Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάνει ποτέ μου σεξ επί πληρωμή - Δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο»

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο

Σε ερωτήσεις των followers της στο instagram, απάντησε η Ιωάννα Τούνη, δίνοντας για μια ακόμη φορά πολλές αποκαλυπτικές απαντήσεις.


«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει οτιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια. Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια» έγραψε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.



Ενώ δίνοντας συμβουλές στις έφηβες διαδικτυακές φίλες της, έγραψε μεταξύ άλλων: «Κορίτσια μου να διαβάζετε! Να σπουδάσετε, να μαζέψετε χρήματα, να κάνετε ταξίδια ώστε να ανοίξουν οι ορίζοντές σας (…) Μην ψάχνετε τον πλούσιο γκόμενο, να γίνετε εσείς ο πλούσιος γκόμενος».



Επιπλέον εξομολογήθηκε ότι θέλει πολύ να δημιουργήσει οικογένεια, αν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος: «Επειδή εγώ είμαι παιδί εκτός γάμου, δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί απλά έτσι… Αλλιώς έχω σκεφτεί ακόμη και να υιοθετήσω παιδί αν είμαι μόνη μου!».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365