Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Νέα μέτρα: Πώς θα γιορταστούν τα Θεοφάνεια

Οι εκκλησίες μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, θα υποδεχθούν ξανά τους πιστούς

Τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, στο πλαίσιο του lockdown, που ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας αφορούσαν και τις εκκλησίες.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο πώς θα λειτουργήσουν από αύριο, 3 Ιανουαρίου, έως τις 11 Ιανουαρίου, αλλά και πώς θα γιορταστούν τα Θεοφάνεια. 


Έτσι, λοιπόν, οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων Αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους. Η λειτουργία των Θεοφανείων θα πραγματοποιηθεί εσωτερικά από τους ιερείς, αλλά χωρίς πιστούς.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι εκκλησίες, μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, θα υποδεχθούν ξανά τους πιστούς για τις Κυριακάτικες λειτουργίες με τους κανόνες που ίσχυαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

1 σχόλιο:

  1. Δεν περιμέναμε και κατι άλλο θέλουν να μας κάνουν άπιστους οχι εκκλησίες Χριστούγεννα Πάσχα λογο ιού και στα κανάλια κάνουν ρεβεγιόν 10 τραγουδιστές μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365