Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 15/1 Κριός 

Η υιοθέτηση ενός πιο ανοιχτού μυαλού στον συναισθηματικό σου κόσμο θα αποδώσει θετικά. Θα πιστέψεις πως είσαι αρκετά τολμηρή για να κάνεις προοδευτικές κινήσεις στην ερωτική σου ζωή.
Όμως η παθιασμένη πρόοδος θα βασιστεί στο να είσαι πιο δεκτική στις ρομαντικές δυνατότητες που προσφέρονται. Να είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι της ερωτικής εξερεύνησης

ζώδια ταύρος

Η προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα ερωτικά σου, θα γίνει εμμονή.
Μάλλον θέλεις κάτι να είναι ακριβώς όπως το θέλεις στη σχέση σου. Όμως, η δημιουργία άκαμπτων συμπεριφορών δεν είναι ο σωστός τρόπος.
Η υπερβολική δομή που εφαρμόζεις σε ό,τι πρέπει να είναι αυθόρμητο….δεν είναι καθόλου σέξι. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή και αρκετά πιο υπομονετική. 

ζώδια προβλέψεις 15/01 δίδυμοι

Το να θέλεις να πετύχεις ή να βιώσεις περισσότερα στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη δυσαρέσκειας. Αν μη τι άλλο, η καταστολή της παθιασμένης σου ενέργειας, θα οδηγήσει σε απογοήτευση. Αν συμβεί αυτό, τότε θα προκύψουν πολλά ζητήματα. Γι’ αυτό κάνε πρακτικές σκέψεις σε ό, τι μπορεί να ικανοποιήσει τις ανήσυχες επιθυμίες σου. 

ζώδια καρκίνος

Η θετική στάση θα είναι το «μαγικό φίλτρο» για την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Η έντονη ενέργεια μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά και συναρπαστικά με τη σωστή στάση ή προσέγγιση. Ο ενθουσιασμός είναι γνωστό ότι «πουλάει» – και ανεξάρτητα από το αν είσαι σόλο ή σε σχέση, κάποιος δε θα αμφισβητήσει πως αυτό που λες… είναι αληθινό! 

ζώδια προβλέψεις 15/01 λέων

Να είσαι πρόθυμη να κάνεις αρκετές προσπάθειες για να βρεις την παθιασμένη σου έμπνευση. Η δημιουργικότητά σου μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή, ένα ισχυρό αφροδισιακό. Αλλά ο τρόπος που εκφράζεις αυτό που είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου τώρα, θα κάνει ευχάριστη και μακράς διαρκείας, εντύπωση. Τα ασυνήθιστα παθιασμένα αποτελέσματα βασίζονται στην ασυνήθιστη σκέψη. Να είσαι βέβαιη πως θα βάλεις τη μοναδική σου σφραγίδα σε ό, τι πεις. 

ζώδια παρθένος

Η θετική στάση, μπορεί να βοηθήσει ώστε να αποκατασταθεί η περιττή προσοχή στα ερωτικά σου τώρα. Έχεις την ευκαιρία να είσαι λίγο πιο αυθόρμητη στο όνομα της αγάπης, οπότε εκμεταλλεύσου τη! Πέταξε τα άκαμπτα σχέδια ή τις άσκοπες προσδοκίες, από το παράθυρο. Δες μόνη σου πόσο σέξι μπορεί να είναι… το να ενεργήσεις διαφορετικά!

ζώδια προβλέψεις 15/01 ζυγός

Ο ενθουσιασμός που δείχνεις, θα θεωρηθεί εξαιρετικά σέξι από τον εραστή σου. Αλλά θα νιώσεις περισσότερο ενθουσιασμό, αν ασχοληθείς με τη δημιουργία ενός παθιασμένου σχεδίου, μόλις δεις τις θετικές απαντήσεις να έρχονται στο δρόμο σου. Είτε πρόκειται για μια ήρεμη αλληλεπίδραση είτε για τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου, πίστεψε πως ο ενθουσιασμός ενισχύει σημαντικά τη γοητεία σου. 

ζώδια σκορπιός

Αυτό που θα δεις σαν μια ενδιαφέρουσα ρομαντική ευκαιρία θα σε βάλει στο κατώφλι για τη δημιουργία μιας φανταστικής κατάστασης. Είτε πρόκειται για την εγγύτητα, την αγάπη ή την οικειότητα που επιθυμείς, όλα προσφέρονται… αν υιοθετήσεις ένα ανοιχτό μυαλό σ’ αυτό η σε ό,τι χρειάζεται την προσοχή σου. Η διαίσθησή σου, θα σου παρέχει όλες τις γνώσεις και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι. Πίστεψε σ’ αυτή και προχώρησε με αυτοπεποίθηση!


ζώδια τοξότης

Η Αφροδίτη επηρεάζει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα της γοητείας σου με όλους τους σωστούς τρόπους. Η ερωτική σου ζωή θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι – κάτι που δε σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Θα συνειδητοποιήσεις όμως, πως αυτό που βιώνεις τώρα…δεν είναι κάτι βραχυπρόθεσμο….και ίσως κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. 

ζώδια αιγόκερως

Το να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι σοφό, πριν ενθαρρύνεις το ταίρι σου να αποκαλύψει τα δικά του. Γι’ αυτό, προσπάθησε να στραφείς μέσα σου και ν’ αξιολογήσεις τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες, που ίσως έχουν εξελιχθεί τελευταία. Το να δεχτείς πως δεν χρειάζεται να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για μια ατελείωτη σειρά από σκληρά ερωτικά μαθήματα, μπορεί επίσης να είναι μια καλή αρχή. 

ζώδια υδροχόος

Η ανάμειξη της παθιασμένης ενέργειας με τη φαντασία, θα μπορούσε να μεταφέρει τη σχέση σου σ’ ένα νέο επίπεδο. Αλλά δεν χρησιμοποιείς επίτηδες ερωτικά λόγια ή οράματα που πιστεύεις πως θα ήθελε να ακούσει το ταίρι σου. Εκφράζεσαι αυθεντικά για ό, τι υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σου. Ο ενθουσιασμός που στηρίζει τα λόγια και τις πράξεις σου, πιθανότατα θα εντυπωσιάσουν το σύντροφό σου. 

ζώδια ιχθύες

Αν αγωνίζεσαι να εντοπίσεις την αιτία του άγχους ή της αγωνίας σου, τότε μπορεί ο εραστής σου να γίνει το άτομο που θα ακούσει τους προβληματισμούς σου. Η μείωση κάθε αρνητικής ενέργειας, μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει από σένα. Αυτός που αγαπάς μπορεί να αγνοεί τις αγωνίες που αντιμετωπίζεις σιωπηλά. Γι’ αυτό πίστεψε πως ότι η αποκάλυψη της αλήθειας σου, είναι σημάδι ερωτικής δύναμης… και όχι αδυναμίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365