Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιατί δεν έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου την Πρωτοχρονιά

Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης της Δοξολογίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Με μια επίσημη ανακοίνωση η Προεδρία της Δημοκρατίας εξηγεί γιατί δεν έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στην Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς.


Όπως τονίζει, «Σχετικά με το θέμα της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου κατά τη μετάβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, προκειμένου να παραστεί στην καθιερωμένη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, διευκρινίζονται τα εξής: Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης της Δοξολογίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας».


Και καταλήγει: «Όπως αναφέρεται στην από 2 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η απόφαση της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, που προβλέπουν μείωση του αριθμού των παρευρισκομένων».

2 σχόλια:

  1. Διώκεται η πατρίδα και η θρησκεία. Για την εκδήλωση της αλλαγής του χρόνου στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πως πήγε η στρατιωτική μπάντα της ΑΣΔΥΣ; Στην εκκλησία όμως μετράτε τα άτομα και μιλάτε για περιοριστικά μέτρα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο υποκριτικο να πηγαινεις εκκλησια για την φωτογραφια ή το πρωτοκολλο;
    ποσο πιο χαμηλα θα φτασουμε?
    αν δεν πιστευεις δεν πας και κανεις μια αλλου τυπου τελετη
    γιατι να εκλησιαστεις πχ εαν εισαι αθεος η μουσουλμανος ή βουδιστης?
    ποσο ανοητους μας θεωρουν
    ολα για την επικοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365