Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/1 Κριός 


Είναι καιρός να εγκαταλείψεις τις άκαμπτες προσδοκίες σου. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι ανοιχτό μυαλό και ίσως λίγο περισσότερη πίστη στη μαγεία του αυθορμητισμού.
Η σχέση σου τώρα μπορεί να φαίνεται ασταθής…αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ένα κύμα αλλαγής, προσπαθεί να διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή! Πρέπει να πιστέψεις πως δεν σκοπεύει να είναι ενοχλητικό. Αργά αλλά σίγουρα, φέρνει τη σαφήνεια που χρειάζεσαι.

ζώδια ταύρος

Η αισιοδοξία που αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανώς δικαιολογημένη. Φαίνεται, όμως, ότι βρίσκεσαι στο στάδιο της περίσκεψης κι όχι της δράσης.
Κι αυτό βέβαια καλό είναι, αφού υπάρχουν πολλά οφέλη αν καθίσεις να σκεφτείς τις παθιασμένες σου δυνατότητες.
Εμπιστέψου πως κάτι εμπνευσμένο θα σε βοηθήσει να περιορίσεις αυτό που θέλεις στη σχέση σου, από δω και μπρος.

μελλοντολόγος

ζώδια προβλέψεις 02/01 δίδυμοι
Η εμπειρία μιας μεγαλύτερης ευτυχίας και ικανοποίησης στην ερωτική σου ζωή, ξεκινά για σένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα εφαρμόσεις περισσότερη αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου, που θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις τα πληγωμένα σου συναισθήματα Για να είσαι ό,τι καλύτερο για τον εραστή σου, η αγάπη απέναντι στον εαυτό σου, μπορεί να πρέπει…. να είναι προτεραιότητα. 

ζώδια καρκίνος

Μια διευκρινιστική συζήτηση με το ταίρι σου πρόκειται να συμβεί σύντομα! Είναι ανάγκη να συμβεί, για να εξαλειφθούν κάποιες εικασίες ή υποθέσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Παράλληλα θα αναζωογονηθεί κι ο δεσμός σας. Μήπως η απουσία του ενός από τους δύο, έχει κάνει τον έρωτά σας μεγαλύτερο; Έχεις την ευκαιρία να πάρεις απαντήσεις… στα όποια ερωτήματά σου. Όσο περισσότερα ρωτάς, τόσο περισσότερα θέλεις να ανακαλύψεις.

ζώδια προβλέψεις 02/01 λέων

Αν αλλάξεις την εστίασή σου από τη δουλειά… στην ερωτική σου ζωή, όλα θα καλυτερέψουν στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί ευχάριστο κλίμα ανάμεσά σας. Η επιθυμία για ευχαρίστηση, θα αντικαταστήσει την ανάγκη να εξαντληθείς επαγγελματικά. Αξίζεις να απολαύσεις τα καλύτερα πράγματα στη ζωή!

ζώδια παρθένος

Αν κάποιος μεγαλύτερος και σοφότερος έχει συμβουλές για την ερωτική σου ζωή, αξίζει να τον ακούσεις. Μην τον αποφύγεις με την πεποίθηση πως δεν καταλαβαίνει εσένα ή τις περιστάσεις που επικρατούν στον κόσμο σου. Μπορεί να έχει κάνει καλή δουλειά παρατηρώντας τι συμβαίνει στον συναισθηματικό σου κόσμο και είναι σε θέση να σου παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση. Προσφέρει προτάσεις. Προσπάθησε να εντοπίσεις τα ψήγματα σοφίας που περιέχουν τα λόγια του. 

ζώδια προβλέψεις 02/01 ζυγός

Θα υπάρχει κάτι καθησυχαστικό, όταν ανακαλύψεις το όραμά σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Θα κάνεις ένα τολμηρό βήμα για την επίτευξη ενός παθιασμένου στόχου, που μπορεί να σου φαινόταν πολύ τρομακτικός…. στο παρελθόν. Τώρα όμως είσαι εμπνευσμένη για να εξερευνήσεις αυτό που σου φαινόταν απρόσιτο. Αν νιώσεις πως ξεδιπλώνεται ένα νέο κεφάλαιο…..τότε το ένστικτό σου, είναι σωστό!

ζώδια σκορπιός

Αντί να νιώσεις απογοήτευση ή να αμφισβητήσεις το λόγο που πρέπει να είσαι λίγο πιο ευάλωτη συναισθηματικά….καλωσόρισέ τον. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ανάγκη σου να ρίξεις ένα φράγμα ή να γίνεις πιο δεκτική συναισθηματικά. Πιθανότατα αυτό θα εξαλείψει κάθε εσωτερική πάλη που αντιμετώπισες πρόσφατα. Η διαφάνειά σου αποκαλύπτει τον πραγματικό εαυτό σου – και μάλλον αυτό περίμενε να δει το ταίρι σου!

ζώδια τοξότης

Η ενίσχυση της ανάλαφρης ατμόσφαιρας στη σχέση σου, θα είναι το εισιτήριό σου για μια παθιασμένη πρόοδο τώρα. Μπορείς να παρακάμψεις οποιαδήποτε αντιπαλότητα, για να κρατήσεις τα πράγματα ζωντανά και εντυπωσιακά με τον εραστή σου. Ξέρεις ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο….αλλά και το πιο δυνατό αφροδισιακό! Σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις αισθησιακή ατμόσφαιρα, ενισχύοντας τον αισθησιασμό και το πάθος ανάμεσά σας.

ζώδια αιγόκερως

Αν αισθανόσουν σαν να χτύπησες πάνω σ’ έναν τοίχο ή βίωνες ένα «παθιασμένο αδιέξοδο», τότε ένα κύμα ευγνωμοσύνης θα αντικαταστήσει σήμερα, την αβεβαιότητά σου. Θα αισθανθείς καθησυχασμένη, επειδή κάτι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση – αν και αργά. Μπορείς όμως να εμπιστευτείς, ότι αυτή η σταδιακή αλλαγή θέτει ένα υπέροχο σκηνικό για να αυξήσει το πάθος στη σχέση σου. Απλά συνέχισε να είσαι υπομονετική.

ζώδια υδροχόος

Κάνοντας μερικές μικρές βελτιώσεις ή προσαρμογές στην ερωτική σου ζωή, στέλνεις ένα σαφές μήνυμα στον εραστή σου, για την προθυμία σου να είσαι ευέλικτη. Δημιουργεί επίσης, το χώρο που χρειάζεται η παθιασμένη πρόοδος. Είσαι σε θέση να είσαι πιο αυθόρμητη…κι αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να μεταφέρεις στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή!

ζώδια ιχθύες

Η φαντασία σου, σε καθιστά πιο δεκτική στην εφαρμογή κάποιων ασυνήθιστων ή ριζοσπαστικών ιδεών, στη σχέση σου. Μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τυχόν συναισθηματικά εμπόδια που εμπόδιζαν την ικανότητά σου να εκφράζεις σκέψεις ή συναισθήματα. Η επιθυμία σου να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση του δεσμού σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365