Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

«Βόμβες» Σαμαρά: Κατά των διερευνητικών με την Τουρκία, δεν θα ψηφίσει τα μνημόνια με τα Σκόπια

Ο πρώην πρωθυπουργός τάσσεται κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία

Αντίθετος με την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα των ελληνοτουρκικών και των Σκοπίων εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».


Ο πρώην πρωθυπουργός τάσσεται κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία, λέγοντας «όχι στο δόγμα του κατευνασμού», δύο ημέρες πριν από τη συνάντηση των διπλωματικών αποστολών Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, σημειώνοντας πως «με «πειρατές» δεν κάνεις διάλογο. Τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις γιατί έτσι γίνεται πιο αδίστακτος».


Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς αντιτίθεται και στην ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη που έχει προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο «θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο».

Ο πρώην πρωθυπουργός προαναγγέλλει, επίσης, ότι θα καταψηφίσει τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή. «Ούτε το πρόβλημα λύθηκε, ούτε κανένα καλό είδε η Ελλάδα. Μόνο μια αφόρητη εθνική ζημιά δίνοντας όνομα, ταυτότητα, γλώσσα. Τι περιμένετε λοιπόν να κάνω;» αναφέρει με νόημα.


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365