Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/1 Κριός 


Αν ο εραστής σου πρέπει να δει την ευαίσθητη πλευρά σου, τότε φρόντισε να του τη δείξεις, επειδή θα αποδειχτεί χρήσιμη κι έγκαιρη κίνηση. Είναι βέβαιο πως θα νιώσει καθησυχασμένος, αν δει πως βρίσκεσαι πάντα δίπλα του και τον υποστηρίζεις.
Η φροντίδα και η προσοχή σου θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται τώρα. Βάλε τα δυνατά σου για να ανεβάσεις τη διάθεσή του και να φτιάξεις το κέφι του! 

ζώδια ταύρος

Θα αντιληφθείς τις αλλαγές που έχουν γίνει, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό σου χώρο.
Υπάρχει περίπτωση αυτές να επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου; Αυτό το διάστημα εξελίσσονται νέα κεφάλαια… σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας.
Όμως πίστεψε πως κάθε εξέλιξη που βιώνεις στους άλλους τομείς, θα αποδώσει καλά και στα ερωτικά σου. Απλά δώσε τους λίγο χρόνο. 

ζώδια προβλέψεις 17/01 δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να «σπάσεις» το κεφάλι σου για να βρεις απαντήσεις σ’ ένα δίλημμα που σε προβληματίζει στην ερωτική σου ζωή. Η συζήτηση μ’ έναν φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειας, θα σου παρέχει αυτό που χρειάζεσαι. Το κλειδί όμως για την πρόοδο, εξαρτάται από το αν ακούς τις συμβουλές, που βασίζονται στην εμπειρία τους. Κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αναλάβεις το προβάδισμα σ’ αυτήν τη συζήτηση, ακόμα κι αν αυτό σου είναι δύσκολο. Επειδή πρέπει να τους ακούσεις για να μάθεις. 

ζώδια καρκίνος

Κάτι που είχατε διαχειριστεί χωριστά με το σύντροφό σου, τώρα θα χρειαστεί κοινή εστίαση και από τους δυο σας. Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός από τότε που με το ταίρι σου παίρνατε κοινές αποφάσεις για κάποια πράγματα…και κάτι τέτοιο σου θυμίζει παλιές καλές στιγμές που σε κάνουν να χαμογελάς. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει το σκηνικό, για να κάνετε κι άλλα πράγματα μαζί. 

ζώδια προβλέψεις 17/01 λέων

Με τον Κρόνο να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα αποκτήσεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα και για τα δύο. Αν κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου συνεχίζει όπως και πριν χωρίς μέχρι τώρα να του έχετε δώσει ιδιαίτερη προσοχή ή να το έχετε συζητήσει, τότε θα το βρείτε μπροστά σας. Πρέπει να πιστέψεις πως ο όρος «δέσμευση» ανάμεσά σας, πρόκειται να γίνει μια πολύ σοβαρή λέξη. 

ζώδια παρθένος

Τυχόν αλλαγές αυτο-βελτίωσης που θέλεις να κάνεις, θα επωφεληθούν από τη συμμετοχή του εραστή σου – κυριολεκτικά. Είτε το περιβάλλον τώρα γίνεται πιο κατάλληλο είτε αποφασίζεις ν’ αφήσεις πίσω σου κάποιες παρελθούσες καταστάσεις, τώρα είσαι έτοιμη για μια σωματική και συναισθηματική μεταμόρφωση. Αν έχεις και το ταίρι σου στο πλευρό σου, αυτό το ταξίδι θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον κι ευχάριστο! 

ζώδια προβλέψεις 17/01 ζυγός

Αν τα εργασιακά σου ζητήματα ή κάποια άλλα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια χρειάζονται ιδιαίτερη εστίαση τώρα, τότε θα βοηθούσε αν δημιουργήσεις μια ξεχωριστή γραμμή ανάμεσα σ’ αυτά και την ερωτική σου ζωή. Αν πέρασες μια κακή μέρα στο γραφείο ή τσακώθηκες με μια φίλη ή ένα μέλος της οικογένειάς σου, αυτό θα σου δημιουργήσει αρνητική ενέργεια που πρέπει να την αφήσεις στο κατώφλι. Θα νιώσεις άνεση και θα γεμίσεις χαρά αγκαλιάζοντας το σύντροφό σου. Άφησε λοιπόν την αγάπη που υπάρχει ανάμεσά σας, να γίνει το καταφύγιό σου. 

ζώδια σκορπιός

Με τον αυστηρό Κρόνο να επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα εστιάσεις περισσότερο στο να γίνεις τρωτή κι ευάλωτη. Θα καταφέρεις μάλιστα να ορίσεις περιττά όρια ή εμπόδια για να αποτρέψεις το ταίρι σου να μάθει τι είναι αυτό που απασχολεί το μυαλό και την καρδιά σου. Όμως πρέπει να συνηθίσεις τέτοιες τακτικές, σαν βραχυπρόθεσμα μέτρα. Έτσι η αποφυγή των βαθιών συναισθημάτων, θα γίνει παρελθόν. 

ζώδια τοξότης

Φέρε νέες καινοτομίες και πειραματισμούς στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Οι παλιές συνήθειες και ρουτίνες θα είναι τα πρώτα στα οποία θα εστιάσεις. Όμως η κοσμική σου αποστολή επιθυμεί να μην παρασυρθείς πολύ με τις αυθόρμητες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στα ερωτικά σου… αλλά προσπάθησε ο έντονος αυθορμητισμός σου, να είναι σε μετρημένες δόσεις. 

ζώδια αιγόκερως

Υπάρχει σίγουρα άνεση στην ερωτική σου ζωή, που προσφέρεται από την ρουτίνα και τις συνήθειες της καθημερινότητάς σου. Κάποιοι άλλοι μπορεί να έτρεχαν μακριά για να αποφύγουν αυτή την προβλέψιμη ατμόσφαιρα…αλλά εσένα η επανάληψη σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ό, τι σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής, κάνε το. Ό, τι δουλεύει, ακολούθησε το με προσήλωση! 

ζώδια υδροχόος

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου θα ασκήσει αναμφίβολα πίεση στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί και να σε βοηθήσει να γίνεις πιο αυστηρή σχετικά με τους παθιασμένους στόχους που επιθυμείς – και αξίζεις – να ζήσεις. Όσο έχεις κατά νου πως τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν, θα τα πας καλά με τον Κρόνο! Αν καθορίσεις μικρούς αλλά ρεαλιστικούς στόχους στα ερωτικά σου, θα είναι η πιο σωστή κίνηση τώρα. 

ζώδια ιχθύες

Ένα ρομαντικό θέμα θα είναι τόσο ενοχλητικό, όσο ένα χαλίκι στο παπούτσι σου. Όμως το ίδιο εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί ή να λυθεί! Προσπάθησε να μην βλέπεις την πηγή αυτού που σε ενοχλεί σαν κάτι μεγαλύτερο από ό,τι είναι. Η γρήγορη αντιμετώπιση του ζητήματος, θα σου επιτρέψει να στρέψεις την εστίασή σου, εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Αυτό σημαίνει….να εστιάσεις σε όποιον ή ό,τι φέρνει χαρά στον κόσμο σου….κι όχι δυσφορία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365