Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/1 Κριός 


Μην αμφισβητείς την ανοιχτή σκέψη που αναδύεται μέσα σου. Θα νιώσεις σαν να ξύπνησες από ένα μακρύ και βαθύ ύπνο έχοντας επίγνωση των αναγκών που απαιτούν προσοχή.
Πιθανότατα δεν ήσουν ποτέ ιδιαίτερα ντροπαλή, αλλά τώρα είσαι ακόμη λιγότερο. Βάλε λοιπόν τον εραστή σου στην εικόνα…. για όσα χρειάζεσαι. Δες πώς αυτό βοηθά στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση του δεσμού σου. 

ζώδια ταύρος

Η αλήθεια πάντα αναδύεται! Το γεγονός ότι βλέπεις κάτι στην ερωτική σου ζωή με πιο αξιόπιστο κι αυθεντικό φως, είναι σίγουρα παρηγορητικό.
Ο Άρης στο ζώδιό σου παρέχει την ενεργειακή ώθηση που απαιτείται για τη δημιουργία μοναδικών δονήσεων ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.
Προετοιμάσου για νέα επίπεδα σαφήνειας, ώστε να αντικαταστήσεις τελικά την αβεβαιότητά σου.

ζώδια προβλέψεις 11/01 δίδυμοι

Είτε πρόκειται για την πίστη, το πάθος είτε και τα δύο, θα νιώσεις διασκορπισμένη σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι όμως απίθανο να σηκώσεις τους ώμους σου αδιάφορα και να αποδεχτείς πως έτσι έχουν τα πράγματα στη σχέση σου. Ξέρεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις ισορροπίες όπου χρειάζονται. Ίσως χρειαστεί να σοβαρευτείς για να το πετύχεις…..αλλά οι ικανότητές σου για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις, δε θα φανούν ποτέ πιο σέξι!

ζώδια καρκίνος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ίσως δεν έχεις διάθεση για σοβαρές συζητήσεις σήμερα. Μπορείς όμως να εμπιστευτείς ότι η Αφροδίτη είναι έτοιμη να διατηρήσει τα πράγματα γλυκά και ισορροπημένα. Ακόμα κι αν οι καταστάσεις είναι για λίγο έντονες, θα υπάρχει κάτι διασκεδαστικό για να το αγκαλιάσεις αργότερα. Να είσαι ανοιχτόμυαλη και δεκτική για την υποστήριξη τόσο της Σελήνης, όσο και της Αφροδίτης. 

ζώδια προβλέψεις 11/01 λέων

Να θυμάσαι που και που, να λειτουργείς με μέτρο. Ο παθιασμένος ενθουσιασμός σου σε κάνει ώρες – ώρες, να χάνεις τον έλεγχο. Να ξέρεις όμως πως αξίζει να περιμένεις τα καλύτερα πράγματα στη ζωή! Δεν χρειάζεται να είσαι αυστηρή με ό,τι εκκρεμεί από την ερωτική λίστα των υποχρεώσεών σου. Αν είσαι λιγότερο αγχωμένη, θα είσαι πιο ευχάριστο άτομο για τους γύρω σου.

ζώδια παρθένος

Ανεξάρτητα από το τι φαίνεται αβέβαιο ή έντονο στο δεσμό σου προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πράγματα με κάθε τρόπο. Βοήθησε την ερωτική σου ζωή να γίνει πιο προσγειωμένη αποδεχόμενη πως δεν θα κάνεις βιαστικές κινήσεις. Με τη Σελήνη να επηρεάζει την αληθινή αγάπη και τη σέξι έκφραση σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις ο ειρηνευτής που έχει ανάγκη τώρα η σχέση σου.

ζώδια προβλέψεις 11/01 ζυγός

Ναι, είναι απογοητευτικό όταν ξέρεις πως χρειάζεται ν’ αναλάβεις πρωτοβουλία για κάτι που αφορά τη σχέση σου. Όμως ό, τι κι αν φέρεις σε ανοιχτή συζήτηση, είναι απίθανο να σοκάρει ή να κλονίσει τον κόσμο του εραστή σου. Η διαίσθηση της καρδιάς σου σε προτρέπει να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να αφαιρέσεις τις επιφανειακές αντιδράσεις με το ταίρι σου. Όλα τα θέματα σε μια σχέση….ξεκινούν με ανοιχτή επικοινωνία. 

ζώδια σκορπιός

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό κάποιος σε γνωρίζει, θα δει μια αίσθηση γνησιότητας που είχες κρύψει. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις, πως η διαφάνεια όχι μόνο καθιστά τα ερωτικά σου πολύ πιο χρήσιμα, αλλά σε βοηθά επίσης να διατηρήσεις μια πιο συνεπή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου. Η απομάκρυνση οποιουδήποτε άγχους ή πίεσης – και η οικοδόμηση της μεταξύ σας εμπιστοσύνης – ξεκινά από σένα.

ζώδια τοξότης

Το να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σου, ανοίγει πόρτες στον συναισθηματικό σου κόσμο που είχαν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Η Αφροδίτη μπορεί επίσης να ενισχύσει το αίσθημα της αυτοεκτίμησής σου. Αυτό θα γίνει ο καταλύτης για ένα νέο παθιασμένο σκοπό, που περιμένει να αναδυθεί. Όμως η απελευθέρωση των συναισθηματικών αποσκευών του παρελθόντος…. είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα. 

ζώδια αιγόκερως

Αυτός που είναι πιο έμπειρος ή σε θέση να έχει «το πάνω χέρι» στη σχέση σας, διακόπτει μόνο την πρόοδο που προσφέρεται τώρα. Εστιάστε καλύτερα με το ταίρι σου, στο πόσο αποτελεσματικοί είστε σαν ομάδα. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείτε, τότε βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά.  

ζώδια υδροχόος

Το να μετατρέψεις κάτι αρνητικό σε κάτι θετικό ή να αντικαταστήσεις την απαισιοδοξία με την αισιοδοξία, είναι αυτό που ξεχωρίζει την ουτοπία από την πραγματικότητα. Η πρόοδος της σχέσης σου θα συμβεί, μόνο αν είσαι σίγουρη γι’ αυτό που θέλεις ή δε θέλεις στη σχέση σου. Τα παθιασμένα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, μόνο αν γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις να ζήσεις. 

ζώδια ιχθύες

Μπορείς να βασιστείς στη φαντασία σου για να μεταφέρεις τις απόψεις σου στον εραστή σου. Αν ακολουθήσεις τις δημιουργίες του μυαλού σου, θα δημιουργηθεί προληπτικά ένα κύμα θετικότητας που θα συνδυαστεί άψογα με τη σοφία από τις εμπειρίες που μπορείς να αντλήσεις. Συνδύασε τα όλα αυτά μαζί…. και θα είναι όλα εφικτά στην ερωτική σου ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365