Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Το άνοιγμα της εστίασης φέρνει ανατροπές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Το άνοιγμα, όποτε αυτό έρθει ενδέχεται να επηρεάσει και την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία... θα τραβηχτεί προς τα μεσάνυχτα

Αν και η εστίαση όπως τονίζουν βουλευτές, υπουργοί και λοιμωξιολόγοι θα ανοίξει τελευταία, εντούτοις, η συζήτηση σιγά - σιγά για το άνοιγμα καφέ και εστιατορίων. Το άνοιγμα, όποτε αυτό έρθει ενδέχεται να επηρεάσει και την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία... θα τραβηχτεί προς τα μεσάνυχτα.


Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να τονίζει δεξιά και αριστερά ότι η εστίαση δεν είναι της παρούσης ωστόσο, πέρα από τα χιονοδρομικά που ομολογουμένως έχουν πληγεί οικονομικά, και οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις πιέζονται ασφυκτικά, μένοντας κλειστές για μήνες, στέλνοντας χιλιάδες εργαζόμενους στην αναστολή.


Στόχος της κυβέρνησης είναι μέσα στο Φεβρουάριο να ανοίξει και η εστίαση με αυστηρότερους κανόνες από ότι την τελευταία φορά, μόνο με καθήμενους και μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Το άνοιγμα των καφέ και των εστιατορίων ωστόσο ενδέχεται να επηρεάσει και την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία μέχρι σήμερα είναι 9 μ.μ. με 5 π.μ. 

 

Ένα σενάριο είναι, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, η απαγόρευση κυκλοφορίας να πάει ξανά στις 12 μ.μ. έτσι ώστε και οι πολίτες να έχουν περισσότερο χρόνο για να περάσουν σε ένα εστιατόριο και τα εστιατόρια και γενικά η εστίαση να προσπαθήσουν να ρεφάρουν κατά κάποιο τρόπο τη χασούρα των τελευταίων μηνών.


3 σχόλια:

  1. Είστε λίγο πιο χαζοί από τα ραδίκια.... Με μείον θα κάτσει έξω ο άλλος να φάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή θα πάψει να έχει μείον

      Διαγραφή
    2. Εάν λοιπόν έρθει ο καιρός που δεν θα έχει μείον και ευρύτερα θα μπορείς να κάτσεις έξω με την οικογένεια σού να φας ή να πιείς ένα καφέ τότε τα μισά μαγαζιά θα είμαστε κλειστά φίλε γιατί πολύ απλά όλα μα όλα τα έξοδα μας τρέχουν ασταμάτητα. ...... Ήδη τρείς μήνες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365