Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ιωάννα Τούνη: Ξέφρενο γλέντι στο Ντουμπάι – Οι εικόνες που προκάλεσαν σάλο (ΦΩΤΟ)

“Πάρτυ σαν να είναι το 2019”! έγραψε η Ιωάννα στα stories της

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να μην βρέθηκε στο Ντουμπάι μαζί με τους περισσότερους Έλληνες την πρωτοχρονιά, πήγε όμως μαζί με την καλή της φίλη Στέλλα Πάσαρη τη μέρα της γιορτής της!


Η Ιωάννα απολαμβάνει το ταξίδι της αλλά και όλα όσα δεν μπορούν να απολαύσουν όσοι είναι στην Ελλάδα, δηλαδή το φαγητό στα εστιατόρια αλλά και τη διασκέδαση σε μεγάλα κλαμπς! Η σέξι Θεσσαλονικιά με τη φίλη της απόλαυσαν τα κοκτέιλς τους, μετά δείπνησαν με θαλασσινά σε γνωστό εστιατόρια ενώ μετά διασκέδασαν σε διάσημο νυχτερινό κέντρο του Ντουμπάι!


“Πάρτυ σαν να είναι το 2019”! έγραψε η Ιωάννα στα stories της που διασκεδάζει με την καρδιά της με τη Στέλλα! 


Κάποιες από αυτές τις αναρτήσεις προκάλεσαν σάλο και επικριτικά σχόλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365