Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

«Σάρωσε» σε νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης

Ύστερα από 18 περίπου μήνες τηλεοπτικής απουσίας, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψαν μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης.


Όπως έδειξαν οι πίνακες της Nielsen, οι Ράδιο Αρβύλα, μέσα από τη συχνότητα του OPEN, κυριάρχησαν και άφησαν πίσω τους όλα τα υπόλοιπα κανάλια. 


Ψυχαγωγία, δελτία ειδήσεων και σειρές, δεν κατάφεραν να περάσουν μπροστά, και όλα έδειξαν ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχαν λείψει από την τηλεόραση.


Το Ράδιο Αρβύλα σημείωσε ποσοστό 22,8% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο γενικό σύνολο, και έφτασε σε τέταρτο έως και το 26,9%.


Αναλυτικά:

SURVIVOR


Δυναμικό 30.8%


Σύνολο 30.1%


ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ


Δυναμικό 29.4%


Σύνολο 31.2%


ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ


Δυναμικό 22.8%


Σύνολο 16.8%


ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ


Δυναμικό 15%


Σύνολο 15.8%


8 ΛΕΞΕΙΣ


Δυναμικό 12.5%


Σύνολο 19.2%


ΕΞΑΨΗ


Δυναμικό 12.2%


Σύνολο 9.4%


ΗΛΙΟΣ


Δυναμικό 11,8%


Σύνολο 15,6%


ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ


Δυναμικό 10,7%


Σύνολο 10,5%


ΑΓΓΕΛΙΚΗ


Δυναμικό 8%


Σύνολο 9.9%


ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ


Δυναμικό6.5%


Σύνολο 8.2%


*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365