Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Κατάρες και απειλές κατά Μόσιαλου: «Στην κάσα να σε βάλουνε» (ΦΩΤΟ)

Χυδαίες βρισιές, κατάρες και απειλές δέχεται στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος

«Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί», σχολίασε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE.


Χυδαίες βρισιές, κατάρες και απειλές δέχεται στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία του κοροναϊού.


Σε ένα από τα υβριστικά μηνύματα, ο αποστολέας -που πιθανότατα δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα, έστειλε εικόνα με φέρετρα στον καθηγητή και μεταξύ άλλων ανεκδιήγητων αναφέρει «στην κάσα να σε βάλουνε».


«Επισυνάπτω ευγενέστατο μήνυμα υποτιθέμενου χριστιανού ορθόδοξου. Έχω λάβει αρκετά τέτοια από πραγματικούς λογαριασμούς στο Facebook. Αυτός μάλλον δεν είναι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι χριστιανοί; Κάτι άλλο είναι σίγουρα αλλά πιστοί και χριστιανοί δεν είναι. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα κολάζ των μηνυμάτων. Θα είναι διασκεδαστική εμπειρία», σχολίασε ο κ. Μόσιαλος.

2 σχόλια:

  1. ο σωστός ο Χριστιανός ή βριζει ή θυμώνει ή σε έχει στη μπούκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δύσκολες εποχές για ανθρώπους που δεν έχουν στον κύκλο τους μορφωμένα άτομα.Πως να εξηγήσεις τις αλλαγές, τις εξελίξεις ,τις μεταβολές?
    Μέχρι τώρα αυτό που τους έλεγαν είναι: ο ''ο Θεός το αποφάσισε'' η μοίρα΄΄ κλπ...Οδυνηρή εμπειρία...που θέλει χρόνο...Μέχρι τότε ...καταφύγιο του η προσευχή...Μορφή ψυχανάλυσης κι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365