Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια 1η Φεβρουαρίου

Ανακοινώσεις

Παρατηρούμε μια σταθεροποίηση τις τελευταίες εβδομάδες είπε ξεκινώντας την ενημέρωση η κα Βάνα Παπαευαγγέλου. Είπε ότι τα ενεργά κρούσματα είναι 6.000 με τα μισά να είναι στην Αττική. Δυστυχώς δεν βλέπουμε μείωση στην Αττική, είπε ακόμα. 


Ο δείκτης θετικότητας είπε ακόμα έμεινε κάτω από το 2%. Οι ενεργοί φορείς είναι περισσότεροι, τόνισε επίσης καθώς υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί. Στην Αττική η πληρότητα των ΜΕΘ είναι αυξημένη και φτάνει το 58%. 


Για το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων η κα Παπαευαγγέλου είπε ότι το άνοιγμα των σχολείων είναι προτεραιότητα.  Και ανακοίνωσε ότι από την 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής.


«Για τις κόκκινες περιοχές εισηγηθήκαμε να λειτουργήσουν μόνο τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα μείνουν κλειστά», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365