Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/1 Κριός 

Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσεις αποτελεσματικά τη γοητεία και την πειθώ σου. Το κλειδί όμως για την υποκίνηση μιας ανοιχτής συζήτησης με τον εραστή σου έγκειται στο πόσο πιστεύεις τα συναισθήματά σου.

Η καρδιά σου ξέρει ακριβώς πώς να κατευθύνει τη συζήτηση και τίποτα δε σ’ εμποδίζει να οδηγήσεις το δρόμο με ειλικρίνεια, για όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι. 

ζώδια ταύρος

Θα μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από βαθιά ή μπερδεμένα συναισθήματα αρκετά γρήγορα, αν αυτό πρέπει να κάνεις.
Όμως τώρα, μπορεί να είναι η στιγμή που μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή πρέπει να κατευθυνθεί για λίγο… σε τεταμένη περιοχή.
Μην πλάθεις στο μυαλό σου τα χειρότερα σενάρια. Ξέρεις πως αυτό που αποκαλύπτεις, είναι η αλήθεια. Μπορείς να εμπιστευτείς, πως αυτό θα σου επιστραφεί. 

ζώδια προβλέψεις 18/01 δίδυμοι

Η εστίασή σου, πρέπει να στραφεί στο εδώ και τώρα… αντί για το μακρινό μέλλον σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε απογοητεύσει. Κάτι που αγαπάς ή θέλεις να συζητήσεις με τον εραστή σου, θα επισημάνει την ανάγκη σου για δημιουργία ποιο σταθερών θεμελίων στο δεσμό σας. Αν υιοθετήσεις μια λογική προσέγγιση τώρα, το αύριο θα είναι πολύ πιο εμπνευσμένο.

ζώδια καρκίνος

Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να λάβεις υπόψη τη σημασία που έχει ο τρόπος που εκφράζεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου, τότε εμπιστέψου την. Αν ακολουθήσεις τον Χρυσό Κανόνα και μιλήσεις στον εραστή σου, όπως θέλεις να εκφραστείς… τότε τίποτα δεν θα πάει στραβά. Το μείγμα της τιμιότητας και της ακεραιότητάς σου, δε θα αφήσει στο ταίρι σου καμία αμφιβολία για την εμπιστοσύνη, την σιγουριά ή την αφοσίωσή σου. 

ζώδια προβλέψεις 18/01 λέων

Για ακόμα μια φορά οι υποθέσεις…. είναι εχθρός σου τώρα. Μην υποθέτεις πως το ταίρι σου θα συνδέσει αυτόματα τις τελείες για να ολοκληρώσει το παζλ όσων αόριστων συζητάς μαζί του. Αν είναι αναπόφευκτη μια διαμάχη, τότε μπορείς να ελαφρύνεις τη συμμετοχή σου, προσπαθώντας να γίνεις καλύτερος ακροατής. Πρέπει να καταλάβεις πως η ευελιξία και η ανοιχτή σκέψη σου, μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ πιο συνεργάσιμη ατμόσφαιρα. 

ζώδια παρθένος

Μια επιφοίτηση, μπορεί να είναι η απάντηση στο θέμα που σε απασχολεί στο δεσμό σου. Καλό είναι να αξιολογήσεις τις νέες πληροφορίες που θα μάθεις…..και τον τρόπο που σκοπεύεις να τις αξιοποιήσεις. Η δημιουργία μιας μικρής απόστασης θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια και να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου. Το καλό αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. 

ζώδια προβλέψεις 18/01 ζυγός

Μπορείς να μετατρέψεις τη χαοτική ενέργεια που επικρατεί στο δεσμό σου, σε κάτι παραγωγικό ή ευχάριστο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να αλλάξεις άμεσα την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Οι παθιασμένες σου προσπάθειες, μπορούν να οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση κάτι που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Άφησε λοιπόν την πλεονάζουσα ενέργεια να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου…αλλά με μέτρο. 

ζώδια σκορπιός

Η αναγνώριση και η εκτίμηση θα αναμειχθούν υπέροχα για να ανεβάσουν τη διάθεσή σου σήμερα. Ό, τι συμβαίνει τώρα, μπορεί να σου προσφέρει το κύμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας που περίμενες. Μπορεί επίσης να δείξει το δρόμο της προόδου, αναφορικά με κάτι που ήταν ασαφές. Ναι, υπάρχει ακόμη πρόοδος που πρέπει να γίνει. Όμως το να νιώσεις πως ό,τι ανισορροπία που υπήρχε αρχίζει να ισορροπεί, θα είναι ένα καθησυχαστικό βήμα. 

ζώδια τοξότης

Θα αντιληφθείς πως ένα κόκκινο φως στα ερωτικά σου, γίνεται πράσινο ξαφνικά. Η αυξημένη δραστηριότητα που επικρατεί τώρα, μπορεί να είναι λιγάκι υπερβολική κατά καιρούς. Πιθανότατα δεν σε πειράζουν περιστασιακά…οι ξαφνικές αλλαγές. Αλλά αυτό που ξεδιπλώνεται ή συμβαίνει τώρα, σε ζαλίζει και σε κουράζει. Αν το να ασχοληθείς για λίγο με τις σκιές του εαυτού σου, σημαίνει πως αποκτάς μεγαλύτερο έλεγχο ή μια πιο χρήσιμη προοπτική, τότε μπορείς να το κάνεις. 

ζώδια αιγόκερως

Αφήνοντας για λίγο τον έλεγχο και τα ηνία της ερωτικής σου ζωής, μειώνεις σημαντικά το άγχος σου. Αν γίνεις πιο ευέλικτη και ποιο ανοιχτόμυαλη θα επιβεβαιώσεις πόσο πιο δυνατή ήταν η φωνή της λογικής από της καρδιάς σου, τελευταία. Γι’ αυτό χαλάρωσε…και δες τι σου προσφέρει η εφαρμογή περισσότερης ευελιξίας και πίστης. 

ζώδια υδροχόος

Μπορεί να είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι συγκρατημένη συναισθηματικά. Διαφορετικά δε θα χρειαστεί πολύ για να αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο σου, κάτι που θα πει ή θα κάνει ο εραστής σου. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής και ήρεμη. Μείωσε κάθε επιθυμία να εκδηλώσεις την έντασή σου. Χειρίσου ένα ρομαντικό σενάριο με προσοχή…. και όλα θα πάνε καλά! 

ζώδια ιχθύες

Κάτι θα σου προσφέρει μια ακτίνα ελπίδας ή έμπνευσης τώρα στα ερωτικά σου! Είτε πρόκειται για μια εξέλιξη στην οποία έχεις στηρίξει τις ελπίδες σου είτε για μια θετική ένδειξη ότι οι παθιασμένες προσπάθειές σου αποφέρουν αποτελέσματα.. ό, τι κι αν συμβεί θα σε παρακινήσει περαιτέρω. Είναι επίσης πιθανό, μια αίσθηση ανασφάλειας να δει ένα καθησυχαστικό φως! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365