Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Καταγγελία σοκ για τον Κώστα Σπυρόπουλο από Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά

Οι καταγγελίες αυτές έρχονται να προστεθούν σ’ εκείνη της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα

Με δημόσια δήλωσή τους οι τρεις ελληνίδες ηθοποιοί δημόσια καταγγέλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση. Οι καταγγελίες αυτές έρχονται να προστεθούν σ’ εκείνη της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα.


Με μια κοινή τους ανάρτηση στο instagram τρεις καταξιωμένες ηθοποιοί καταγγέλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση. 


«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν».


Αυτό αναφέρουν και οι τρεις ηθοποιοί σε ανάρτησή τους στα social media.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365