι,ότι φταίνε ο Σόρος κλπ κλπ..
    Δεν φταίει ποτέ οι λάθος πληροφορίες που μας έδιναν οι εκτός πραγματικότητας γονείς μας, δεν φταίει ποτέ ότι ακόμα πιστεύουμε στις γνώσεις που έχουμε απ το Δημοτικό παρ ότι πολλά ξεπεράστηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365