Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 5/1 Κριός 


Μια εξέλιξη στη σχέση σου, θα αυξήσει τις αμφιβολίες ή την αβεβαιότητά σου. Όμως μπορείς να δεις τη σωστή προοπτική, αν ζητήσεις συμβουλές από κάποιον που μπορεί να δει τα θέματα που σε απασχολούν, με αμερόληπτο τρόπο.
Γι’ αυτό φρόντισε να επιλέξεις προσεκτικά το άτομο που θα εμπιστευτείς. Η σοφία που βασίζεται στην εμπειρία του, θα σου προσφέρει τη σαφήνεια και τη συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεσαι.

ζώδια ταύρος

Αν και υπάρχει κάτι παρηγορητικό στο χρόνο που αφιερώνεις μόνη με τον εαυτό σου, θα συνειδητοποιήσεις πως η αποστασιοποίησή σου, σταματά την παθιασμένη πρόοδο.
Προσπάθησε να αντικαταστήσεις αυτή την περιοριστική ενέργεια με κάτι πιο ανοιχτόμυαλο και ευφάνταστο.
Το να γίνεις πιο προσιτή ή διαθέσιμη (με τους ασφαλέστερους δυνατούς τρόπους) θα σου προσφέρει πιο εμπνευσμένη προοπτική στην ερωτική σου ζωή.  

ζώδια προβλέψεις 05/01 δίδυμοι

Είναι σημαντικό να παραμείνεις εστιασμένη στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής τώρα. Ξέρεις πως αξίζεις να κάνεις μεγάλες και τολμηρές σκέψεις. Επομένως προσπάθησε να μην δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής με απαισιοδοξία. Η καρδιά σου μπορεί να έχει αυτό που θέλει. Πιστεύοντας όμως στα παθιασμένα σου όνειρα σημαίνει να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση για την πραγματοποίησή τους.. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει…. τώρα.

ζώδια καρκίνος

Θα καταφέρεις να εξαλείψεις μια πιθανή αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου, αποδεχόμενη πως δικαιούται να έχει τις απόψεις του. Μπορεί να μην θεωρείς πως είναι σωστές και πως ίσως έχει πιάσει λάθος το θέμα, αλλά το να τον προκαλέσεις…δε θα βοηθήσει κανέναν σας. Σεβάσου την άποψή του…για να σεβαστεί κι αυτός τη δική σου. Με λίγα λόγια «ζήσε…κι άσε και τους άλλους να ζήσουν»!  

ζώδια προβλέψεις 05/01 λέων

Μια φαινομενικά αθώα συζήτηση με το ταίρι σου, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο… εκπληκτικά γρήγορα. Μια υγιής συζήτηση είναι πάντα διασκεδαστική και σέξι, αλλά μια θερμή διαφωνία δεν είναι σίγουρα. Θα μπορούσες να βοηθήσεις διατηρώντας την ηρεμία σου στη συζήτηση. Συμφωνώντας πως διαφωνείτε…. είναι αυτό που απαιτείται για να διασφαλιστεί ότι θα καταλήξετε σε κάτι θετικό.

ζώδια παρθένος

Όσο το όραμά σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής παραμένει συνδεδεμένο με την πραγματικότητα, αυτό που βλέπεις, δεν θα είναι ούτε φανταστικό ούτε απρόσιτο. Μπορεί να υπάρχει κάτι εμπνευσμένο – και συναρπαστικό – αν προσδιορίσεις τι προσπάθειες πρέπει να καταβάλλεις για να μετατρέψεις ένα όνειρο σε πραγματικότητα. Χαλάρωσε λιγάκι τη φαντασία σου, ενώ τη φιλτράρεις πρακτικά…. γιατί αυτό χρειάζεται να κάνεις τώρα. 

ζώδια προβλέψεις 05/01 ζυγός

Θα ξεφύγεις από τα όρια μιας συζήτησης με τον εραστή σου αλλά ό,τι σοκαριστικό κι αν πεις, το ταίρι σου θα το θεωρήσει ιδιαίτερα σέξι. Θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στο πώς εστιάζεις τον αισθησιασμό σου, στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση μιας πνευματικής ατμόσφαιρας ανάμεσά σας. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως δυο μυαλά που συνδέονται, μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και σε κάτι έντονα παθιασμένο. 

ζώδια σκορπιός

Θα νιώσεις μια ισχυρά προσγειωμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σου τώρα. Μπορεί να είναι απογοητευτικό, αν πιστεύεις πως για να σημειωθεί πρόοδος στη σχέση σου είναι απαραίτητος ο αυθορμητισμός και η ευελιξία. Όμως αν περιορίσεις το πάθος θα μπορέσεις να δημιουργήσεις έναν ισχυρότερο πνευματικό δεσμό μεταξύ σας. Μόλις συνειδητοποιήσεις πως αυτό οδηγεί σε κάτι βαθιά συναισθηματικό, θα πάψεις να νιώθεις απογοήτευση. 

ζώδια τοξότης

Να είσαι σίγουρη πως ο εραστής σου, θα εκτιμήσει το γενναιόδωρο τρόπο με τον οποίο του αφιερώνεις το χρόνο και την προσοχή σου. Και τα δύο στέλνουν ένα σαφές μήνυμα για το πόσο πιο συναισθηματικά δεκτική είσαι στη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σας. Το να είσαι λιγότερο μυστηριώδης θα δημιουργήσει ισχυρότερα επίπεδα εμπιστοσύνης – και αναμφίβολα θα προσφέρει μεγάλες ανταμοιβές! 

ζώδια αιγόκερως

Είμαστε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς κι εμφανίζεται η ενίσχυση της αρμονίας στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου. Γι’ αυτό φρόντισε ιδιαίτερα τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να κάνει τον εραστή σου να καταλάβει πως θα ωφεληθεί κι αυτός αν εσύ νιώθεις καλά. Για να νιώθεις πιο ευτυχισμένη, σέξι και χαλαρή…ξεκίνησε πρώτα με την αναζωογόνηση του εαυτού σου.

ζώδια υδροχόος

Η επικοινωνία θα είναι αισθητά πιο διαχειρίσιμη, ειδικά αν είσαι πνευματικά ευκρινής και συναισθηματικά ευαίσθητη. Η αβίαστη ευγλωττία σου σε μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή όχι μόνο προσφέρει άφθονο χώρο για ν’ ανασάνει ο εραστής σου. Θα περιλαμβάνει επίσης θέματα, που θα εξιτάρουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία σας….ολόκληρα μερόνυχτα! 

ζώδια ιχθύες

Τα ένστικτά σου θα σε παροτρύνουν να χειριστείς προσεκτικά τα ερωτικά σου θέματα. Θα διχαστείς ανάμεσα στο αν πρέπει να αφήσεις κάτι όπως είναι περιμένοντας να βελτιωθεί μόνο του ή να αναλάβεις δράση. Όμως η επόμενη κίνησή σου χρειάζεται προσεκτική εξέταση. Άκουσε την καρδιά σου…γιατί θα είναι σωστή, αν σου πει πως αυτό που θα ξεδιπλωθεί μόνο του, είναι πολύ μεγάλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365