Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/1 Κριός 

Σκέψου τι επιλογές έχεις, για να μπορέσεις να θεραπεύσεις τη σχέση σου. Μπορείς να παίξεις σημαντικό ρόλο αν αποφασίσεις πώς να ενισχύσεις – ή να αναβιώσεις – τον ερωτικό σου δεσμό.
Μια αναδρομή στο παρελθόν, μπορεί σου να προσφέρει πληροφορίες για το πόσο διαφορετικά θα χειριστείς τώρα, μια παρόμοια κατάσταση του «τότε». Αν χρειαστεί να ζητήσεις συγγνώμη, τότε κάντο. Επιχείρησε να κάνεις ό, τι θεωρείς καλύτερο και συνέχισε την ίδια συμπεριφορά στο μέλλον! 
 

ζώδια ταύρος

Αν κάτι που αλλάζει στο δεσμό σου σε κάνει να νιώθεις ασυνήθιστα ή άβολα με τον εραστή σου, τότε έχεις επιλογές.
Μπορείς όμως να ηρεμήσεις την κατάσταση χωρίς να ανατρέξεις σε μια δύσκολη ανταλλαγή ανάμεσά σας.
Αν πρόσφατα η προσοχή σου είχε στραφεί σε άλλα θέματα και απομακρύνθηκες από τον εραστή σου, σκέψου μήπως αυτό είναι ένα προσωρινό σενάριο ή μήπως πρόκειται να γίνει ένα πιο μακροπρόθεσμο πρόβλημα στο μέλλον. 

ζώδια προβλέψεις 24/01 δίδυμοι

Αν περίμενες τη σωστή στιγμή για να αναλάβεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό ρίσκο, τότε το σύμπαν προσφέρει ένα πράσινο φως για να σε παρακινήσει στη δράση. Μόνο σιγουρέψου πως το μυαλό και η καρδιά σου συμφωνούν, γιατί αυτό που πρόκειται να ξεκινήσεις, απαιτεί πλήρη δέσμευση. Παρέμεινε σε ό,τι είναι πραγματικό και απτό τώρα. 


ζώδια καρκίνος

Υπάρχει μια ενίσχυση σε ό,τι αφορά την παθιασμένη συνεργασία με τον εραστή σου. Αν η πρόοδος περιλαμβάνει μια καινούργια ερωτική φλόγα ή έναν μόνιμο σύντροφο, το να σκεφτείτε μαζί για θέματα που σας απασχολούν, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι βαθύτερο. Η επίλυση ενός προβλήματος ή η επίλυση ενός θέματος που είχατε αφήσει στην άκρη καιρό, ίσως είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα. 

ζώδια προβλέψεις 24/01 λέων

Αξίζει να εξερευνήσεις τρόπους για περισσότερη περιπέτεια, διασκέδαση και ενθουσιασμό στον συναισθηματικό σου κόσμο. Βεβαιώσου μόνο πως συμμετέχει και ο εραστής σου, επειδή πιθανότατα θα πετάξει από τη χαρά του αν του δοθεί η ευκαιρία να σε συνοδέψει. Μπορείς να αναζωογονήσεις τη σχέση σου ή να δημιουργήσεις ευχάριστες προϋποθέσεις για μια εκκολαπτόμενη σχέση. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο επίπεδο εγγύτητας ανάμεσά σας. 
 

ζώδια παρθένος

Ο αγαπημένος σου μπορεί να δηλώσει την ανάγκη του για φανερή υποστήριξη. Θα αφήνει υπαινιγμούς ή θα κάνει απρόβλεπτες ερωτήσεις…και θα είναι υπερβολικός στα λόγια και τις πράξεις του. Πιθανόν επίσης να προσπαθεί να σε διαβεβαιώσει πως τον βλέπεις με συγκεκριμένο τρόπο. Γι’ αυτό λίγες ειλικρινείς και υποστηρικτικές κινήσεις σου θα ανεβάσουν την διάθεσή του και θα φτιάξουν το κέφι του. 

ζώδια προβλέψεις 24/01 ζυγός

Φέρνοντας περισσότερο αμοιβαίο σεβασμό στη σχέση σου, ενισχύεις την πιθανότητα βαθύτερης συνεργασίας. Αυτό προσφέρει την ευκαιρία να εστιάσεις στις ερωτικές δυνατότητες που προσφέρονται όπως επίσης και στον αισθησιασμό ανάμεσά σας. Ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, μια ανακάλυψη μπορεί να μετακινήσει γρήγορα τις καταστάσεις, με την ανάλογη φαντασία και προσπάθεια. 
 

ζώδια σκορπιός

Θα χρειαστεί να βάλεις σε εφαρμογή όλη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου, για να αναζωογονήσεις ή να κάνεις πιο πικάντικη τη σχέση σου. Αν τα πράγματα ανάμεσά σας έχουν γίνει προβλέψιμα ή κουραστικά, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν αυθορμητισμό που θα απομακρύνει και τους δυο σας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν το κάνεις… σε περιμένουν δυνατές συγκινήσεις! 

ζώδια τοξότης

Σήμερα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια ουσιαστική και βαθιά συζήτηση με τον εραστή σου, που είχε καθυστερήσει. Η ανταλλαγή μπορεί να είναι δυσάρεστη στην αρχή. Αλλά αν προχωρήσει η συζήτηση, θα φτάσετε σ’ ένα σημείο όπου κάτι εμπνευσμένο για τους κοινούς σας στόχους θα αποτελέσει το βασικό θέμα της συζήτησης. Μόλις βρεθείτε με τον εραστή σου στην ίδια σελίδα και συνειδητοποιήσετε πως έχετε τα ίδια κίνητρα, η διασκέδαση θα περιμένει ανυπόμονα, για να εξερευνήσετε ανεξερεύνητες δυνατότητες! 
 

ζώδια αιγόκερως

Αν βοηθήσεις τον εραστή σου σε ένα προσωπικό του ζήτημα, θα τον κάνεις να νιώσει μεγάλη έμπνευση. Η ανιδιοτέλεια και η ευαισθησία σου συνδυάζονται για να προσφέρουν αυτό που πιθανώς χρειάζεται ο αγαπημένος σου αυτήν τη στιγμή. Ξέρεις πως δεν θα κάνεις τίποτα που θα πληγώσει τον εραστή σου. Γι’ αυτό άφησε τη μοναδική σου ευγένεια, να σώσει την ημέρα. 

ζώδια υδροχόος

Μια πιο χαλαρή και ίσως πιο φιλοσοφική στάση θα βοηθήσει τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Αν επιθυμείς να χτίσεις γέφυρες ή να ξεχάσεις τα παλιά, τότε κάνε συζητήσεις με τον εραστή σου που θα θεμελιώσουν μια λογική προσέγγιση ανάμεσά σας. Αν θεωρείς πως μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, τότε οι προσπάθειες και η προθυμία σου, όχι μόνο δε θα περάσουν απαρατήρητες από τον αγαπημένο σου, αλλά θα τις εκτιμήσει ιδιαίτερα. 
 

ζώδια ιχθύες

Μπορείς να αγνοείς τον τρόπο που σε επηρεάζουν οι απαντήσεις του εραστή σου. Μην αφήσεις όμως τη διαίσθησή σου, να σας απομακρύνει επικοινωνιακά σαν ζευγάρι. Αντίθετα, προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το ταίρι σου συμπεριφέρεται αυτό το διάστημα, με τρόπο που σου δίνει στα νεύρα. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται η σχέση σου ή αυτό που περίμενε ο εραστής σου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365