Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ο νόμος ισχύει για όλους τους πολίτες εκτός από την Εκκλησία

Όπως έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ο νόμος ισχύει για όλους τους πολίτες εκτός από την εκκλησία η οποία έκανε αντάρτικο

Ανήμπορη και ανίκανη να επιβάλει τους νόμους που η ίδια φέρνει χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή (06.01.2021) εικόνα που είχαν οι εκκλησίες όλης της χώρας με εκατοντάδες πιστούς να περιμένουν έξω από την εκκλησία να πάρουν αγιασμό.


Όπως έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ο νόμος ισχύει για όλους τους πολίτες εκτός από την εκκλησία η οποία έκανε αντάρτικο και κατάφερε με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας να κάνει αυτό που θέλει.


Οι ίδιοι άνθρωποι σημείωναν μάλιστα ότι μόλις πριν από λίγες μέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε ξεκαθαρίσει ότι οι  εκκλησίες θα γυρίσουν στο παλιό καθεστώς του lockdown πράγμα το οποίο τελικά δεν έγινε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε να έρθει σε σύγκρουση με την Ιερά Σύνοδο και τους ανθρώπους της εκκλησίας.


Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι τα ίδια είχαν συμβεί και στην Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου με αποτέλεσμα η συμπρωτεύουσα να έχει στη συνέχεια τα περισσότερα κρούσματα και τους περισσότερους νεκρούς σε όλη την Ελλάδα.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας μάλιστα την αντίδραση της κυβέρνησης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι «η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο κ. Μητσοτάκης, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου.


Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων.


Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω; Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί».


Εισαγγελέας για Άδωνι και… τα πρακτικά στη δημοσιότητα

Εν τω μεταξύ η Κουμουνδούρου έχει αποφασίσει να ζητάει καθημερινά την παρέμβαση του εισαγγελέα μετά την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις λοιμωξιολόγων για lockdown στη Θεσσαλονίκη πριν του Αγίου Δημητρίου.


«Με εκατοντάδες νεκρούς, περιμένουμε να δούμε τι άλλο πρέπει να ομολογήσει κανείς για να παρέμβει η Δικαιοσύνη» ανέφεραν  χαρακτηριστικά  οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.


Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίαζαν μάλιστα σχετικές δηλώσεις λοιμωξιολόγων που είχαν ζητήσει ανοιχτά lockdown στη Θεσσαλονίκη από τις 15 Οκτώβρη, αλλά  και τις δηλώσεις των γαλάζιων στελεχών της αυτοδιοίκησης που διέψευσαν τον κ. Μητσοτάκη για τη δήλωσή του πως «κανένας δεν είχε ζητήσει πιο σκληρά μέτρα». Να θυμίσουμε  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και οι δήμαρχοι Κυριζόγλου και Καϊτετζίδης είχαν κάνει σχετικές δηλώσεις.


Για τον λόγο αυτό μάλιστα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναφέρουν το αίτημα τους να δοθούν στην δημοσιότητα τα πρακτικά της επιτροπής των επιστημόνων καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει εργαλειοποιήσει την Επιτροπή και σε πολλές περιπτώσεις την αγνοεί λαμβάνοντας αμιγώς πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ σε άλλες επιχειρεί μέσα από την επίκλησή της να την καταστήσει ασπίδα προστασίας για τις δικές της αποφάσεις.

4 σχόλια:

  1. κύριοι του Σύριζα η Ελλάδα δεν είναι σύγχρονο κράτος,όπου κάθε πίστη είναι αποδεκτή.
    Η Ελλάδα βασίζεται σε προκαταλήψεις,φήμες,υποψίες, ότι θυμάμαι χαίρομαι κλπ.
    Αν θέλετε επιστημονικές απόψεις και πρόοδο να πάτε αλλού.Εδώ κάνει κουμάντο ο παπάς ,ο αγροφύλακας και καμιά φορά αυτός που έχει πολλά ζώα στο χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από άθεους τι θα θέλατε δείτε;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό λέει...ότι στην Ελλάδα κουμάντο κάνουν οι Χριστιανοί.Που να φωνάξεις σε καμιά πλατεία ότι είσαι άθεος...σου έκαψαν το μαγαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365