Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 6/1 Κριός 


Ξέρεις τι να κάνεις για να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Θα το κάνεις όμως…ή σκέφτεσαι κάτι πιο ευχάριστο που σε ενθαρρύνει να παρατείνεις την ένταση που επικρατεί τώρα στη σχέση σου;
Αν υπάρχει ένα ερωτικό καβγαδάκι… προσπάθησε να είσαι αυτή που θα βρει τη λύση για τη διένεξή του κι όχι αυτή που θα παρατείνει το πρόβλημα.

ζώδια ταύρος

Λίγος αισθησιασμός, μπορεί να μετατρέψει τη χαλαρή ατμόσφαιρα ανάμεσά σας σε κάτι απίστευτα νόστιμο.
Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου και την παραμονή του εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου, μόνο μια μικρή ποσότητα αισθησιασμού, θα είναι αρκετή για να ανάψει τη φωτιά ανάμεσά σας.
Ο πλανήτης του πάθους, έχει σχέδια για σένα! Εξοικειώσου, γιατί όλα θα πάνε…..αργά και σταθερά! 

ζώδια προβλέψεις 06/01 δίδυμοι

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ο παθιασμένος Άρης επηρεάζει την απόσταση, την απόσπαση και το αόρατο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα θελήσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, για να αντιμετωπίσεις αυτό που θέλεις από τη σχέση σου. Μπορεί επίσης να λάβεις μέτρα για να θεραπεύσεις την ερωτική σου ζωή, όπου χρειάζεται. Το μέλλον της…. θα μπορούσε πραγματικά να ξεκινήσει, εδώ και τώρα. 

ζώδια καρκίνος

Ο Άρης προσφέρει αυξημένη αφοσίωση στη δημιουργία νέων παθιασμένων στόχων. Αλλά αν δεν έχει καταστεί σαφές στο παρελθόν ότι απαιτείται ομαδική εργασία για να λειτουργήσει ένα όνειρο, τότε αυτό θα σου γίνει ξεκάθαρο από τώρα, μέχρι τον Μάρτιο. Εσύ και ο εραστής σου, μπορείτε να προσαρμοστείτε στις ανάγκες του ενός προς τον άλλον… και να συνεργαστείτε για έναν κοινό στόχο. Επιλέξτε έναν που πραγματικά πυροδοτεί και τους δυο σας! 

ζώδια προβλέψεις 06/01 λέων

Τα ερωτικά σου θέματα, παίρνουν μια πιο φιλόδοξη χροιά μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να εργαστείς πιο σκληρά για να διατηρήσεις χωριστά την ερωτική από την επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να εμπλακούν αμφότερα….και ίσως χρειαστεί να ακονίσεις τις δεξιότητές σου για να διακρίνεις πώς λειτουργεί αποτελεσματικά το πάθος – με τον έναν τρόπο αλλά όχι με τον άλλο. Ο έρωτας… δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σαν επιχείρηση. 

ζώδια παρθένος

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ο Άρης ενισχύει την επιθυμία σου για δράση και περιπέτεια στα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν οι περιορισμοί εμποδίζουν εσένα και το ταίρι σου να ταξιδέψετε σε θερμότερα κλίματα, θα μπορούσατε να σχεδιάσετε να ξεφύγετε ή να κάνετε κάτι που ερεθίζει την αδρεναλίνη σας. Αν οποιαδήποτε κοινή δραστηριότητα προσφέρει μια διάθεση για μάθηση ή κάτι που διευρύνει το μυαλό και των δυο σας, εκμεταλλευτείτε την. Το πάθος υπόσχεται πολλά!


ζώδια προβλέψεις 06/01 ζυγός

Ο σεξουαλικός Άρης, ενισχύει τη λίμπιντο σου – ή τις σεξουαλικές σου προοπτικές – για τους επόμενους δύο μήνες. Η ανάγκη για έντονη, στενή σύνδεση με άλλους ή συγκεκριμένα με τον εραστή σου, αναμένεται να αυξηθεί. Τώρα το αν το ταίρι σου ακολουθεί τις επιθυμίες σου, αυτό είναι άλλο θέμα. Είναι όμως προς το συμφέρον τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου, να του δώσεις την ευκαιρία να το κατανοήσει.

ζώδια σκορπιός

Μια αυξημένη αίσθηση ανησυχίας μπορεί να σε ωθήσει να εστιάσεις σ’ ένα ασυνήθιστο επίπεδο ενέργειας, μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Η απάντηση? Επικεντρώσου στη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να απαιτεί προσεκτικό χειρισμό. Ίσως αγνοείς πόσο δυναμική είσαι μερικές φορές. Όμως θα δημιουργηθεί κάτι συναρπαστικό όταν ανακαλύψεις νέους τρόπους του «δούναι και λαβείν». 

ζώδια τοξότης

Με την καινούργια χρονιά σε εξέλιξη, θα νιώσεις μια αυξημένη επιθυμία να είσαι καλύτερα μέσα σου και να λάμπεις εξωτερικά. Κάποιοι μπορεί να στοχεύουν να είναι πιο υγιείς ή να αποκτήσουν ωραιότερο σώμα. Εσύ όμως μπορείς να γίνεις το λαμπρό παράδειγμα για το πόσα θα καταφέρεις από τώρα μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Μπορείς επίσης να προσφέρεις στη σχέση σου, ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα. Και αυτό…σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως!

ζώδια αιγόκερως

Το να πεις ότι η ερωτική σου ζωή πρόκειται να έχει σκαμπανεβάσματα τους επόμενους δύο μήνες… είναι υποτιμητικό. Είναι όμως κάτι που περίμενες με υπομονή, να ξεκινήσει. Αν η σχέση με τον εραστή σου είναι τρυφερή και ήπια… τότε θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις μια νέα πιο επιθετική και ωμή σεξουαλικότητα. Όσο για την ερωτική και τη σεξουαλική περιπέτεια…. προετοιμαστείτε και οι δύο, γιατί να ξεφύγουν από το συνηθισμένο!

ζώδια υδροχόος

Τα εμπόδια ή οι προκλήσεις που δημιουργούν προβλήματα στην ερωτική εξέλιξη του δεσμού σου, τώρα θα εξαφανιστούν εντελώς. Με πιο ανοιχτό μυαλό και πιο φρέσκιες ιδέες, θα υποστηρίξεις τις παθιασμένες σου ενέργειες τώρα. Αν ανακαλύψεις πως κάποιες εμπειρίες από το παρελθόν φέρνουν λύσεις για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα…τότε εφάρμοσέ τες για να πετύχεις. 

ζώδια ιχθύες

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών, ίσως χρειαστεί να δείξεις εγκράτεια αν ο εραστής σου δεν είναι συγκαταβατικός. Όλες οι μορφές επικοινωνίας μπορεί να επηρεαστούν αν αντιδράς παθιασμένα…. και το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να αγωνίζεται για να σε ακολουθήσει. Να θυμάσαι πως από τώρα μέχρι τις αρχές Μαρτίου, αν αυτός που αγαπάς εξακολουθεί να διαφωνεί μαζί σου, δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι αποφασισμένος να καβγαδίζει συνεχώς μαζί σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365